![]() |
Wilk z Future Ad Pro - mentor i pseudo Youtuber - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Wilk z Future Ad Pro - mentor i pseudo Youtuber (/Temat-Wilk-z-Future-Ad-Pro-mentor-i-pseudo-Youtuber-132320) |
RE: Wilk z Future Ad Pro - mentor i pseudo Youtuber - Noozer - 29-05-2016 20:38 @[Kacpersky12] I jak tam idzie ![]() RE: Wilk z Future Ad Pro - mentor i pseudo Youtuber - Kacpersky12 - 31-05-2016 19:21 Dzień 38 Naprawdę przepraszam, że nie pisałem naprawdę dłuugo. We wcześniejszych postach postanowiłem sobie, że będę dodawać systematycznie w każdą niedzielę post. Tak samo Wy, jak i ja zauważyłem, że moje postanowienia są gówno warte. Z drugiej strony niby o czym miałem pisać skoro nic spektakularnego się u mnie nie stało, aż do minionej soboty (28.05.2016). 28 maja 2016 odbył się Pierwszy Event FutureNet, na którym jak się domyślacie byłem ![]() Myliłem się. W końcu zobaczyłem osoby, które wcześniej znałem tylko i wyłącznie z internetu, dodatkowo poznałem wiele ciekawych ludzi, którzy odnieśli już niemałe sukcesy. Zmusiłem się do wyjazdu na ten Event tylko dlatego bo spodziewałem się, że ludzie którzy osiągnęli sukces w marketingu sieciowym i biznesach online podbudują mnie trochę na duchu tak abym wyszedł z tego dołka psychicznego, do którego wpadłem po tym, gdy patrzyłem jak innym z łatwością udaje się zarabiać, a mi po takim zaangażowaniu nie udało się zarobić niczego prócz prowizji z Future Ad Pro. Wiecie co? Miałem racje. Po Evencie wróciła mi pewność siebie i motywacja do działania, która tym razem szybko nie zgaśnie ![]() Organizacja na bardzo dobrym poziomie, atmosfera zajebista, ludzie też w porządku, tylko że obiad za 40zł ![]() ![]() Zaraz po zakończeniu eventu próbowałem nagrać krótkie sprawozdanie z tego wydarzenia po tym jak zauważyłem, że robią tak promotorzy zajmujący się blogowaniem/vlogowaniem/Youtube'rowaniem czy jak to się tam nazywa. Nie potrafię nagrywać "na żywca", więc efekt nagrywania był porażką. Jednak z pomocą przyszedł Mariusz Barszczewski i pomógł mi. Zobaczcie sami ![]() Pozdrawiam, Kacper. RE: Wilk z Future Ad Pro - mentor i pseudo Youtuber - elemel - 15-07-2016 11:50 I jak tam idzie? Po pierwszych postach narobiles apetytu na ciekawy dziennik, a teraz cos ucichlo ![]() RE: Wilk z Future Ad Pro - mentor i pseudo Youtuber - plem - 16-07-2016 21:30 i jak są już pierwsze zarobki ? RE: Wilk z Future Ad Pro - mentor i pseudo Youtuber - santaclous - 30-04-2017 06:37 Odkopuję. Mamy Maj 2017. Jak idzie wciąganie ofiar do piramidy finansowej FutureNET? RE: Wilk z Future Ad Pro - mentor i pseudo Youtuber - Kacpersky12 - 28-06-2017 16:45 Dzień 431
Nie opublikowałem nic od ponad roku. Nadszedł w końcu czas solidnego rachunku sumienia ![]() Wciąż otrzymuję pytania typu "Jak Ci Kacperek idzie? Ile już zarobiłeś?". Przyznaję szczerze, że mimo tylu możliwości, okazji i pomocy innych budżetowo jestem na tym samym poziomie. Czyli w dupie ![]() Ale wiecie co? Ja niczego nie żałuję. Dlaczego? Nawet nie pamiętam w jakich okolicznościach, ale kiedyś dawno temu usłyszałem takie powiedzenie, że lepiej zrobić coś i tego żałować niż potem żałować, że się tego nie zrobiło. Wiem, że nie należy się poddawać i warto korzystać z każdej możliwej okazji. Kacperek, ale co dalej z Twoim "Wilkiem z Future Ad Pro"? ![]() Dla jasności nie uważam tego biznesu jako piramidy finansowej, ani też jako pewnej inwestycji. "Inwestorzy" zapamiętajcie, że nawet lokata w banku nie jest pewna! Wszystkie filmy z kanału "Wilk z FAP" ustawiłem jako niepubliczne, dlatego możecie obejrzeć je już tylko za pośrednictwem tego tematu. Analiza? Mimo niewielkich osiągnięć finansowych jestem bogatszy o solidne doświadczenia, poznałem również mnóstwo wartościowych ludzi. Wielu zaczynało na równi ze mną, a dziś zdobywają nieosiągalne dla "Kowalskiego" szczyty w świecie biznesu. Przechodząc przez te wszystkie porażki dostrzegłem swoją podstawową wadę, która kilkukrotnie zrujnowała mi szanse na zarobienie grubych pieniędzy. Brak u mnie samodyscypliny. Zaczynam coś robić,ale nigdy tego nie dokańczam. Zmieniam się. Od kilku miesięcy pracuję nad rozwojem własnej osobowości i opierającej się na mocnych zasadach psychice. Na prawdę widzę efekty i czuję, że zmierzam w dobrym kierunku ![]() No i co dalej? W grudniu 2017 ukończę pełnoletność. W nowym roku otworzę działalność gospodarczą (tak, jestem pewny siebie i wiem, że to zrobię ![]() Napisałem ten post, aby zamknąć rozdział "Wilka z Future Ad Pro" i zaspokoić ciekawość niektórych z Was na temat moich losów ![]() Nie jestem pewien czy kontynuować prowadzenie dziennika. Jeśli już to tez nie wiem czy zakładać nowy temat w stylu "Szczeniaka z Wall Street" czy może edytować tytuł i kontynuować ten. Dzięki wielkie wszystkim, którzy darzyli mnie życzliwością oraz dobrym słowem, a szczególnie tym którzy we mnie wierzyli i nadal wierzą... Dziekuję i pozdrawiam, Kacper Kęska ![]() |