![]() |
Adpackpro - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Adpackpro (/Temat-Adpackpro-129092) |
RE: Adpackpro - AleksandraN - 09-03-2016 17:52 Pchłaaa kiedy ja dojdę do takich limitów ![]() RE: Adpackpro - todek78 - 21-03-2016 22:46 Już jest anglojęzyczna wersja strony ![]() Reflink: http://todek.adpackpro-international.com Czysty link: http://www.adpackpro-international.com/ RE: Adpackpro - AleksandraN - 02-04-2016 21:15 Anglojęzyczna wersja od razu poprawia mi nastrój. ![]() Jeszcze tylko przydałaby się tutaj zmiana aktywacji adpacków - przy większej ilości to jest jakaś mordęga. Dużo prościej byłoby bez tych całych opisów słów kluczowych, czy tekstu reklamy, którego i tak nie widać, gdy jest ona bannerowa. To moim zdaniem spore niedociągniecie, które może zniechęcić. RE: Adpackpro - todek78 - 02-04-2016 22:48 (02-04-2016 21:15)AleksandraN napisał(a): Anglojęzyczna wersja od razu poprawia mi nastrój. Opis reklamy ustawiasz raz przy pierwszym adpacku, kolejne adpacki już aktywujesz używając szablonu, który się zapisuje przy pierwszym razie ![]() RE: Adpackpro - AleksandraN - 09-04-2016 19:07 Ja sie chyba zastrzelę, serio mówisz? Zaraz to sprawdzę bo zbliża mi się kolejny adpack a nie widziałam takiej opcji żeby cokolwiek gdziekolwiek się zapisywało. Uaaaa szok. Podpowiesz gdzie tego zapisu dokładniej szukać? Będę wdzięczna RE: Adpackpro - todek78 - 09-04-2016 21:28 (09-04-2016 19:07)AleksandraN napisał(a): Ja sie chyba zastrzelę, serio mówisz? Jak kupisz reklamę to wchodzisz w Maine Werbunge i tam masz klikasz Ale lub Inective. potem na trybik i w oknie które się otwiera na samej górze w pierwszym polu kliknij i masz wszystkie reklamy, które do tej pory wstawiałaś. Tam klikasz w wybraną i z automatu wszystko wypełnia. Zatwierdzasz, wychodzisz z okna i odhaczasz zielonego ptaszka i gotowe ![]() RE: Adpackpro - AleksandraN - 12-04-2016 15:30 Już znalazłam ![]() Poleconym również przekazane, pewnie niektórzy odetchną z ulgą ![]() RE: Adpackpro - todek78 - 15-04-2016 14:42 Zdjęcie, na którym widać ile produktów ma OneVision Holding AG ![]() Są dodatkowe źródła finansowania ![]() ![]() W weekend ma być relacja z eventu, więc wrzucę tłumaczenie ![]() ![]() RE: Adpackpro - AleksandraN - 15-04-2016 16:48 Mam nadzieję ![]() Mam tez nadzieję, że trochę przyspieszą działanie samej strony adpackpro bo jak na razie dość zamula, chociaż da się to wytrzymać. Coś za coś. RE: Adpackpro - todek78 - 25-04-2016 08:02 Kilka informacji o produktach programu - oczywiście pozytywnych: 1. Aplikacje to pozycjonowania stron 'adpackbooster' oraz 'joopbooster' schodzą pięknie, są ciągłe zamówienia - tak, to tworzy się na zamówienie pod konkretną osobę, stronę ![]() ![]() 2. Już są zapisy i w najbliższych dniach ruszają szkolenia Internet Academy Europe - też dodatkowo płatne(przez Urzędy Pracy - informację potwierdzę w piątek podczas rozmowy z przedstawicielem firmy) 3. W trakcie budowy jest aplikacja 'Smartshopper', która będzie wyszukiwarką rożnych towarów - wpisujemy nazwę towaru i aplikacja wyszukuje nam najniższą cenę ![]() Jest również mowa o znanych firmach i ich współpracy z OneVision Holding AG, ale to jeszcze nie jest oficjalna informacja ![]() Planujemy zorganizować w Polsce jakieś spotkanie, ale nie wiemy jak z czasem ludzi z zarządu, bo mają teraz co weekend spotkania w Niemczech. Ale propozycja poszła i czekamy na odpowiedź. Podsumowując - wszystko idzie w dobrym kierunku i już mogę to śmiało powiedzieć: Nie ma drugiego takiego revshare(nawet FAP, który jest promowany jako wyjątkowy). Specjaliści od reklamy, dobre produkty to jest to co może dać stabilny(nie duży, który pognębi szybko firmę) zarobek ![]() Jak Szwajcarzy i Niemcy biorą się za coś to musi to być zrobione z niemiecką precyzją i pracować jak szwajcarski zegarek ![]() |