![]() |
Zarabianie przez internet jako praca czy dorobek? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Zarabianie przez internet jako praca czy dorobek? (/Temat-Zarabianie-przez-internet-jako-praca-czy-dorobek-130771) |
RE: Zarabianie przez internet jako praca czy dorobek? - Olszi - 20-05-2016 09:53 Raczej jako dodatkowe. Aczkolwiek przy obecnych zarobkach przez neta byłbym w stanie utrzymać się tylko z tego. RE: Zarabianie przez internet jako praca czy dorobek? - Groem - 20-05-2016 10:09 Na chwilę obecną dorobek, chociaż jestem świeży jak na ostatnie 10 dni czytania i testowania jestem bardzo zadowolony ![]() RE: Zarabianie przez internet jako praca czy dorobek? - rafi213 - 20-05-2016 15:10 Ja już spokojnie mogę się utrzymywać z neta, chociaż wymagało to trochę czasu, nauki i kapitału. ![]() RE: Zarabianie przez internet jako praca czy dorobek? - malena - 23-05-2016 16:52 W ten sposób dorabiam, rozwijam się, realizuje swoją pasję. Nie biorę wszystkich zleceń, po pierwsze - nie miałabym czasu dla siebie, po drugie - nie każde zlecenie rozwija.. RE: Zarabianie przez internet jako praca czy dorobek? - todek78 - 24-05-2016 08:33 Ja obecnie zarabiam w necie więcej niż na etacie i spokojnie mógł bym rzucić etat. Jednak lubię swoją pracę, więc na pewno jej nie zostawię. Poza tym jak coś mi się stanie i zostanę wykluczony z 'życia' nawet na kilka miesięcy, to zarobki w Internecie zostaną w postaci adpacków, nie wypłaconych dywident i moja rodzina nic z tego nie dostanie, a z etatu będzie miała jakieś zabezpieczenie, bo nawet na zwolnieniu wypłata wpadnie na konto ![]() Zarobki Internetowe częściowo inwestuję i tak się to powiększa z miesiąca na miesiąc ![]() Poza tym oprócz zarobków na teraz, odkładam w pewnej spółdzielni na emeryturę za 10-15 lat, którą również odziedziczą po mnie moje dzieci. Podsumowując - zabezpieczony jestem z 3 stron, zarówno na teraz jak i na przyszłość, bo ja patrzę dalej niż jeden dzień w przód ![]() RE: Zarabianie przez internet jako praca czy dorobek? - malena - 24-05-2016 08:40 Nie zapominajmy o tym, że kiedyś zarobione pieniądze trzeba wydać.. Oczywiście, że lepiej się śpi, jak są pieniądze na koncie, ale żyć też trzeba. W tym roku większość zarobionych pieniędzy on - line przeznaczam na wakacje i w kraju i poza nim. RE: Zarabianie przez internet jako praca czy dorobek? - todek78 - 24-05-2016 14:34 (24-05-2016 08:40)malena napisał(a): Nie zapominajmy o tym, że kiedyś zarobione pieniądze trzeba wydać.. Oczywiście, że lepiej się śpi, jak są pieniądze na koncie, ale żyć też trzeba. W tym roku większość zarobionych pieniędzy on - line przeznaczam na wakacje i w kraju i poza nim. Masz rację ![]() Dlatego jak napisałem, mam coś na bieżąco, coś po to aby na koncie jakiś zapas był w razie niezapowiedzianych wydatków, a także coś na 10-15 lat wprzód ![]() RE: Zarabianie przez internet jako praca czy dorobek? - bananmma - 30-05-2016 12:36 Zarobek przez internet traktuje obecnie jako dorobienie sobie. Nie mam pracy w realnym życiu ale dzięki internetowi mogę zarobić ładne sumy i wystarcza mi na moje zachcianki. Internet to piękna rzecz, kiedy mądrze ją wykorzystamy. RE: Zarabianie przez internet jako praca czy dorobek? - kiraki - 30-05-2016 12:42 zalezy co się znajdzie RE: Zarabianie przez internet jako praca czy dorobek? - MalyJohn - 30-05-2016 12:57 Adrenalina ![]() Na życie zarabiam pracą na etacie. |