Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Miner Gate - serwis do kopania cryptowalut - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374)
+--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458)
+--- Wątek: Miner Gate - serwis do kopania cryptowalut (/Temat-Miner-Gate-serwis-do-kopania-cryptowalut-128517)

Strony: 1 2 3

RE: Miner Gate - serwis do kopania cryptowalut - kabza - 09-05-2016 20:32

obejrzałeś też część 2, tam jest tłumaczone jak dokładnie powinno się znaleźć swoją walutę do kopania.

RE: Miner Gate - serwis do kopania cryptowalut - ripruski - 09-05-2016 21:37

nie polecam, zysk to kpina względem katowania cpu , a no chyba ze ktoś lubi smażyć sprzęt ( zwłaszcza w te cieplszejsze dni )

RE: Miner Gate - serwis do kopania cryptowalut - kubagrzybowski - 10-05-2016 19:40

po 5 godzinach, 2 dwóch kompach (3 nie dało rady ustawić na kopanie) jakieś 3,5k w przeliczeniu na satoshi więc sami musicie stwierdzić czy warto, średnia moc obliczeniowa nieco niższa od tej na filmiku

RE: Miner Gate - serwis do kopania cryptowalut - lubie_pieniądze - 01-11-2016 14:29

Co teraz opłaca się kopać?
Pozdrawiam

RE: Miner Gate - serwis do kopania cryptowalut - Magisterek - 02-11-2016 01:30

To co uwazasz? Ja Ci odpowiem ze monoreo, a np. z Twoim sprzetem na sama prowizje do wypłaty (jak dobrze pamiętam 0.1 XMR) będziesz zbierał rok więc nie wiem czy Ci się to opłaci.

RE: Miner Gate - serwis do kopania cryptowalut - lubie_pieniądze - 02-11-2016 07:10

(02-11-2016 01:30)Magisterek napisał(a):  To co uwazasz? Ja Ci odpowiem ze monoreo, a np. z Twoim sprzetem na sama prowizje do wypłaty (jak dobrze pamiętam 0.1 XMR) będziesz zbierał rok więc nie wiem czy Ci się to opłaci.
Ja kopie bytcoin i przez 24 godziny kopie mi 100000 bytcoin.
Kopie na komputerze stacjonarnym i laptopie.
Pozdrawiam

RE: Miner Gate - serwis do kopania cryptowalut - 1Ptaq - 18-01-2018 14:51

Czy Wy też macie problem z wypłaceniem BTC z tego serwisu?
Mam wykupioną moc obliczeniową - trochę mi już wykopało. Od góry w pasku komunikatów wyświetlało mi się ponad tydzień. Że są jakieś problemy z transakcjami i są one chwilowo zablokowane. Teraz nie mam tego komunikatu - ale przy próbie wypłaty mam komunikat, że coś jest czasowo wstrzymane.

Szukałem info. o tym ale nie ma jakiś większych komunikatów o tym więc aż zacząłem snuć podejrzenia czy to czasem nie mam tak "indywidualnie" z racji tego, że już troszkę więcej wykopanego się uzbierało.

PS. Pisałem kilka dni temu do supportu kiedy wznowią wypłaty BTC - ale póki co cisza.

Przy próbie wypłaty:
[Obrazek: wyplata.jpg]