Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Domeny - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Domeny (/Temat-Domeny-131735)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Domeny - lechoo - 21-04-2016 08:17

(20-04-2016 22:30)vasaki napisał(a):  Tak powaznie to tak jak Ci mowilem, dobra robota Smile

Dzięki. Tak jak pisałem w pierwszym poście: nie są to top domeny do wykorzystania komercyjnego, rejestrując je z myślą o ich dalszej odsprzedaży nie jest dobrym pomysłem (aczkolwiek gorsze "ninje" sprzedawałem za rozsądne pieniądze, wszystko zależy od potrzeb i możliwości finansowych nabywcy). Nie mniej jednak, jeśli ktoś startuje z nowym projektem, nie mając pieniędzy na zakup domeny "wyższych lotów" na rynku wtórnym to prezentowane w tym wątku będą rozsądnym rozwiązaniem.

PS. Sprawdzałem stan dostępności domen prezentowanych wyżej, parę ma już nowych abonentów Big Grin
A i jeszcze wtrącę, takie motto: Mamy takie czasy, że "biznes zaczyna się od domeny" - im jest bardziej chwytliwa, łatwa w zapamiętaniu i zapisie, nie zawiera znaków "-", krótka, zawiera w swojej nazwie słowo bądź frazę kluczową tym lepiej. Istnieje większa szansa, że odniesie sukces w internecie, a przecież każdemu właścicielowi strony internetowej o to chodzi. Cool Poza tym domena to dobra inwestycja. Internet rozwija się szybko, dobrych domen ubywa z każdym dniem, a tym samym dobre nazwy zyskują na wartości.

Gdyby ktoś chciał poradzić się w sprawie wyboru domeny pod nowy serwis zapraszam na PW. Mam spore doświadczenie w branży domen.

RE: Domeny - lechoo - 23-04-2016 19:41

Kto pierwszy ten lepszy:

kredyt-ranking.pl

archiwizacje.pl - na stronę z wizytówką firmy z branży https://www.google.pl/#q=%22archiwizacja+dokument%C3%B3w%22

PolscyPolitycy.pl - pod stronę w stylu "w krzywym zwierciadle" o politykach

RE: Domeny - lechoo - 26-04-2016 18:50

I dzisiaj paczuszkę .com.pl wrzucę, w mojej ocenie mimo swojego rozszerzenia ciekawe nazwy.

sprawdz.com.pl - w sumie to nie wiem co bym pod nią widział, uniwersalna raczej, wszystkie inne rozszerzenia zajęte
kolekcjonerzy.com.pl - forum/blog hobbystyczny o zbieraniu/kolekcjonowaniu różnych ciekawych rzeczy
naleznosci.com.pl - może ktoś zajmuje się odzyskiwaniem długów i na firmową stronę potrzebuje nazwy?

PS. Dziś mi się zrealizowała opcja na domenę freeware.pl Lol- gdyby ktoś chciał robić portal typu download, to domenę sprzedam za rozsądną cenęBig Grin

RE: Domeny - lechoo - 27-04-2016 21:12

UwodzenieKobiet.pl - fajna "nisza" wydaje mi się, pod .com - forum, com.pl też zagospodarowana. Zrobić stronkę poradnikową i można co nieco zarobić $
wygolone.pl - Trochę wulgarna, ale słownikowa domena pod erotykę
xxxmovies.pl - i kolejna domena pod subsms związany z erotyką
KibicujemyPolsce.pl - "euro" już blisko, Lewandowski w formieBig Grin

Tyle na dziś. Może komuś się przydadzą.

Dziś mi wpadła ciekawa domenka do mojego portfolio sexiflexi.pl - pod portal kobiecy idealna nazwa. Gdyby ktoś był zainteresowany jej nabyciem zapraszam na priv. Co do ceny? Dogadamy sięCool

RE: Domeny - damianox1122 - 04-05-2016 16:58

Zarejestrowałem: UwodzenieKobiet.pl - mam na to pomysł Smile

RE: Domeny - war43 - 04-05-2016 17:46

Łooo
A ja akurat myślałem, czy by się nie wziąć za poradnik dotyczący podrywania dziewczyn + SmsPremium. Big Grin

RE: Domeny - lechoo - 09-05-2016 20:50

Cieszę się że ktoś tu zagląda wogóle, a jeśli przy okazji coś sobie zarejestruje tym bardziej wątek potrzebny.

Dziś takie pomieszanie końcówek wrzucam:

warez.net.pl (wiadomo o co chodzi)
ebook.org.pl (na zaplecze się nada)
rtv.sklep.pl (zaplecze, wizytówka sklepu lokalnego)
bestfilms.pl (ciekawa domena nawet pod subsms )
tanizakup.pl (może ktoś chce popisać o tanich zakupach w sieci, to nazwa na blog się nada)

RE: Domeny - lechoo - 11-05-2016 16:05

Dzisiaj mała paczuszka peelek

gta5.pl - (dla fanów gry; pod hacki itpSmile)
foto-blog.pl - (pod blog hobbystyczny)
iphone4u.pl - (lending page pod subsms)
fulham.pl - (brand pod praktycznie każdy produkt, ewentualnie serwis dla Polaków z tego miasta)
freetemplate.pl - (pod download szablonów np. wordpress)
tanikredyt24.pl - (nie jest najwyższych lotów, ale przyzwoita i dwie kluczowe frazy w nazwie zawiera)
doladowanko.pl - (aż się prosi subsms tu wstawićLol)

I wystarczy na dziśTongue Z posta wyżej dwie domenki mają nowych abonentówCoolCool

RE: Domeny - lechoo - 14-05-2016 17:39

Powitać dzisiaj.
Paczuszka domenek do wykorzystania pod zaplecza.

kredyt-kalkulator.pl
kredyt-kalkulator.com.pl
hd-film.pl
hipotecznekredyty.net.pl
jakzarobic.com.pl
pozyczkachwilowka.com.pl
najlepsza-lokata.com.pl
seopozycja.com.pl
doradcafinansowy.biz.pl
doradcafinansowy.org.pl
kredytkonsolidacyjny.org.pl
kredytkonsolidacyjny.info.pl