![]() |
Alkohol - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +---- Dział: Ciekawe Dyskusje (/Forum-Ciekawe-Dyskusje-328) +---- Wątek: Alkohol (/Temat-Alkohol-129032) |
RE: Alkohol - Madroxx - 26-05-2016 08:25 (26-05-2016 08:07)vasaki napisał(a): To jeszcze poruszmy problem nałogowego regulowania uczuć za pomocą np. masturbacji Wszędzie występuje masturbacja ale nie uważam żeby to był problem ![]() RE: Alkohol - sheko12 - 26-05-2016 09:11 Zauważyłem, że dużo młodych pije, w znacznych ilościach aby nie tylko, jak wy to określacie ''wyróżnić się z tłumu" ale zabić nudę, czas i się zabawić. Co ma robić młodzież w miastach w których nie ma perspektyw, gdzie urzędasy nie stwarzają możliwości rozrywki czy rozwoju zainteresowań we własnym mieście swoim młodym mieszkańcom. Wielu porządniejszych nastolatków tez popadło w rutynę picia, w domu wpada się w depresje, bo ileż można siedzieć w domu, a jedynym kontaktem jest brygada pijaczków sąsiadująca już jakiś czas. Od jednej imprezy się zaczyna, a potem brnie co raz to w z wyż, prosty przykład, w każdy piątek i sobotę wieczór, w moim mieście, zazwyczaj stoją duże grupy pijącej młodzieży. Przykre. Drugi, prosty przykład na mnie, aby poznać coś ciekawego i coś, co może mnie zainteresować, musze specjalnie jechać ponad 40km, bo tyle mam do Łodzi, opuszczając swe rodzinne miasto. A tak nie każdy może sobie pozwolić, bo rodzice nie każą, albo nie ma kasy, albo jeszcze coś ![]() |