![]() |
dassdaasdads - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: dassdaasdads (/Temat-dassdaasdads-127356) |
RE: Obszerny Dziennik 15 latka o wszystkim - GPlayer - 22-01-2016 00:05 DZIEŃ 5
Dzisiaj zrobiłem mało rzeczy, ale dużo zarobiłem ![]() Jeżeli chcesz się ze mną skontaktować to zapraszam na gg: 51619168 PRZYPOMINAM, ŻE WSZYSTKO ZARABIAM BEZ INWESTOWANIA SWOICH PIENIĘDZY I BEZ UŻYWANIA SUBÓW/SKRACANIA! Co dzisiaj zrobiłem / Coś ciekawego się działo. Zrobiłem coś bardzo głupiego. Za skiny, które miałem wszedłem na jackpota. O dziwo wygrałem na 11% 5$ ![]() Grałem tutaj: http://winezskins.pl/ ![]() Kończę pracę nad kranikiem, przypominam że współpracuję z Robsonem. Kranik będzie dość oryginalny. Mam nadzieję, że się spodoba ![]() Na AyuWage zleciłem wypłatę. Przenoszę się na InstaGC. Stronka płaci w 99%. Znajdują się tam różne ankiety oraz MinuteStaff. Jeżeli będę miał dużo hajsu to zrobię własnego bux'a dla was ![]() Link: http://www.instagc.com/1063648 Znalazłem nową stronkę w cs:go i dogadałem się z adminem tej strony ![]() ![]() Co do Vulcuna to jutro obstawię i postaram się podać moje bety 3 godziny przed meczem. Co z Coal-Mine? Coal-mine zostanie niedługo zamknięte. Nie polecam nikomu w to inwestować. Wyglądało zbyt pięknie. ![]() Na kraniki nie miałem dzisiaj czasu ![]() Dzisiejszy dzień był bardzo dobry! Już prawie skończyłem robić kranik wraz z Robsonem. Zobaczymy czy polubicie nasz pomysł ![]() Cele: Dniówki 5$ + 1$ + $0.6 + Kranik ![]() (w złotówkach) ~25/10 Pamiętajcie, że większość w skinach z cs:go. ![]() GH/S na my-hash 3.63/5 Mam plan do końca miesiąca dobić 5 GH/S. Zmieniam plan na 5 GH/S, ponieważ są lepsze inwestycje ![]() CUBE 36.227/50 Niestety te 5% nie wpadają codziennie ![]() Dzięki wszystkim za współpracę i wiadomości. Wiele z was pyta mnie czy naprawdę mam 14 lat. Niektórym się wydaje, że piszą z osobą w ich wieku. Przyjmuję to pozytywnie ![]() Jak coś to pisać do mnie na gg: 51619168 Miłej nocy ! ![]() RE: Obszerny Dziennik 15 latka o wszystkim - nykkusek - 24-01-2016 19:28 O co Ci chodzi z tym "afiszowaniem" się, że nie zarabiasz na subach itd? Czy jak ktoś pracuje na kasie w biedrze ma biegać po ulicy i krzyczeć "NIE OKRADAM LUDZI!!!!@!!@#!@#". A tak ogólnie w porządku dziennik, poukładane w głowie jak na 15-stkę ![]() RE: Obszerny Dziennik 15 latka o wszystkim - stuudenciok - 25-01-2016 15:43 I jak idzie? ![]() RE: Obszerny Dziennik 15 latka o wszystkim - GPlayer - 25-01-2016 23:46 DZIEŃ 8
PRZEPRASZAM ZA BRAK WPISÓW! ZARAZ DOWIECIE SIĘ DLACZEGO! JUTRO ZMIENIĘ WYGLĄD TEGO DZIENNIKA, BO MI SIĘ PRZESTAJE PODOBAĆ ![]() ![]() Jeżeli chcesz się ze mną skontaktować to zapraszam na gg: 51619168 PRZYPOMINAM, ŻE WSZYSTKO ZARABIAM BEZ INWESTOWANIA SWOICH PIENIĘDZY I BEZ UŻYWANIA SUBÓW/SKRACANIA! CHCIAŁEM TEŻ DODAĆ, ŻE NIE MAM NIC DO OSÓB KTÓRE ZARABIAJĄ W TEN SPOSÓB ![]() Co zrobiłem jak mnie nie było? Stworzyłem wraz z Robsonem (Robertem) nasz własny kranik bitcoinowy. Kod został zmodyfikowany przez moją osobę ![]() ![]() Link: http://bitsat.biz/ Na InstaGC stan konta wynosi 70 centów. Naprawdę przy bardzo małym nakładzie pracy można tam kilka cenciaków dorobić ![]() Link: http://www.instagc.com/1063648 Mogę się pochwalić, bo mam 135 refów ![]() ![]() Niestety wiele programów w które inwestowałem padło. Chodzi mi o te serwisy: Coal-Mine i my-hash. Natomiast znalazłem zamiennik dla my-hash. Jest to ten program: https://cldmine.com/?ref=133752 Na start dostajemy 1500 DOGE, które przeznaczamy na moc, która generuje nam zyski ![]() Aktualnie posiadam 1.12 CLD (ich mocy). Na szczęście zaległe CUBE przyszły. Aktualnie ich cena spadło o połowę, natomiast trzymam je i liczę, że jeszcze wyjdę na plus. Aktualny stan to 41.75 CUBE. Modyfikowanie skryptu kranu pod adfly okazało się trudniejsze niż myślałem (wszystko przez prosty błąd). Mam nadzieję, że kranik przypadnie do gustu i wgl.. Pamiętajcie, że jutro lepsze stawki ![]() Cele: Dniówki (tutaj 3 dni) $0.70 + 100k satoshi + 7$ (za refy w cs:go) = (w złotówkach) ~26/30 Pamiętajcie, że większość w skinach z cs:go. ![]() Moc na CLD 1.12/3 Mam plan do końca miesiąca dobić 3 CLD. Niestety my-hash padło więc zmieniam stronę ![]() CUBE 41.75/50 Niestety te 5% nie wpadają codziennie ![]() Dzięki wszystkim za współpracę i wiadomości. Wiele z was pyta mnie czy naprawdę mam 15 lat. Niektórym się wydaje, że piszą z osobą w ich wieku. Przyjmuję to pozytywnie ![]() Jak coś to pisać do mnie na gg: 51619168 Miłej nocy ! ![]() RE: Obszerny Dziennik 15 latka o wszystkim - full2000 - 26-01-2016 20:01 Powodzenia ! ![]() RE: Obszerny Dziennik 15 latka o wszystkim - gift256 - 26-01-2016 20:38 Super dziennik, powodzenia! RE: Obszerny Dziennik 15 latka o wszystkim - GPlayer - 27-01-2016 12:17
Jeżeli chcesz się ze mną skontaktować to zapraszam na gg: 51619168
PRZYPOMINAM, ŻE WSZYSTKO ZARABIAM BEZ INWESTOWANIA SWOICH PIENIĘDZY I BEZ UŻYWANIA SUBÓW/SKRACANIA! CHCIAŁEM TEŻ DODAĆ, ŻE NIE MAM NIC DO OSÓB KTÓRE ZARABIAJĄ W TEN SPOSÓB ![]() Postanowiłem skupić się na zarabianiu bitcoinów i tworzeniu własnych kraników. Planuję też dalszą naukę programowania i udoskonalania kranika. Co się dzisiaj działo?/Moje Plany ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- KRANIK Umieściłem reklamy w dobre miejsce, jest to naprawdę ciężki wybór, ponieważ dużo sieci płaci za dobre rozmieszczenie reklam. Niektóre natomiast mają w nosie gdzie znajduje się reklama. Sieć bitmedia.io zaakceptowała nasz kranik. Jest to sieć, która płaci najwięcej jeżeli chodzi o wyświetlenia i kliknięcia ![]() Piszę to wszystko jakby znalazły się osoby, które chcą otworzyć własny kranik ![]() Jeżeli chcesz pomóc to kliknij reklamy na kraniku ![]() Link: http://bitsat.biz/ Na czym zarabiamy i jaki jest tam stan kont? Adfly - 918 wyświetleń/kliknięć - $0.54 Shorte - 3226 wyświetleń/kliknięć - $0.52 popads - $0.64 a-ads - 0.00016005 Ƀ Richtraff - BTC 0.000528 Blockadz - Nie polecam tego, nie zalicza wejść ![]() adbit - Czekamy aż ktoś wykupi reklamy Adalso - 0.0001 BTC i 0.0002 BTC pending Najważniejsze info - Dostaliśmy się do rankingu alexa - Bitmedia nas zaakceptowało - Dorobiliśmy kolejne banner, które zaraz będą na stronie - Zbanowałem kilka botów i proxy, ale i tak muszę znaleźć coś lepszego ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dodatkowe info Stan konta na InstaGC - $0.85 (Niedługo wypłata) Punkty na addmefast - 350 (Sprzedaję 1000 punktów - 1zł) Robert dał mi 0.01 BTC na jakąś małą inwestycję. W następnym wpisie napiszę co z tym zrobię ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sorki, że spóźniony, ale wczoraj wieczorem nie miałem dostępu do internetu. ![]() RE: Obszerny Dziennik 15 latka o wszystkim - ScroX - 27-01-2016 13:45 Podobno nie zarabiasz na skracaniu.. ahh słowność ![]() Ale mimo wszystko powodzonka, oby wam się to rozrosło ![]() RE: Obszerny Dziennik 15 latka o wszystkim - GPlayer - 27-01-2016 18:47 (27-01-2016 13:45)ScroX napisał(a): Podobno nie zarabiasz na skracaniu.. ahh słowność Widzę, że nie śpisz ![]() Jest to tylko na potrzeby kranika. Bez skracania kranik by się nie utrzymał ![]() RE: Obszerny Dziennik 15 latka o wszystkim - selfie - 27-01-2016 18:53 Cytat:Jest to tylko na potrzeby kranika. Bez skracania kranik by się nie utrzymałNie wiesz skąd te różnice pomiędzy Adf.ly a Shorte.st? |