![]() |
|
Domeny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Domeny (/Temat-Domeny-131735) |
RE: Domeny - lechoo - 21-04-2016 08:17 (20-04-2016 22:30)vasaki napisał(a): Tak powaznie to tak jak Ci mowilem, dobra robota Dzięki. Tak jak pisałem w pierwszym poście: nie są to top domeny do wykorzystania komercyjnego, rejestrując je z myślą o ich dalszej odsprzedaży nie jest dobrym pomysłem (aczkolwiek gorsze "ninje" sprzedawałem za rozsądne pieniądze, wszystko zależy od potrzeb i możliwości finansowych nabywcy). Nie mniej jednak, jeśli ktoś startuje z nowym projektem, nie mając pieniędzy na zakup domeny "wyższych lotów" na rynku wtórnym to prezentowane w tym wątku będą rozsądnym rozwiązaniem. PS. Sprawdzałem stan dostępności domen prezentowanych wyżej, parę ma już nowych abonentów ![]() A i jeszcze wtrącę, takie motto: Mamy takie czasy, że "biznes zaczyna się od domeny" - im jest bardziej chwytliwa, łatwa w zapamiętaniu i zapisie, nie zawiera znaków "-", krótka, zawiera w swojej nazwie słowo bądź frazę kluczową tym lepiej. Istnieje większa szansa, że odniesie sukces w internecie, a przecież każdemu właścicielowi strony internetowej o to chodzi. Poza tym domena to dobra inwestycja. Internet rozwija się szybko, dobrych domen ubywa z każdym dniem, a tym samym dobre nazwy zyskują na wartości.Gdyby ktoś chciał poradzić się w sprawie wyboru domeny pod nowy serwis zapraszam na PW. Mam spore doświadczenie w branży domen. RE: Domeny - lechoo - 23-04-2016 19:41 Kto pierwszy ten lepszy: kredyt-ranking.pl archiwizacje.pl - na stronę z wizytówką firmy z branży https://www.google.pl/#q=%22archiwizacja+dokument%C3%B3w%22 PolscyPolitycy.pl - pod stronę w stylu "w krzywym zwierciadle" o politykach RE: Domeny - lechoo - 26-04-2016 18:50 I dzisiaj paczuszkę .com.pl wrzucę, w mojej ocenie mimo swojego rozszerzenia ciekawe nazwy. sprawdz.com.pl - w sumie to nie wiem co bym pod nią widział, uniwersalna raczej, wszystkie inne rozszerzenia zajęte kolekcjonerzy.com.pl - forum/blog hobbystyczny o zbieraniu/kolekcjonowaniu różnych ciekawych rzeczy naleznosci.com.pl - może ktoś zajmuje się odzyskiwaniem długów i na firmową stronę potrzebuje nazwy? PS. Dziś mi się zrealizowała opcja na domenę freeware.pl - gdyby ktoś chciał robić portal typu download, to domenę sprzedam za rozsądną cenę
RE: Domeny - lechoo - 27-04-2016 21:12 UwodzenieKobiet.pl - fajna "nisza" wydaje mi się, pod .com - forum, com.pl też zagospodarowana. Zrobić stronkę poradnikową i można co nieco zarobić $ wygolone.pl - Trochę wulgarna, ale słownikowa domena pod erotykę xxxmovies.pl - i kolejna domena pod subsms związany z erotyką KibicujemyPolsce.pl - "euro" już blisko, Lewandowski w formie ![]() Tyle na dziś. Może komuś się przydadzą. Dziś mi wpadła ciekawa domenka do mojego portfolio sexiflexi.pl - pod portal kobiecy idealna nazwa. Gdyby ktoś był zainteresowany jej nabyciem zapraszam na priv. Co do ceny? Dogadamy się
RE: Domeny - damianox1122 - 04-05-2016 16:58 Zarejestrowałem: UwodzenieKobiet.pl - mam na to pomysł
RE: Domeny - war43 - 04-05-2016 17:46 Łooo A ja akurat myślałem, czy by się nie wziąć za poradnik dotyczący podrywania dziewczyn + SmsPremium.
RE: Domeny - lechoo - 09-05-2016 20:50 Cieszę się że ktoś tu zagląda wogóle, a jeśli przy okazji coś sobie zarejestruje tym bardziej wątek potrzebny. Dziś takie pomieszanie końcówek wrzucam: warez.net.pl (wiadomo o co chodzi) ebook.org.pl (na zaplecze się nada) rtv.sklep.pl (zaplecze, wizytówka sklepu lokalnego) bestfilms.pl (ciekawa domena nawet pod subsms ) tanizakup.pl (może ktoś chce popisać o tanich zakupach w sieci, to nazwa na blog się nada) RE: Domeny - lechoo - 11-05-2016 16:05 Dzisiaj mała paczuszka peelek gta5.pl - (dla fanów gry; pod hacki itp ) foto-blog.pl - (pod blog hobbystyczny) iphone4u.pl - (lending page pod subsms) fulham.pl - (brand pod praktycznie każdy produkt, ewentualnie serwis dla Polaków z tego miasta) freetemplate.pl - (pod download szablonów np. wordpress) tanikredyt24.pl - (nie jest najwyższych lotów, ale przyzwoita i dwie kluczowe frazy w nazwie zawiera) doladowanko.pl - (aż się prosi subsms tu wstawić )I wystarczy na dziś Z posta wyżej dwie domenki mają nowych abonentów![]()
RE: Domeny - lechoo - 14-05-2016 17:39 Powitać dzisiaj. Paczuszka domenek do wykorzystania pod zaplecza. kredyt-kalkulator.pl kredyt-kalkulator.com.pl hd-film.pl hipotecznekredyty.net.pl jakzarobic.com.pl pozyczkachwilowka.com.pl najlepsza-lokata.com.pl seopozycja.com.pl doradcafinansowy.biz.pl doradcafinansowy.org.pl kredytkonsolidacyjny.org.pl kredytkonsolidacyjny.info.pl kredytkonsolidacyjny.net.pl RE: Domeny - lechoo - 22-05-2016 22:15 Propozycje na dziś: zainwestuj.com.pl skutecznepodrywanie.pl webgenerator.pl |