Czy Leadmore jest najlepszy? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396) +---- Wątek: Czy Leadmore jest najlepszy? (/Temat-Czy-Leadmore-jest-najlepszy-130693) |
RE: Czy Leadmore jest najlepszy? - Martin676 - 21-03-2016 13:32 O kolegach ze szkoły nic nie wiem, dawno mam to za sobą, opowiedz coś więcej bo odzywki masz rodem z gimnazjalnego korytarza Ostatnio obserwowałem Twoje posty w temacie leadmore, o promowaniu tego 500+, poczytałem trochę, nawet wdrożyłem swoje 5 groszy do dyskusji, jednak zjadłeś wszystkie rozumy, każdego wrzucasz do jednego wora, etc. Spasuj trochę, forum nie jest bezmyślną zbieraniną userów, to my tworzymy tę społeczność, jesteśmy wspólnotą i nie w smak są wypowiedzi "jak się nie podoba, to leć do konkurencji". Żadnych argumentów, na takie wartościowe wypowiedzi znajdą się inne fora bez odbioru, peace. A co do tematu - dodam jeszcze, że gdyby Administracja LM wprowadziła możliwość zlecenia więcej niż dwóch przelewów miesięcznie i skróciła czas oczekiwania na $$ do 48 godzin, byłoby wręcz cudownie ekspresówki są OK, jednak czasami zdrowy rozsądek wygrywa i rozkazuje wybrać zwykły przelew... RE: Czy Leadmore jest najlepszy? - full2000 - 21-03-2016 13:42 Zależy o jaki program konkretnie pytasz... SubmitPays ma tylko 'pobieranie' ale NIC nie przebije ich Konwersji ! RE: Czy Leadmore jest najlepszy? - devilll - 21-03-2016 13:51 (21-03-2016 13:03)Martin676 napisał(a): Devill, uspokój okres. W każdym temacie, który dotyczy leadmore, zarabiania, czy sposobów promocji czy tak jak teraz - poziomu zadowolenia z serwisu - spier*alasz się do każdego. Obniż ton. Dla kogoś zainteresowanego tym tematem, odpowiedź "przenieś się do leadnow" nie wniosi nic nowego. Naprawdę to ja mam odzywki z korytarza gimnazjalnego ? Ewidentnie nie jest z tobą ok Przejrzyj się w lustrze, przemyśl co i jak piszesz , aby się później nie ośmieszać na forach publicznych. Co do 500+. kto miał rację ? Ja czy Ty ? Były skargi reklamodawców ? Były. A może działasz w ten sam sposób, co te gimbusy, dlatego tak cię to zabolało? RE: Czy Leadmore jest najlepszy? - Karewer - 21-03-2016 14:03 Panowie, to nie jest miejsce do wyciągania i prania jakichkolwiek prywatnych brudów RE: Czy Leadmore jest najlepszy? - gutek126p - 25-03-2016 22:49 Cytat: Czy Leadmore jest najlepszy?Nie |