Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Moje początki binarów! Dziennik Zielonego! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Moje początki binarów! Dziennik Zielonego! (/Temat-Moje-poczatki-binarow-Dziennik-Zielonego-126011)

Strony: 1 2 3 4

RE: Moje początki binarów! Dziennik Zielonego! - thepolishmoosepl - 02-01-2016 21:51

Czyli tak 14 gdzieś Smile Wypłata z leadmore przyjdzie najpóźniej 9 więc tak z 5 dni poczekać nie ?

RE: Moje początki binarów! Dziennik Zielonego! - Maersk - 02-01-2016 21:54

Teraz z każdym dniem powinno być coraz lepiej. Być może już 10 stycznia będzie normalnie. Kto wie

RE: Moje początki binarów! Dziennik Zielonego! - thepolishmoosepl - 02-01-2016 22:05

@Maersk napisze jak wypłatę z leadmore dostane czy dobry rynek jest Smile A że tak zapytam lecisz na GOLD?

RE: Moje początki binarów! Dziennik Zielonego! - Maersk - 02-01-2016 22:25

Gram tylko waluty

RE: Moje początki binarów! Dziennik Zielonego! - thepolishmoosepl - 03-01-2016 10:42

Jakaś Poważniejsza strategia? Że tak zapytam ile w miesiąc wyciągasz?

RE: Moje początki binarów! Dziennik Zielonego! - snake1415 - 05-01-2016 23:43

Myślę że jak jutro do południa nie zrobią nowego dołka, to można dać długoterminowe up na edku do piątku.

RE: Moje początki binarów! Dziennik Zielonego! - thepolishmoosepl - 07-01-2016 21:07

Jak koledzy rynek? Jutro wypłata z leadmore przychodzi i nie wiem czy lecieć Smile

RE: Moje początki binarów! Dziennik Zielonego! - thepolishmoosepl - 08-01-2016 17:10

A więc tak dzisiejszy dzień:
Trochę czasu minęło od kiedy ostatni raz siedziałem na binarach na realnych pieniądzach, postanowiłem zgrać pewną strategią z tego forum + własne teorie zaobserwowane na demo, no nie powiem dużo to nie wpłaciłem bo narazie testuję strategie i teorie które zaobserwowałem.
Postanowienie mam takie dopóki nie dojdę do 100 euro nie będę przekraczał dziennego progu betów który wynosi 5
Więc:
Wpłata: 10 EURO
Wejść: 5
Wygrane: 4
Przegrane: 1
Na += 5,70 euro.
Akcje na których grałem: głównie Morgan Stanley ale pierwsze 2 USD/CHF które okazało się nie zabardzo stabilne

RE: Moje początki binarów! Dziennik Zielonego! - thepolishmoosepl - 09-01-2016 15:51

No i co mogę powiedzieć o dzisiejszym dniu: Mam nauczkę żeby nie siedzieć na binarach w weekendy, strasznie nie stabilny rynek.
Było: 15,70$
Na minusie: 12,70$

RE: Moje początki binarów! Dziennik Zielonego! - Scoobyx - 09-01-2016 16:27

Ale jak to, dzisiaj inwestowałeś? Przecież rynek w weekend jest zamknięty. :|
Czy aby na pewno inwestujesz w opcje binarne?