● ● ● Grupy na Facebooku znoszące złote jaja! ● ● ● - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: ● ● ● Grupy na Facebooku znoszące złote jaja! ● ● ● (/Temat-%E2%97%8F-%E2%97%8F-%E2%97%8F-Grupy-na-Facebooku-znoszace-zlote-jaja-%E2%97%8F-%E2%97%8F-%E2%97%8F-130274) |
● ● ● Grupy na Facebooku znoszące złote jaja! ● ● ● - Mikey - 15-03-2016 07:16 (14-03-2016 23:09)elbowndg napisał(a): No więc tak. Jasne, dzięki za opinie. Nie mam wpływu na to, czy ktoś potrafi wykorzystać potencjał grup czy nie. Grupy ktore mam są tylko i wyłącznie dobej jakości. Nie mam zamiaru sie spinać z Toba, bo obaj wiemy, ze mocno hiperbolizujesz cała sytuacje. Mimo wszystko dzięki i przykro mi, ze nie udało mi sie spełnić Twoich oczekiwać. Mimo wszystko zapraszam wszystkich do kupna grup, codziennie jest ich więcej. Obecna cena za 100 grup to 4 zł, zapraszam! RE: ● ● ● Grupy na Facebooku znoszące złote jaja! ● ● ● - elbowndg - 15-03-2016 19:34 Wyłącznie dobrej jakości ? No nie żartujmy sobie Grupy w których jest tylko i wyłącznie spam albo nie ma żadnej aktywności to jest dobra jakość ;D? (bo nie mówię już o tym w których admin musi potwierdzić post bo moja wina że nie zapytałem) Szkoda że od razu usunąłem te grupy do których mnie dodałeś bo bym podrzucił linki do nich i byłaby jasność Ja nie polecam, ale może znajdzie się ktoś kto trafi z tej magicznej puli 3000 wyselekcjonowanych grup jakieś bardziej wartościowe. RE: ● ● ● Grupy na Facebooku znoszące złote jaja! ● ● ● - Mikey - 15-03-2016 19:40 Nie wiem co masz na celu. ale jesteś jedynym niezadowolnym klientem... No, szkoda że usunąłeś grupy i nie możesz potwierdzić swoich słów żadnymi dowodami. Wiem co sprzedaje i nie jest to kit, jeśli to koniec Twoich żali to uważam temat za zamknięty. Zapraszam resztę do kupna grup w cenie 4 zł/100 grup RE: ● ● ● Grupy na Facebooku znoszące złote jaja! ● ● ● - steel123 - 15-03-2016 20:10 Swoją drogą nazwa grupy nie długo straci wartość. Skoro znosza złote jaja to do czasu bo sprzedając je ludziom którzy za cel mają spam to za nie długo i te "niezaspamione" bedą takie jak cała reszta. RE: ● ● ● Grupy na Facebooku znoszące złote jaja! ● ● ● - elbowndg - 15-03-2016 21:17 Racja usunąłem grupy ale jak mówisz że nei mogę nic udowodnić otóż mogę żeby nie być gołosłownych wyciągnąlem grupy z historii, możecie się z nimi zapoznać i przeanalizować czy na pewno chcecie zapłacić za nie chociaż 1zł. Miałem tego nie robić ale jakimiś wiadomościami na priv i gadaniem o żalach (wtf? chyba skoro kupuje grupy wysokiej jakości to wymagam wysokiej jakości usługi którą podobno sprzedajesz. O jakich żalach my mówimy. Jak idziesz do sklepu i kupujesz laptopa z win10 a gdy przychodzisz do domu okazuje sie ze ma win98 mówisz sobie a co tam nie będę się żalił? Czy składasz reklamacje?) mnie zdenerowałeś po prostu. to lista WSZYSTKICH grup do jakich zostałem dodany zanim zezygnowałem z tej usługi (do dziś tam jakieś grupy dochodza bo admin akceptuje ale je usuwam i nawet nei sprawdzam bo są poniżej przeciętnej za pewne): Kod: https://www.facebook.com/groups/268479296691820 Żeby nei było że sobie pozmyślałem te grupy to screen że wchodziłem na nie zaraz po zakupie jak mnie dodawał: Żeby sprawdzić jakość grup musicie sobie dołączyć do nich i ktoś tam was zaakceptuje to sobie zobaczycie, jak będą się wam podobały to możecie śmiało kupować bo taką mają właśnie "wysoką jakość" RE: ● ● ● Grupy na Facebooku znoszące złote jaja! ● ● ● - Mikey - 15-03-2016 22:17 Cóż... Nadal nie rozumiem Twojego odniesienia, no ale okej. Nie warto zakładać "bo admin akceptuje ale je usuwam i nawet nei sprawdzam bo są poniżej przeciętnej za pewne)" bo na oko to chłop w szpitalu umarł... Dzięki za opinie Czekam na kolejne osoby ● ● ● Grupy na Facebooku znoszące złote jaja! ● ● ● - Mikey - 16-03-2016 16:04 Jeśli ktoś potrafi korzystać z grup to wyciągnie na nich spore dniówki... ● ● ● Grupy na Facebooku znoszące złote jaja! ● ● ● - piotrekprorok - 19-03-2016 16:56 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |