![]() |
[Zamknięty]Forumowy Kubek - Informacje - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Forumowy Kubek - Informacje (/Temat-Zamkniety-Forumowy-Kubek-Informacje-12920) |
RE: Forumowy Kubek - Informacje - sociak55 - 02-09-2010 15:52 (02-09-2010 15:27)Killer napisał(a): Tak, tylko kubek otrzyma kilka osób wiec jedynie można się łudzić. Właśnie w tym rzecz według mnie lepiej powalczyć o unikatowy forumowy kubek niż dostać premium, zresztą tych premium na pewno nie byłoby dużo więcej niż kubków RE: Forumowy Kubek - Informacje - Kicha - 02-09-2010 15:58 Ja osobiscie moglbym zrobic w 300dpi, to nie problem tylko kwestia czasu. A wykonanie znaczków z lockerz tez bym dal rade co prawda nie identyczne ale duzo podobne. Mysle ze od nowa konkurs. Ja sie moge dostosowac do was, zrobic z 10 kolorow kubków nawet ![]() RE: Forumowy Kubek - Informacje - MareKSG - 02-09-2010 16:08 Killer - ja nie wychodziłem z inicjatywą LFE i robienia kubków i nie do mnie należy zajmowanie się sprawami administracyjnymi forum. W temacie mieliśmy pisać pomysły, propozycję - więc napisałem. P.S. Imiona pisze się z WIELKICH (kur** WIELKICH) liter. Nauczcie się... RE: Forumowy Kubek - Informacje - Admin - 02-09-2010 16:22 Dlatego właśnie po to jest temat- jeśli ktoś ma pomysł lub chce sprobować zrobić własny projekt niech go podeśle ewentualnie można przeprowadzić ankiete za premium czy kubkiem - jak już mówiłem to od Was zależy bo nakład finansowy będzie taki sam, tylko w przypadku kubków z pewnością na restock bedziemy czekac na pewno nie krócej niż miesiąc. RE: Forumowy Kubek - Informacje - Kicha - 02-09-2010 16:53 Czyli moge zacząc robic swoj poprzedni projekt? Full w 300 dpi bedzie. RE: Forumowy Kubek - Informacje - SilverNight - 02-09-2010 16:57 Ja jestem za kubkiem forumowym dlaczego ?? Dlatego,że kubek jest na zawsze pamiątka,bedziemy pamietać o forum pijac kawe,herbate czy tez sok lub piwo ![]() A konto premium na 1 miesiac i co po nim jest ??? nic.... nie licząc,że można coś wygrać no ale jeżeli nic nie wygrasz....?? Można by wziąść obie rzeczy nie kłócąc się ![]() Ja jestem bardziej za kubkiem niz za kontem premium pozatym w LFE$ można konta premium zebrać.... RE: Forumowy Kubek - Informacje - kreatywny - 02-09-2010 16:59 Dokładnie po takim forum to trzeba mieć pamiątke. ![]() RE: Forumowy Kubek - Informacje - Admin - 02-09-2010 18:26 tyle w temacie - zalezy Wam na kubach wiec bedzie ich 3 x mniej niz kont premium ale będą ![]() Kicha - wchodzisz na prawe skrzydlo ![]() RE: Forumowy Kubek - Informacje - paskur - 02-09-2010 18:45 A jak dla mnie premium to lipa, bo tak to bym miał coś związane i materialne z forum naszym a takie premium to lipa ![]() Chodzi o symbolikę czy cos w tym stylu bo jak mówił admin nie jest to portal który rozdaje nagrody. RE: Forumowy Kubek - Informacje - MR_WHITE - 02-09-2010 18:49 Spróbowałem powiększyć jeden ze wzorów I co o tym sądzicie ? ![]() |