Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Moje Portfolio Inwestycyjne : www.inwestycjeonline.info - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Moje Portfolio Inwestycyjne : www.inwestycjeonline.info (/Temat-Moje-Portfolio-Inwestycyjne-www-inwestycjeonline-info-127930)

Strony: 1 2 3

RE: Moje Portfolio Inwestycyjne : www.inwestycjeonline.info - gix2evr - 17-07-2016 17:47

Świetny dziennik !

RE: Moje Portfolio Inwestycyjne : www.inwestycjeonline.info - Workis - 01-09-2016 17:37

Strona dalej w budowie, troche sie to przedluza, bo wyjechalem za granice na 2-3 msc. Wink W pazdzierniku wracam, pisze egzamin ktory potrzebuje do dalszej czesci studiow i strona zostanie ukonczona z zaplanowanym contentem. Wink
Poki co maly przerywnik:
Kolejna, 3cia wyplata z Recyclix. W tym momencie inwestycja juz sie zwrocila i zaczynamy nabijać procenty ROI już zaznaczone na kolorek zielony. Wink

[Obrazek: Recyclix_3_16_08_30.png]

Aktualne statystyki

[Obrazek: dasdjada.png]

pozdrawiam serdecznie Smile