Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nie pracować, zapomnieć o urzędach. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Nie pracować, zapomnieć o urzędach. (/Temat-Nie-pracowac-zapomniec-o-urzedach-131941)

Strony: 1 2 3 4

RE: Nie pracować, zapomnieć o urzędach. - tomek019 - 25-04-2016 11:56

(25-04-2016 10:41)richbutterfly napisał(a):  Dokładnie, i pomyśleć że Ci ludzie mają zdjęcia z dziećmi na profilach. Niektórzy powinni mieć ograniczony dostęp do takich mediów.

Swoją drogą to zastanawiam się czy nie można by wykorzystać jakoś takiego ruchu Lol
Suby/kamerki/doladowania/zdjecia Smile

tapnięte

RE: Nie pracować, zapomnieć o urzędach. - richbutterfly - 25-04-2016 12:28

Czytając fa forum jakie zyski są z sub SMS aż mam ochotę się za to brać Big Grin

RE: Nie pracować, zapomnieć o urzędach. - richbutterfly - 01-05-2016 19:50

Cześć, kolejne podsumowanie tygodnia.

W tym tygodniu miałem więcej wolnego czasu dzięki czemu mogłem trochę poszerzyć wiedzę o zarabianiu w sieci.
Do tej pory mam założone 3 konta fb każe około 300 znajomch (więcej uznaję za niepotrzebne)
Rozwinąłem grupę do około 800 członków, którzy są aktywni co mnie cieszy.
Założyłem fanpage obecnie 40 polubień i przyznaję że słabo idzie w górę.

W HYIP'ach całkiem spokojenie.
W mxrevshare wszystkie środki reinwestuję dążąc do rozwoju konta.
Załączam zdjęcie z obecnym wynikiem:

[Obrazek: mxrev.jpg]

Drugim programem w jaki zainwestowałem jest trafficwavesurfing. Wszedłem z 98$ a środki podobnie jak wyżej reinwestuję.
Zdjęcie z obecnym wynikiem:

[Obrazek: traffic.jpg]

Poleconych brak, nie zastanawiałem się jeszcze nad promowaniem tych programów.

W tym tygodniu postanowiłem spróbować swoich sił w PPI. Przez większą część tygodnia zbierałem się do tego czytając, uzyskując wiedzę.
Wczoraj założyłem blog dodałem szablon a dziś mam 3 posty.

Ebook staram się sukcesywnie tworzyć. Nie piszę go codziennie bo nie zawsze mam ochotę. Większą część czasu jaką na to poświęcam zajmuje przekopywanie się przez materiały a samo pisanie jest bardziej podsumowaniem i uproszczeniem wiedzy jaką znalazłem. Do tej pory mam dopiero 1 rozdział a w planie około 15, trochę to zajmie ale traktuję to bardziej jako hobby.

RE: Nie pracować, zapomnieć o urzędach. - richbutterfly - 02-05-2016 22:27

Dziś dzień na luzie, w końcu mamy majówkę.

Na chwilę obecną ogarnięte HyIPY.

Na blog pod PPI dodałem dziś 20 postów. Nie robiłem pozycjonowania, zajmę się tym później, jak się trochę podszkolę.

Konta facebook ogarnięte.

RE: Nie pracować, zapomnieć o urzędach. - richbutterfly - 03-05-2016 20:23

Kolejny dzień.
Dziś dobiłem do 63 postów na blogu pod PPI
HIPY - reklamy kliknięte, adpaki kupione.

Dodatkowo uczę się podstaw SEO i biorę się za wpisy na blogu.

RE: Nie pracować, zapomnieć o urzędach. - Dziq - 03-05-2016 20:27

No a masz już zyski z tego bloga? ;D

RE: Nie pracować, zapomnieć o urzędach. - richbutterfly - 03-05-2016 21:44

Nie, mam go dopiero 4 dzień więc po takim czasie trudno się spodziewać nawet grosika Big Grin

RE: Nie pracować, zapomnieć o urzędach. - Dziq - 04-05-2016 07:51

Zależy też od niszy Big Grin No ale teraz pozycjonować ile wlezie i będzie dobrz. Big Grin Powodzenia życzę!

RE: Nie pracować, zapomnieć o urzędach. - richbutterfly - 04-05-2016 22:58

Dziś sukces. Piątego dnia budowania bloga pod PPI mam już 25 wejść z wyszukiwarki do tego mam już pierwsze centy na koncie, niby nic ale jak na 5 dzień jestem bardzo zadowolony. Dziś dodałem 6 postów i trochę zająłem się seo.

[Obrazek: prtscr.jpg]

HYIPy ogarnięte, ciągle reinwestuję 100% zwrotów.
Do grupy facebook ludzie sami już dołączają, same pozytywne wiadomości.

Pozdrawiam Wink

RE: Nie pracować, zapomnieć o urzędach. - richbutterfly - 12-05-2016 22:37

Dzień dobry.

Czas na podsumowanie 4 tygodnia mojej pracy w internecie.

Myślę że mogę być zadowolony z tego co zrobiłem i czego się nauczyłem. Mam świadomość że jeszcze jeszcze długo będę musiał pracować aby osiągnąć przyzwoite dochody i wierzę że to tylko kwestia czasu jak to zrealizuję.

PPI
Na moim blogu jest zamieszczone 100 postów, cieszy mnie fakt że pojawia się drobny ruch z wyszukiwarki oraz pojedyńcze pobrania. Jest to chyba 10 dzień od założenia bloga.

Cel na najbliższe dni:
- dodawać 1-2 posty dziennie z unikatową treścią (priorytet)
- pozycjonować blog

HYIPy

W programie MXRevShare oraz TrafficWaweSurfing działo się niewiele. Wykonana praca polegała jedynie na regularnym klikaniu w reklamy. Na załączonych zdjęciach przedstawiam Wam aktualne wyniki w programach.

Cele na najbliższe dni:
- zebrać co najmniej 5 poleconych
- regularnie klikać

[Obrazek: mxrev.jpg]

[Obrazek: trafficwavesurfing.jpg]

Na dziś to chyba wszystko co mogłem podsumować. Z wykonanej pracy zadowolony ponieważ to już jakiś krok w przódIdea
Mam nadzieję że dam radę zrealizować to co założyłem mimo coraz większej ilości obowiązków i choroby jaka mnie teraz dopadła