![]() |
mainpov złodziej i oszust !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: mainpov złodziej i oszust !!! (/Temat-mainpov-zlodziej-i-oszust-129875) |
RE: mainpov złodziej i oszust !!! - elbowndg - 01-03-2016 13:06 Czyli skoro sam mówisz że niszy nie zabraleś a ten temat jest tak samo prawdziwy to znaczy że założyłeś temat po to żeby kogoś oczernić mimo że sam zdajesz sobei sprawe z tego że jest to nieprawda? JUST WOW RE: mainpov złodziej i oszust !!! - Robaczek12 - 01-03-2016 13:09 dla Reszki to tylko hajs sie liczy nic innego szok .Kojarze tego gościa RE: mainpov złodziej i oszust !!! - ScroX - 01-03-2016 13:10 (01-03-2016 13:03)Reszka napisał(a): bo ja śmiem twierdzić że jesteś bardzo nie poważnym dzieckiem Bez obrazy ale wrażenie mam inne co do tego kto jest dzieciakiem - Może przez styl pisania lub brak szacunku dla drugiej osoby ? Reszka - Nie mam nic do Ciebie, ale jak dla mnie to kolejnymi bezsensownymi postami się jedynie pogrążasz bardziej, ale to może jedynie moje spostrzeżenie. Pewnie administracja to zaraz załatwi - fajnie jakby im dali czas np do 20.00 na przygotowanie dowodów i wtedy będzie wiadomo jak było. RE: mainpov złodziej i oszust !!! - Artinesse - 01-03-2016 13:17 Niestety także bardziej przekonuję mnie użytkownik majinpov, przede wszystkim argumentacją jaką piszę. Mnie tylko dziwi jedna kwestia w tym i w drugim temacie Reszki. Dlaczego tu nie ma dowodów? Screeny, wiadomości, co kolwiek. Przedstawcie dowody. RE: mainpov złodziej i oszust !!! - Pysik-89 - 01-03-2016 13:28 Jak na razie to wygląda to na zwykłe zrzucanie winy z siebie na majinpov. Czyli najzwyczajniejsze prostackie zagranie, majinpov założył temat o mnie to ja założę o nim... ![]() Sam Reszka napisałeś... (01-03-2016 13:03)Reszka napisał(a): Ten temat jest tak prawdziwy jak to ze zabrałem ci nisze czy o co mnie tam oskarżasz. Czyli z tego co zrozumiałem temat powstał tylko po to aby oczernić majinpov? z powyższego tak by wynikało? Więc po co tutaj piszesz o policji? ![]() Jak na razie nic nie wnosisz do tematu więc na miejscu administracji wlepił bym Ci porządnego warna jeśli nie pokażesz konkretnych dowodów za zniesławienie użytkownika. RE: mainpov złodziej i oszust !!! - Reszka - 01-03-2016 13:29 Tak to jest fake temat założyłem go celowo i od początku miałem zamiar się przyznać bo nie jestem takim gnojem jak mainpov i żeby zobaczył jak to jest być nie słusznie oskarżonym. Sprzedaje wiele kont i wiele usług z nimi związanymi od wielu miesięcy i znam dziesiątki nisz jak każdy kto choćby dodaje grupy. I jesli ktoś wierzy że nagle włamałem się na jedno konto aby zabrać nieznana nisze która jak sam mówił jest słaba i wierzy w taką bzdurę to nie mam słów życzę znalezienia rozumu. Sam mainpov ostatnio żalił się w temacie ze po 3 minutach konta tam padały od kogoś Nie wspomniał tylko że regularnie na wiele kont loguje sie ze stałego ip a gościu mu oddal kasę myśląc ze to jego wina. Sprzedawajac mu konto i widząc poprzednie żale jego przeczuwalem ze będą jakieś jaja ale takiego czegoś sie nie spodziewałem I chce jeszcze raz powiedzieć że żadnego konta mu nie wzielem ani żadnej jego niszy czy czego tam bo i po co. RE: mainpov złodziej i oszust !!! - Pysik-89 - 01-03-2016 13:37 To nie można było napisać w temacie dotyczącym twojej osoby normalnie? Poprosić o dowody itp albo opisać całą sytuacje, prędzej czy później sprawa by ucichła. Ty jednak postanowiłeś zachować się jak totalny dzieciak i zrobić z siebie pośmiewisko. ![]() RE: mainpov złodziej i oszust !!! - Reszka - 01-03-2016 13:59 Pysik a jego temat jest normalny ja tylko napisałem dokładnie taki temat jak on pusty i bez dowodów. Miałem plan to zostawić ale nie bede się do jego poziomu zniżał trudno tacy klienci się zdarzają. Niestety każdy kto sprzedaje konta i usługi z nim związane chyba musi się liczyć z takimi oskarżeniami . A temat niech bedzie nauczka dla innych jak łatwo jest z kogoś oszusta zrobić, wystarczy puste oskarżenie i kilka postów osób które temu w ciemno przyklasną i jesteś gotowym oszustem forumowym od którego na dodatek chce sie wyjaśnien a nie od osoby która zaczęła. W RE: mainpov złodziej i oszust !!! - majinpov - 01-03-2016 16:06 Reszka jak dla mnie to sie pogrążyłeś... Zawsze można powiedzieć, że się sprzedaje wiele kont. RE: mainpov złodziej i oszust !!! - hubert5544 - 01-03-2016 16:22 (01-03-2016 13:59)Reszka napisał(a): Miałem plan to zostawić ale nie bede się do jego poziomu zniżał trudno tacy klienci się zdarzają. Nie chcesz zniżać się do jego pozomu, więc tworzysz temat z fałszywymi oskarżeniami? To jak wyglądałoby to "zniżenie do jego poziomu"? Po co ta szopka? Nie łatwiej byłoby kulturalnie odpowiedzieć na jego oskarżenia zamiast niszczyć sobie reputację i wiarygodność? |