![]() |
Poradnik Jak stworzyć naprawdę wartościowy/realny profil na Facebooku w godzinę by Vasaki - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jak stworzyć naprawdę wartościowy/realny profil na Facebooku w godzinę by Vasaki (/Temat-Jak-stworzyc-naprawde-wartosciowy-realny-profil-na-Facebooku-w-godzine-by-Vasaki-128769) |
RE: Jak stworzyć naprawdę wartościowy/realny profil na Facebooku w godzinę by Vasaki - war43 - 20-04-2016 10:37 Przed chwilą specjalnie założyłem konto żeby to sprawdzić. Dopóki było ustawione 2 maja 1999, mogłem udostępniać tylko dla znajomych. Po zmianie na 2 maja 1997 pojawiła się opcja "publicznie". ![]() RE: Jak stworzyć naprawdę wartościowy/realny profil na Facebooku w godzinę by Vasaki - erner - 20-04-2016 12:38 Po zmianie daty urodzenia konto szybko pada. Powód? Prawda jest taka że dnia swoich narodzin się nie zmienia a FB widzi zmiane i trzyma oko na koncie. RE: Jak stworzyć naprawdę wartościowy/realny profil na Facebooku w godzinę by Vasaki - DGHubert - 21-04-2016 09:08 (20-04-2016 10:37)war43 napisał(a): Przed chwilą specjalnie założyłem konto żeby to sprawdzić. Ja na swoim prywatnym koncie mam ustawione Publiczne. Mam 17 lat i tak mam ustawione, i raczej zawsze mogłem mieć na publicznym. RE: Jak stworzyć naprawdę wartościowy/realny profil na Facebooku w godzinę by Vasaki - toonwie - 20-05-2016 09:47 Nie chcą mnie przyjać do tych grup żebym miał fotki ![]() RE: Jak stworzyć naprawdę wartościowy/realny profil na Facebooku w godzinę by Vasaki - war43 - 20-05-2016 11:52 @[toonwie] A nie lepiej wziąć zdjęcia z instagrama? ![]() RE: Jak stworzyć naprawdę wartościowy/realny profil na Facebooku w godzinę by Vasaki - dwa345 - 17-06-2016 15:15 ![]() Wystarczy kliknąć na ten zegar i wszystko jasne RE: Jak stworzyć naprawdę wartościowy/realny profil na Facebooku w godzinę by Vasaki - Vasaki - 17-06-2016 15:30 Powiedz mi kiedy ostatnim razem to zrobiłeś ![]() |