![]() |
Dariusz Milewski volumin 2 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Dariusz Milewski volumin 2 (/Temat-Dariusz-Milewski-volumin-2-130050) |
RE: Dariusz Milewski volumin 2 - Mirek 22 - 05-03-2016 17:40 (05-03-2016 05:23)Martin676 napisał(a): Marcel, proponuje wejść w zakład o multi Milego, moze o stowke, dwie?? PS Jak udalo Ci sie wejść w znajomość z Milewski? Szybkie połączenia komunikacyjne albo lotnicze z Gorzowa do Glasgow? Wystarczy mu w grupach nie spamowć i da wam spokuj on nie lubi jak naciągacze ludzi ale wątpię że da wam spokuj bo współpracuje z FB RE: Dariusz Milewski volumin 2 - aero2 - 05-03-2016 17:58 Następnym razem usuń się z filmu. Gwiazda tematu steruje dronem. ![]() https://youtu.be/YqkrNdf9ztY?t=40 RE: Dariusz Milewski volumin 2 - Miły - 05-03-2016 18:01 Czy ja mam rozumieć, że typ wlazł z multikonta, żeby pisać o sobie w trzeciej osobie? Jakiś nienormalny, marcel, uspokój kolegę. RE: Dariusz Milewski volumin 2 - marcel_kk - 05-03-2016 18:10 (05-03-2016 12:48)Miły napisał(a): Długo czekałem na to kto się ujawni, kto mi podprowadził pomysł jak jeszcze zarabiałem W Trafiszu. Zapomniałeś napisać że scren którego zamieściłeś z komentarzami był z listopada 2015r i dotyczył konkretnie fotek które mi ukradłeś także nie wprowadzaj użytkowników tego forum w błąd. Dla ścisłości zaprzestałem tam zarabiania bo szkoda zdrowia psychicznego jak się ma do czynienia z takimi kanaliami jak Ty, trzeba mieś niezły tupet aby kogoś okraść i mieć do niego pretensje. RE: Dariusz Milewski volumin 2 - Miły - 05-03-2016 18:38 Niezłe wodogłowie, nigdy tam nie zarabiałem, za to Ty masz powiązania z Milewskim, działałeś na tej samej zasadzie co on i najwyraźniej masz z nim dobry kontakt, więc łaskawie ogarnij go. Na Twoim profilu jest cała masa aktywności w sprawach dotyczących spamu na fb, wrzucasz screeny, ciekawe skąd masz to wszystko? RE: Dariusz Milewski volumin 2 - marcel_kk - 05-03-2016 18:41 Wodogłowie to Ty robisz, łaskawie przyznaj się czego dotyczyły moje komentarze, dobrze wiesz co mi podprowadziłeś i udajesz teraz głupa. Warto było poczekać te kilka miesięcy kiedy się wynurzysz. RE: Dariusz Milewski volumin 2 - surfer0700 - 05-03-2016 19:01 Przenoszę do offtopu, bo nie wiem co ten temat ma wspólnego z zarabianiem. RE: Dariusz Milewski volumin 2 - overhumanity - 05-03-2016 19:03 (05-03-2016 17:09)Mirek 22 napisał(a): Haaaa co ty bieżesz dilera zmień on nie ma dzieci a mail jest jego o nazwie derek końcówka co.uk wystarczy wejść na profil YouTube tam ma dużo filmików też współpracuje z portalami rużnych dziwie się że wąz jeszcze nie opisał może jeszcze czeka na tą chwilę Trolluj dalej, też masz zeza jak twój gówniak, że nie trafiasz w literki i sadzisz takie błędy? ![]() To smutne, że tak wypierasz się samego siebie tu, na stronach gdzie twój email widnieje jako oszust i na FB. Smutne i zabawne zarazem. Zastanawiam się tylko nad jednym, mianowicie jakiego kalibru skrzywienie psychiczne towarzyszy stanowi w którym osoba sama będąca wielokrotnie oszustem tak namiętnie trwoni swój wolny czas na zgłaszanie innych "oszustów" na fejsbuniu. Niezły rozjazd, ciekawy przypadek do badań. ![]() RE: Dariusz Milewski volumin 2 - Martin676 - 05-03-2016 20:08 Marcel, nie mam nic do Ciebie w tym momencie, a w szczególności szacunku. Screen, który wrzucił @Miły nie jest jego autorstwa, zdjątko zostało upowszechnione na chatcie. Cztery litery ciągle bolą?? Takie psy ogrodnika jak Ty powinny DOSTAĆ WILCZY BILET Z FORUM! Nie interesuje mnie kto komu zabrał obrazek, to jest forum, które ma łączyć earnerów, a nie zbieranina zbuków jak Ty, które odstawiają manianę. RE: Dariusz Milewski volumin 2 - marcel_kk - 05-03-2016 20:16 Martin676 a mnie nie interesują Twoje konfabulacje. Macie problem z Milewskim bo mu spamujecie w jego grupach to sobie go sami rozwiązujcie, nie mój cyrk i nie moje małpy. I czytaj ze zrozumieniem: scren z tymi wpisami dotyczył spamu z moją fota, a nie innych Waszych spamów. Jak nie rozumiesz to zakończ ten temat bo już jeden zrobił dzisiaj z siebie patafiana sugerując że Mi ja to jedna osoba... żal czytać |