Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabiaj. Bez Limitów. W sieci. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Zarabiaj. Bez Limitów. W sieci. (/Temat-Zarabiaj-Bez-Limitow-W-sieci-132498)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: MXRev$hare - Dziennik Pracy - Kubanoz - 05-05-2016 19:43

No i dobra. Kolejna paczka zakupiona, dodatkowo wpadła pierwsza prowizja od zakupu poleconego! Yeah. Lecimy dalej, dziennie będzie teraz 0,5$ z reklam + 0,25$ z naliczeń, i kilka reklam PTC, co razem powinno dać około 0,8$ dziennie no i oczywiście co jakiś czas prowizja z poleconych Smile Jutro mam zamiar zrobić szybką promocję na FB, mam nadzieję na kilku nowych partnerów. Każdemu oczywiście pomagam indywidualnie, nagrywam filmy instruktażowe, więc jeżeli chcesz dołączyć, zapraszam, krok po kroku pokażę co i jak Smile

[Obrazek: 14w4l5k.jpg]

RE: MXRev$hare - Dziennik Pracy - Kubanoz - 06-05-2016 14:08

No to od wczoraj +0,76$ +2 poleconych.

Dzisiaj jednak nie robię promocji, bo mam później spam jak cholera.

Co prawda lubię ten spam, ale dzisiaj nie chce mi się już gapić w ekran, jest zajebista pogoda i mam zamiar z niej skorzystać. Jem obiad, lecę na plażę, a wieczorem zobaczymy co się będzie działo Huh

A tutaj skrin jak zawsze:

[Obrazek: qya25s.jpg]

PS. Mam stronkę do pozyskiwania poleconych, gdzie Ty oglądasz reklamy użytkowników, za co dostajesz kredyty i możesz je wykorzystać do promowania swojego biznesu. Mi dzięki niej wpadł jeden polecony do MX. Jeżeli chcesz zdobyć kilku poleconych do biznesu, to zarejestruj się TUTAJ

W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na priv Smile

UDANEGO WEEKENDU DLA WSZYSTKICH, SIEMA!

RE: MXRev$hare - Dziennik Pracy - Kubanoz - 07-05-2016 12:42

+0,75$

Dzisiaj mam zamiar trochę popromować, zobaczymy ilu żołnierzy przybędzie Smile

[Obrazek: 2vd34o6.jpg]

RE: MXRev$hare - Dziennik Pracy - piotr2221 - 07-05-2016 12:57

Rozwijasz sie Big Grin

RE: MXRev$hare - Dziennik Pracy - tomek019 - 07-05-2016 17:59

Uuu ja mam mniej bo 16 poleconych Big Grin ale sa bardziej aktywni

tapnięte

RE: MXRev$hare - Dziennik Pracy - olekn1 - 08-05-2016 02:17

Coraz lepiej, coraz lepiej Tongue

RE: MXRev$hare - Dziennik Pracy - Kubanoz - 08-05-2016 21:15

+0,75$

[Obrazek: 2my3jp3.jpg]

RE: MXRev$hare - Dziennik Pracy - Kubanoz - 09-05-2016 12:30

Naliczenia stabilne, więc tak jak wczoraj +0,75$, oraz jeden nowy polecony. Jutro kolejna - trzecia już paczuszka, co da dziennie już 0,87$. Również w EH4U miłe zaskoczenie, bo 3 poleconych i jeden najwyraźniej coś zakupił, bo wpadło mi z niego 0,1$, a tego programu w ogóle nie traktuję zarobkowo, więc fajnie fajnie Big Grin

MX:

[Obrazek: 1zwlqn4.jpg]

EH4U:

[Obrazek: 15i14ih.jpg]

RE: MXRev$hare - Dziennik Pracy - Kubanoz - 10-05-2016 21:55

No i jak wczoraj wspomniałem, dziś wjechała 3 paczuszka jest już gotowa do pracy i za chwilę zarobi dla mnie pierwszą prowizję Huh

[Obrazek: 2u6fbsn.jpg]

RE: MXRev$hare - Dziennik Pracy - tomek019 - 10-05-2016 22:38

Skad masz poleconych ? Bo cos malo aktywni.

tapnięte