![]() |
ProvenAdz - Warta zainteresowania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: ProvenAdz - Warta zainteresowania (/Temat-ProvenAdz-Warta-zainteresowania-130589) |
RE: ProvenAdz - Warta zainteresowania - Dzarooo - 24-03-2016 11:13 Kolejny dzien w grupie 2, wszystko co pisalem bez zmian wiec powtarzac sie nie bede ![]() Jednak doszedlem do informacji ktore moze kogos interesuja, a mianowicie, reffy daja nam 5% wartosci swoich klikow oraz wykupionych adpackow... ![]() ![]() ![]() Nastepne info napisze jak juz wejde do grupy 3 (mysle ze max 2-3 dni) bo nie ma sensu pisac non stop to samo, chyba ze cos odkryje nowego i wartego podzielenia sie ![]() Jak zawsze, goraca zapraszam do rejestracji ![]() RE: ProvenAdz - Warta zainteresowania - komorxd - 25-03-2016 21:03 Czy mozna ogladac z telefonu te reklamy ? RE: ProvenAdz - Warta zainteresowania - Cobra1974 - 25-03-2016 21:17 (25-03-2016 21:03)komorxd napisał(a): Czy mozna ogladac z telefonu te reklamy ? Powinno się dać, przynajmniej na nowszych modelach. Osobiście sprawdzę jutro jak dostanę kolejną porcję ale może ktoś inny sprawdzi przede mną ![]() RE: ProvenAdz - Warta zainteresowania - Dzarooo - 25-03-2016 22:31 (25-03-2016 21:03)komorxd napisał(a): Czy mozna ogladac z telefonu te reklamy ? Szczerze nie sprawdzalem, ale tak jak kolega wyzej pisze, na nowszych modelach powinno sie dac bez problemu, one to juz wlasciwie jak male komputerki ![]() RE: ProvenAdz - Warta zainteresowania - Dzarooo - 26-03-2016 08:45 Taki news, wczoraj wystapil drobny problem na stronie ProvenAdz, mianowicie placac za ad packi z kasy ktora sie mialo na account balance (nie prosto z procesora platniczego) pobieralo kase ale ad packi nie byly aktywowane, przez to zamiast dzis miec naliczenia z grupy 3 mialem znowu z grupy drugiej (obecnie brakuje nie cale 100BAP do 3 grupy). Wszystko jednak zostalo naprawione, tak wiec moj raport co do naliczen z 3 grupy bedzie mial drobna obsuwke ![]() Caly czas jeszcze polecam ProvenAdz, no i mam nadzieje ze kogos przekonam tymi swoimi wypocinami ![]() ![]() PS. Z racji ze jutro swieto, raczej nie bede wchodzic na forum tak wiec z tego miejsca chcialbym zyczyc wam Wesolego Jajka moi mili ![]() ![]() ![]() RE: ProvenAdz - Warta zainteresowania - Cobra1974 - 27-03-2016 19:29 Wesołych Świąt również ![]() Przy okazji mam pytanko ![]() Nie wiadomo nic na temat wykonywania płatnych ofert takich jak SuperRewards? Wypełnienie jakiejś ankiety lub zamówienie płatnej subskrypcji SMS? RE: ProvenAdz - Warta zainteresowania - Dzarooo - 28-03-2016 12:33 (27-03-2016 19:29)Cobra1974 napisał(a): Wesołych Świąt również Identyczna odpowiedz jak w przypadku Paidtree ![]() RE: ProvenAdz - Warta zainteresowania - Dzarooo - 28-03-2016 15:42 Dzisiaj naliczenia caly czas z grupy drugiej, niestety przez ten blad na stronie troche mnie to spowolnilo..no nic, obecnie mam dolara uzbieranego z reklam, tak wiec mysle ze sroda a najpozniej w czwartek zdam relacje z naliczen dla grupy 3 ![]() RE: ProvenAdz - Warta zainteresowania - Dzarooo - 31-03-2016 05:31 Witam, udalo sie mi wbic grupe 3 wczoraj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zachecam do rejestracji, no i wysokich klikow zycze ![]() RE: ProvenAdz - Warta zainteresowania - Dzarooo - 04-04-2016 19:58 Witam ponownie, w ProvenAdz jezeli chodzi o postepy raczej nie wiele sie zmienilo, ostatnio kupilem kolejna paczuszke no i na dobre zagoszcze w grupie 3 ![]() ![]() W planie mam zrobic pierwsza wyplate gdzies w okolicach grupy 4/5 ... ale raczej maks tyle co zainwestowalem reszta to calkowita reinwestycja ![]() Zapraszam do rejestracji ![]() PS. Co prawda kazdy zrobi co uwaza za sluszne a mi jakos nie bardzo zalezy na refach, tzn nie na tym rzecz polega jezeli chodzi o mnie ![]() ![]() |