Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Email Facebook Grabber - Tysiące emailów w zasięgu ręki - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Email Facebook Grabber - Tysiące emailów w zasięgu ręki (/Temat-Email-Facebook-Grabber-Tysiace-emailow-w-zasiegu-reki-128712)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Email Facebook Grabber - Tysiące emailów w zasięgu ręki - PaidMoney - 09-02-2016 17:17

Jest to rozszeżenie trzeba go przenieść do chrome.

RE: Email Facebook Grabber - Tysiące emailów w zasięgu ręki - radek0389 - 09-02-2016 17:26

(09-02-2016 17:12)steel123 napisał(a):  To teraz się zacznie mailing Lol
Az takie proste nie będzie, bo trzeba jeszcze zoptymalizować wysyłkę, żeby wiadomości trafiały do skrzynki odbiorczej a nie spamuSmile.

RE: Email Facebook Grabber - Tysiące emailów w zasięgu ręki - chomik3 - 09-02-2016 18:12

A jest też jakiś dodatek który umożliwia zamianę facebookowych maili na realne lub pobranie real adresów z listy znajomych/grupy?

RE: Email Facebook Grabber - Tysiące emailów w zasięgu ręki - gutek126p - 09-02-2016 18:18

Jak wyciągnąć emaile z danego FP lub posta ?

RE: Email Facebook Grabber - Tysiące emailów w zasięgu ręki - Mikey - 09-02-2016 18:30

Dałem plusów ile mogę, byłoby fajnie jak byś podzielił się informacją jak wyciągać z grup czy tam fanpage.. Big Grin

RE: Email Facebook Grabber - Tysiące emailów w zasięgu ręki - PaidMoney - 09-02-2016 18:35

Z fanpagiem co prawda nie próbowałem, ale z grupami przed chwilą i wyciąga emaile bardzo szybko.
Normalnie wybieram jakoś grupę i klikam na rozszeżenie domyślne ustawienia też mogą być, ale lepiej wybrać all, żeby wyciągało z wszystkiego emaile i Start

RE: Email Facebook Grabber - Tysiące emailów w zasięgu ręki - Mikey - 09-02-2016 18:38

Ale w jaki sposób wybierasz grupę? Bo mnie po wciśnięciu przycisku Start kieruje na stronę z tagami Sad

//edit

z tego co wyczytałem, to można jedynie z tagów wyciągać maile Sad
". It retrieves all valid email addresses by Subjects, Keywords, Interests, automatically removes duplicates, and intelligently takes off false email addresses."

RE: Email Facebook Grabber - Tysiące emailów w zasięgu ręki - gutek126p - 09-02-2016 18:40

(09-02-2016 18:38)Mikey napisał(a):  Ale w jaki sposób wybierasz grupę? Bo mnie po wciśnięciu przycisku Start kieruje na stronę z tagami Sad

No ja też tego nie ogarniam może jestem zbyt tępy albo tłumaczysz tak dziwnie Big Grin
Wchodzę w grupę klikam start bez żadnych tagów i szuka mi emaile po jakiś ruskich stronach Lol

RE: Email Facebook Grabber - Tysiące emailów w zasięgu ręki - Mikey - 09-02-2016 18:42

(09-02-2016 18:40)gutek126p napisał(a):  
(09-02-2016 18:38)Mikey napisał(a):  Ale w jaki sposób wybierasz grupę? Bo mnie po wciśnięciu przycisku Start kieruje na stronę z tagami Sad

No ja też tego nie ogarniam może jestem zbyt tępy albo tłumaczysz tak dziwnie Big Grin
Wchodzę w grupę klikam start bez żadnych tagów i szuka mi emaile po jakiś ruskich stronach Lol

Dodałem posta wyżej, można tylko po tagach itd.

RE: Email Facebook Grabber - Tysiące emailów w zasięgu ręki - PaidMoney - 09-02-2016 18:44

Kurde, ja sam nawet nie patrzyłem czy mnie przekierowuje, tylko patrzyłem ile emaili zebrało.
Puźniej sprawdzę bo akurat braciak zabrał kompa.

Edit:
No to trzeba będzie imiona wpisywać w tagach, aby nie znalazło adresów ruskich.