Miedziany! Powrót do SUB SMS'ów! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Miedziany! Powrót do SUB SMS'ów! (/Temat-Miedziany-Powrot-do-SUB-SMS-ow-128274) |
RE: Miedziany- G2A - Mikey - 06-02-2016 15:21 Gdzie taka stawka? :O RE: Miedziany- G2A - paweuq - 06-02-2016 15:36 Cinstaller RE: Miedziany- G2A - ElPolakoX - 06-02-2016 18:20 Tyle co się narobiłem na g2a... ledwo 2$ teraz wchodzę i .... 20$ na koncie RE: Miedziany- G2A - Zawadson - 06-02-2016 23:03 Może jutro 200? RE: Miedziany- PPI - Miedziany - 06-02-2016 23:31 Cześć!
A więc przechodzę w PPI! Na G2A nadal 0, może kiedyś ktoś coś kupi i jakieś grosze wpadną, na PPI zarobiłem dzisiaj 1.97$, podoba mi się ten wynik. Wpadła jedna instalacja za 1.38$ i to z PL! Potem jedna za 0.01$ Także z PL, i trzy kolejne za 0.10$ za jedną + jedna za 0.28$ Jutro chcę popracować trochę więcej ponieważ mam wolne A więc Celem na jutro jest: Założenie konta na YT i wrzucenie co najmniej 5 filmów z PPI A także aktualny sposób promocji + drobny spam 2 W sumie na PPI zarobiłem: 5.23$ Jeśli chcesz też zarabiać w PPI to polecam Cinstaller: Reff-Link W niedalekiej przyszłości chce także założyć stronę z jakąś ciekawą niszą pod PPI Ale pierw YT RE: Miedziany- PPI - Miedziany - 07-02-2016 22:32 Cześć!
Dzisiaj zarobiłem na Cinstaller 0.53$ Nie za dużo ale nie jest źle, chcę też przetestować jeden sposób promocji linków, nie wiem czy da się na tym zarobić, jeśli tak to będzie super Jutro mam egzamin praktyczny na Prawo Jazdy więc trzymajta kciuki Żadnego filmu na YT nie dodałem z powodu braku czasu. Od jutra być może zacznę testować swój sposób, nie słyszałem żeby ktoś tak promował linki z PPI więc zobaczymy Dodatkowo od jutra zacznę tworzyć swojego bloga na blogspot W sumie na PPI zarobiłem już: 5.76$ Wypłatę na Cinstaller zlecę dopiero jak osiągnę +50$ na koncie Jeśli też chcesz zarabiać na PPI to polecam serwis Cinstaller: Reff-Link RE: Miedziany- PPI - Czaq - 08-02-2016 17:38 Zdałeś?:-) RE: Miedziany- PPI - Miedziany - 08-02-2016 18:27 (08-02-2016 17:38)Czaq napisał(a): Zdałeś?:-) Tak ;d Udało się Takie nerwy były że masakra, nigdy się tak nie denerwowałem ;d Ale jak już ruszyłem to było dobrze RE: Miedziany- PPI - paweuq - 08-02-2016 18:30 No to teraz hajs trzeba trzepać na gablotę RE: Miedziany- PPI - Miedziany - 08-02-2016 21:02 Cześć!
Dzisiaj zayebisty dzień Zdałem prawko (Teoria za drugim razem a praktyka za pierwszym) No i wpadło jeszcze na PPI- 1.86$! Sposób który wczoraj wymyśliłem jest boski Ale muszę dzisiaj na szybko stworzyć pod niego zaplecze, żeby jutrzejszy dzień wyszedł lepiej niż dzisiejszy Mam tyle pomysłów w głowie a nie mam czasu na realizacje Na razie skupię się na 4 sposobach promocji moich linków, potem zacznę robić coś żeby mój zarobek był chociaż w połowie pasywny PS. Fajna ta emotka W sumie na PPI zarobiłem już: 7.62$ Jeśli też chcesz zarabiać na PPI to polecam serwis Cinstaller: Reff-Link Lecę tworzyć małe zaplecze na jutro Może w końcu wpadnie +2$ (Jeśli wpadną lepiej płatne instalacje...) |