Zbieramy hajsiory ;D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zbieramy hajsiory ;D (/Temat-Zbieramy-hajsiory-D-132096) |
RE: Zbieramy hajsiory ;D - Dziq - 11-05-2016 08:49 Jak zacząłem? Czytałem głównie książki. To jest najlepszy start. Chociaż warto też poczytać ogólnie o językach i wybrać najlepszy do tego, co chcesz konkretnie programować. Ja wybrałem C++ (choć znam jeszcze trochę C#, Pythona, PHP i Pascala) bo idę w stronę gier, C++ w tym kierunku dużo umożliwia dlatego właśnie skupiam się tylko na Cpp. ;D To jeśli chcesz zacząć programować poczytaj o językach i wybierz ten, który Ci najbardziej odpowiada. Później łyknij jakieś podstawy z internetu i zobacz czy Cię to w ogóle interesuje, jeśli tak to zamawiaj książkę. Przy okazji - dostałem coinsy, wszystko pięknie super, polecam tego allegrowicza. PS. już wszystkie przegrałem. |