![]() |
Powrót do zarobku. War43 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Powrót do zarobku. War43 (/Temat-Powrot-do-zarobku-War43-126710) |
RE: War43 - SubSMS / Shorte / OgMobi / HYIP - war43 - 10-01-2016 12:20 Dzień 7
Wykonana praca:
-Pobrałem 13 paczek zdjęć, które zostaną wykorzystane do profili na automatach. -Pobrałem 70 zdjęć, które zostaną wykorzystane do profilu na Instagramie. -Na każde z tych zdjęć nałożyłem w miarę ładnie wyglądający znak wodny, z nazwą konta. (Zrobiony w Gimpie) -Oczywiście wyklikałem reklamy na MPA oraz TrafficGoal. -Złożyłem wniosek o podwyżkę na FireSub. -Wymyśliłem w jaki sposób mogę spieniężyć konto na Instagramie dotyczące Fitnessu. (Ale najpierw muszę je rozwinąć) -Zakupiłem 10 dni do InstaGress. (niestety, zrobiłem to zanim kolega wyżej polecił mi innego bota) _________________ Plan na kolejne dni: -Dodawać 4 posty dziennie na Instagram. -Regularnie odświeżać profile (i tu jeszcze się zastanawiam - albo codziennie będę aktualizował jeden z nich, albo co 3 dni będę aktualizował wszystkie. Muszę sprawdzić co będzie dla mnie wygodniejsze.) -Siedzieć i myśleć nad jakąś niszą - w końcu na ero-content świat się nie kończy. ![]() -W późniejszym czasie planuję zainwestować w poszerzenie swojej wiedzy - chcę kupić poradnik do PPA za 300-400zł, z nadzieją, że wiedza w nim zawarta będzie mogła zostać wykorzystana także w serwisach, na których obecnie zarabiam. ______________________________________
Zarobki z dnia 7:
5$ = ~20zł
Bez zmian, ze względu na brak możliwości wpłaty oraz brak naliczeń (nadal problemy z PayPalem).
Po powrocie naliczeń zamierzam włożyć w ten program dodatkowe 100$, po czym wypłacać 100% przez BitCoin i przekładać do Marlive ______________________________________
Paczki:
Naliczenia po równych 48h - 3,69$ Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Aktualnie cały Cash Balance zostawiam nieruszony i czekam do uzbierania 5$ - wtedy oczywiście wstawię SS z wypłaty ![]() ______________________________________
Instagram
Obserwujący - 122
Posty - 20 Posty dodane dziś - 2 Like pod nowymi postami - 34/21 Tematyka - Dziewczyny trenujące Fitness. ______________________________________
Byłbym bardzo wdzięczny, za jakiekolwiek wskazówki dotyczące Instagrama - nigdy wcześniej nie miałem z nim styczności.
FireSub - 286zł RE: War43 - SubSMS / Shorte / OgMobi / HYIP - explrlz - 10-01-2016 22:45 Z tego co pisałeśwyżej to najlepszy bedzie chyba fla Ciebie Followliker ![]() RE: War43 - SubSMS / Shorte / OgMobi / HYIP - war43 - 11-01-2016 00:16 A czy mógłbyś to jakoś uargumentować? (I nie chodzi mi tu o to, że nie wierzę, po prostu to będzie dla mnie jakaś dodatkowa wiedza) ![]() RE: War43 - SubSMS / Shorte / OgMobi / HYIP - explrlz - 11-01-2016 08:50 Osobiście nie korzystałem z tego bota, ale wszędzie widzę o nim mega dobre opinie. Sam korzystałem z instadub gdzy wersja cracked była jeszcze dostępna i mogę go polecić z całego serca. Nie polecił bym, natomiast Ninjagram.: ) RE: War43 - SubSMS / Shorte / OgMobi / HYIP - war43 - 11-01-2016 13:42 Dzień 8
Po prostu tragedia... Wszystkie 3 automaty nagle postanowiły się zbuntować.
Zauważyłem to dopiero około 17:00, a naprawę skończyłem około 18:00. Wykonana praca: -Wyklikane reklamy na MPA oraz TrafficGoal. -Dodane 2 posty na Instagram -Przeprowadzone testy działania dość popularnego portalu (tzw. "Rozpoznanie terenu") *Traffic głównie Mobilny. *Brak problemów z rozsyłaniem linku - niczego nie blokuje itd. *Bardzo dużo napaleńców. *Częste problemy z dodaniem zdjęć (trzeba znaleźć takie zdjęcia, których nie da się wyszukać w Google) _________________ Plan na kolejne dni: -Dodawać 4 posty dziennie na Instagram. -Regularnie odświeżać profile (i tu jeszcze się zastanawiam - albo codziennie będę aktualizował jeden z nich, albo co 3 dni będę aktualizował wszystkie. Muszę sprawdzić co będzie dla mnie wygodniejsze.) -Siedzieć i myśleć nad jakąś niszą - w końcu na ero-content świat się nie kończy. ![]() -W późniejszym czasie planuję zainwestować w poszerzenie swojej wiedzy - chcę kupić poradnik do PPA za 300-400zł, z nadzieją, że wiedza w nim zawarta będzie mogła zostać wykorzystana także w serwisach, na których obecnie zarabiam. ______________________________________
Zarobki z dnia 8:
4.31$ = ~17zł
Bez zmian, ze względu na brak możliwości wpłaty oraz brak naliczeń (nadal problemy z PayPalem).
Po powrocie naliczeń zamierzam włożyć w ten program dodatkowe 100$, po czym wypłacać 100% przez BitCoin i przekładać do Marlive ______________________________________
Zainwestowane ogółem: 46$
Paczki: 50 Naliczenia po równych 72h - 5.91$ Dzisiejsze naliczenie: +2.22$ Wciąż polecam ten serwis ![]() Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Aktualnie cały Cash Balance zostawiam nieruszony i czekam do uzbierania 5$ - wtedy oczywiście wstawię SS z wypłaty ![]() ______________________________________
Instagram
Obserwujący - 152
Posty dodane dziś - 2 Like pod nowymi postami - 11 + 18 Tematyka - Dziewczyny trenujące Fitness. ______________________________________
Byłbym bardzo wdzięczny, za jakiekolwiek wskazówki dotyczące Instagrama - nigdy wcześniej nie miałem z nim styczności.
RE: War43 - SubSMS / Shorte / OgMobi / HYIP - war43 - 15-01-2016 14:21 No cóż.. Wróciłem do treningów, a to wiąże się z małą przerwą w zarabianiu. Wczoraj pierwszy trening po przerwie - Boże, mam tak okopane nogi, że ledwo doszedłem do domu, a dziś przewróciłem się próbując wstać z łóżka ![]() A tak z ciekawości - ktoś z Was interesuje się sportami walki? Będziecie jutro oglądać publiczną śmierć "Gwoździa Programu" w ringu? ![]() A co do zarobków - nie zrobiłem praktycznie nic, więc dodam tylko screeny z okresu nieobecności. Shorte Wypłata: ![]() Zarobki po wypłacie: ![]() FireSub ![]() TrafficGoals Wypłata: ![]() Zarobki: ![]() RE: War43 - SubSMS / Shorte / OgMobi / HYIP - twardy - 15-01-2016 14:24 (15-01-2016 14:21)war43 napisał(a): No cóż.. Wróciłem do treningów, a to wiąże się z małą przerwą w zarabianiu. Fotki nie bangla ![]() RE: War43 - SubSMS / Shorte / OgMobi / HYIP - war43 - 15-01-2016 14:28 Spokojnie, już poprawione ![]() Chociaż... Jak patrzę na te cyferki, to poprzednia wersja bardziej mi się podobała ![]() RE: War43 - SubSMS / Shorte / OgMobi / HYIP - war43 - 28-04-2016 22:26 No cóż. Spróbowałem swoich sił w OgAds, jednocześnie całkiem olewając SubSMS co było idiotycznym posunięciem. Na OgAds zarobiłem ~70$. Kilka dni temu na nowo postawiłem swój automat i oto efekty ostatnich trzech dni. (Real Content + Pół Real Content) (Zainwestowane 103zł w VPS na 3 miesiące) ![]() RE: Powrót do zarobku. War43 - olekn1 - 03-05-2016 18:51 Trzymaj się jednej rzeczy i na nią skup swoje możliwości ![]() |