Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396)
+---- Wątek: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. (/Temat-Leadmore-Kolejna-rewolucja-Odbierz-nagrody-na-ktore-zaslugujesz-127260)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Leadmore - 21-01-2016 11:07

(19-01-2016 00:04)DC1 napisał(a):  Chyba macie jakiś bug, bo mimo zaliczenia 100 pkt za screen zarobków, w kolumnie "Przyznane" wciąż miałem "NIE". Dopiero gdy drugi raz wrzuciłem ten sam link, przeskoczyło na "TAK". Wink

Dodanie 2 linku w niczym nie pomogło, a link został usunięty, po prostu się nie odświeżyło Smile Już nie powinno być takiego problemu.
Dzięki za informacje.

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - fusek - 23-01-2016 18:22

Czy tylko mi nie dziala podstrona z programem?

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Majka - 24-01-2016 10:14

Zauważył ktoś błędnie naliczające LeadCoiny?

Dwa razy zauważyłam sytuacje gdzie było ich więcej a następnego dnia rano liczba się zmniejszyła. Postaram się następnym razem zrobić screeny z zaistniałą sytuacją. Wydaje mi się też, że naliczone było za dużo a później jakaś korygująca czynność ustawia prawidłowy ich stan. Ale i tak można nazwać to błędem.

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - rozekrr - 24-01-2016 10:26

Dlaczego od wczoraj wchodząc w zakładkę "Sklep" nic się nie wyświetla (biała strona)? Wcześniej po wejściu tej nowości wszystko działało Tongue

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Gonzo99 - 24-01-2016 10:56

(24-01-2016 10:26)rozekrr napisał(a):  Dlaczego od wczoraj wchodząc w zakładkę "Sklep" nic się nie wyświetla (biała strona)? Wcześniej po wejściu tej nowości wszystko działało Tongue

Mi działa normalnie

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Jork - 24-01-2016 11:22

(24-01-2016 10:14)Majka napisał(a):  Zauważył ktoś błędnie naliczające LeadCoiny?

Dwa razy zauważyłam sytuacje gdzie było ich więcej a następnego dnia rano liczba się zmniejszyła. Postaram się następnym razem zrobić screeny z zaistniałą sytuacją. Wydaje mi się też, że naliczone było za dużo a później jakaś korygująca czynność ustawia prawidłowy ich stan. Ale i tak można nazwać to błędem.

U mnie to samo wieczorem wchodzę na telefonie mam np: 680 LC a next day o ok. 30-40 LC mniej to jakiś błąd albo nota korygująca tak jak mówisz Smile

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Shiva404 - 24-01-2016 13:05

(24-01-2016 10:26)rozekrr napisał(a):  Dlaczego od wczoraj wchodząc w zakładkę "Sklep" nic się nie wyświetla (biała strona)? Wcześniej po wejściu tej nowości wszystko działało Tongue

U mnie od 2 dni dokładnie to samo. Nic się nie wyświetla tylko biała strona.

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - DaviD1997PL - 24-01-2016 13:15

U mnie to samo, biała strona :/

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Roro - 24-01-2016 22:10

Już wszystko działa Wink

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - liroypl - 26-01-2016 00:13

U mnie ciągle biała strona Wink