![]() |
Czy mogę zarobić bez wkładu własnego? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Czy mogę zarobić bez wkładu własnego? (/Temat-Czy-moge-zarobic-bez-wkladu-wlasnego-132168) |
RE: Czy mogę zarobić bez inwestycji ? - NextGen - 30-04-2016 22:42 masz racje, mój błąd ![]() ![]() RE: Czy mogę zarobić bez inwestycji ? - NextGen - 12-05-2016 23:22 Witam ponownie
![]() Dawno mnie tu nie było, czas zrobić małą aktualizację ![]() Aktualnie dalej podtrzymuje sposób zarabiania bez wkładu własnego, nie mniej jednak coraz poważniej myśle o wpłaceniu swoich pierwszych dolarów, bo jak wiadomo, przychodów nigdy mało ![]() Na dzień dzisiejszy zarabiam aktywnie tylko w 2 programach : MXRevShare oraz ExtraRevShare Sytuacja prezentuje się następująco : MXRevShare : 2 aktywne Mini paczki + stan konta 4.06 $ także za 2 dni bedą już 3 paczki ![]() Wpadła mi pierwsza prowizja za paczke poleconego - 0.50 $ co daje satysfakcje i motywacje do działania, ponieważ widzę, że inni też dają rade zarabiać ^^ Poleceni - 6 z I poziomu + 4 z II poziomu ExtraRevShare : 3 aktywne paczki za 1$, 3 poleconych ![]() ![]() Jak widać jakoś zarobić się w internecie da bez wkładu własnego, zajmuje to więcej czasu, ale jest możliwe ![]() ![]() ![]() RE: Czy mogę zarobić bez inwestycji ? - NextGen - 25-05-2016 23:25 Lecimy dalej
![]() Sytuacja nieco się zmieniła. Dalej zarabiam bez wkładu własnego nie mniej jednak na ten moment zostałem tylko przy programie MXRevShare, który gorąco polecam ![]() ![]() Jak wiadomo ExtraRevShare podziałał chwile i odszedł do lamusa, nic na nim praktycznie nie straciłem, bo nic w niego nie włożyłem poza 2 minutami dziennie ![]() Mój MX ma się następująco : Paczki - 5 Mini Stan konta - 0.96$ Poleceni : I poziom - 8 ![]() II poziom - 8 ![]() Jak widać wszystko się rozwija i idzie do przodu, a przypominam, że do tej pory nie wpłaciłem do programu ŻADNYCH swoich pieniędzy ![]() Nic tylko zarabiać na czysto ! ![]() RE: Czy mogę zarobić bez inwestycji ? - heoblow - 28-05-2016 11:02 A ja mam problem z MXRevShare. Otóż po kliknięciu w baner i przejściu na stronę reklamy w ogóle nie odlicza mi czasu. RE: Czy mogę zarobić bez inwestycji ? - NextGen - 29-05-2016 10:21 Jesteś w moim teamie ? Odezwij się na priv, pomoge ![]() RE: Czy mogę zarobić bez inwestycji ? - Glakos - 30-05-2016 09:54 Poleconych zdobyłeś w większości z tego forum? Czy pisałeś o tym serwisie też gdzie indziej? RE: Czy mogę zarobić bez inwestycji ? - Neoko - 30-05-2016 12:21 Powodzenia najwazniejsze jest dazenie do celu RE: Czy mogę zarobić bez inwestycji ? - NextGen - 30-05-2016 17:44 (30-05-2016 09:54)Glakos napisał(a): Poleconych zdobyłeś w większości z tego forum? poleceni głównie stąd ![]() Neoko nie dziekuje ! ![]() RE: Czy mogę zarobić bez inwestycji ? - NextGen - 30-05-2016 19:33 UPDATE
![]() Wczoraj założyłem fanpage - długo myslałem nad nazwą, aż w końcu się zdecydowałem ![]() ![]() ![]() ![]() Oto mój fanpage - Etat w $ieci MXRevShare Poleceni : 1 poziom - 10 ![]() 2 poziom - 11 ![]() Paczki - 6/100 Mini AdPack, za jakieś 2 dni jak mnie pamięć nie myli będzie kolejny ![]() RE: Czy mogę zarobić bez inwestycji ? - NextGen - 02-06-2016 13:51 Witam ponownie ![]() Czy da się zarobić bez wkładu własnego ? Temat powstał ponad miesiąc temu, dzisiaj odpowiem Wam, że się da ![]() Wymaga to czasu, pracy, żetelności, systematyczności, ale chcieć znaczy móc ![]() Nie mając żadnego fanpage, ani nie promując się nigdzie za bardzo zdobyłem na ten moment 10 bezpośrednich poleconych, oraz 13 na drugim poziomie. Widze z prowizji, że niektórzy również klikają i mają już pierwsze paczki ![]() Moje prowizje w MX na ten moment za poleconych to 2.75$ Mało ? 3x dostałem 0.50$, ponieważ moi poleceniu kupili pierwsze paczki z konta głównego, a reszta to prowizje w wysokości 0.25$, ponieważ to albo poziom 2 (1 osoba), albo paczki kupione przez nich z konta repurchace. Cieszę się, że inni też zarabiają i poznali ten system ![]() ![]() Fanpage prowadze od 3 dni i póki co jego wynik to 16 lajków ![]() ![]() ![]() Jeżeli chcesz mi pomóc w jakimś stopniu i być może dowiedzieć się ode mnie czegoś wiecej o zarabianiu w sieci zostaw proszę lajk na moim fanpage TUTAJ. Możesz się ze mną zawsze skontaktować ![]() ![]() Mój Reflink do MX sie nie zmienił i jest TUTAJ ![]() Pisz śmiało, pytaj o wszystko, pomogę jak tylko będę mógł ![]() MX - 7 Mini paczek ![]() Co to oznacza innymi słowy ? Bez wpłacania czegokolwiek mam paczki o wartości aktualnie 35$ (137 PLN) ![]() Na ten moment pozdrawiam Ciebie ! ![]() |