![]() |
Poradnik Zarabiaj 10€ Na Każdym Poleconym - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Zarabiaj 10€ Na Każdym Poleconym (/Temat-Zarabiaj-10%E2%82%AC-Na-Kazdym-Poleconym-131609) |
RE: Zarabiaj 10€ Na Każdym Poleconym - Lukasz5555 - 21-04-2016 17:40 Wyjaśni ktoś jak to rzeczywiście jest, a będę wdzięczny, bo jeśli wystarczy że ktoś obróci 10€ bym ja dostał 10€ to by były zbyt pięknie. Jeśli tak rzeczywiście jest to w to z wielką chęcią wejdę. RE: Zarabiaj 10€ Na Każdym Poleconym - snd0cff - 22-04-2016 21:54 działa tylko na niemieckim paypalu więc nic z tego nie będzie... 20 € PayPal za obrót gotówką miedzy kontami - mathkaczy - 12-10-2016 22:47 Promocja na stronie aklamio, do zgarnięcia 20€ za przelanie gotówki z posiadanego konta PayPal na niemieckie i przelania jest z powrotem przez link z Aklamio 1. Idziemy do strony Aklamio gdzie zakładamy konto PayPal DE, ref ![]() polecam tłumacza google dla stron, gdy pojawi się karta gdzie podać musimy dane konta bankowego po prostu kliknijcie w ikonę Paypal, przeniesie was do strony głownej 2. Zakładamy konto na https://www.aklamio.com 3. Po założeniu i aktywowaniu PayPal oraz przelaniu na nie 10€ z innego konta, w Aklamio Klikamy SHOPS -> FINANCE AND INSURANCE 4. Wybieramy opcję PAYPAL -> BUY AND GET CASHBACK ![]() 5. Zostaniecie automatycznie przeniesieni do strony paypal gdzie logujecie się do konta i przelewacie 10€ z powrotem na konto z którego kasę przelaliście - Jako PLATNOSC ! 6. Po przelaniu gotówki w serwisie PayPal czekamy na odnotowanie tej transakcji w serwisie i przekazanie informacji od niej do Aklamio, co trwać może ~ 24h. Sam cashback naliczony powinien zostać w 2-3 tyg maksymalnie ale jako że nie mrozi się tu gotówki a raptem ją przelewa co zajmuje osobie która ma paypal ze środkami jakieś 10 min uważam że to opcja warta uwagi. Link czysty do aklamio Aklamio clear choć liczę na refy , was to nie kosztuje , dla mnie to nagroda za ofertę RE: 20 € PayPal za obrót gotówką miedzy kontami - jamroczik - 13-10-2016 00:40 Strona wyglada na legitną tylko trochę dziwne że za sam fakt przelania dostajemy podwojenie, bez żadnych klików czy akcje do wykonania. RE: 20 € PayPal za obrót gotówką miedzy kontami - mathkaczy - 14-10-2016 06:54 w pending pojawiły mi się pierwsze referencje, myślę więc że raczej wypłata będzie, RE: 20 € PayPal za obrót gotówką miedzy kontami - Snoopy - 29-10-2016 17:41 I jak, wypłacone bez żadnych zastrzeżeń ? ![]() RE: 20 € PayPal za obrót gotówką miedzy kontami - xchangerx - 29-10-2016 18:07 Też jestem ciekaw jak tam? RE: 20 € PayPal za obrót gotówką miedzy kontami - Szalony - 29-10-2016 22:14 I jak? RE: 20 € PayPal za obrót gotówką miedzy kontami - mathkaczy - 30-10-2016 09:37 pending, ma byc 3 tyg , minelo 1,5 wiec za max 2 tyg oczekuje wyplaty, nie ma wskazan zeby cos mialoby byc nie tak RE: 20 € PayPal za obrót gotówką miedzy kontami - Fejmster - 01-11-2016 13:30 jakieś dowody ;p ? |