BTC, DOGE x2 w 100 GODZINY- SPRAWDZONE!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: BTC, DOGE x2 w 100 GODZINY- SPRAWDZONE!! (/Temat-BTC-DOGE-x2-w-100-GODZINY-SPRAWDZONE-125907) |
RE: BTC, DOGE x2 w 100 GODZINY- SPRAWDZONE!! - mikuss - 24-12-2015 08:45 (24-12-2015 08:15)chmura86 napisał(a): hmm dziwne scam ... bo scam to chyba rowna sie brak wyplat a ja kazda swoja otrzymalem. zrobiles kolego tam jakas wplate ze piszesz ze scam ? zapewne nie i bazujesz na wypowiedziach jakis biedaczkow ktorzy wrzucili swoje marne centy... ps o 1 w nocy znow trafila do mnie kolejna wyplata hmmm tak to musi byc scam bo wyplaca screen z portfela tych wypłat ? bo takim blablaniem to sobie możesz wiesz co i gdzie zrobić ? wiesz co to selektywne wypłaty i jak określa się programy które robią takie akcje ? już pisałem wcześniej : ty dostajesz a 20 osób nie i taki programy nazywa się SCAM! każdy monitor, każde poważniejsze i większe forum poświęcone zarabianiu oznaczony ma ten program SCAM i to mi wystarcza w zupełności by wiedzieć wszystko co mi potrzebne RE: BTC, DOGE x2 w 100 GODZINY- SPRAWDZONE!! - chmura86 - 24-12-2015 08:57 a ja zadam tobie pytanie wplacales cos w ten program ze sie tak udzielasz ? bo zapewne nie ps . Wesołych Świąt screen wczoraj wkleilem z wplata 1.07 BTC wroc pare postow wstecz i zobacz . hmm chyba tez w drugim poscie jest screen z wyplaty marnych dogow gdzie na test dalem zaledwie marne 3000 . z 3k dogow juz zrobili 12k . dzis juz nie moge dac screenow z programu bo jestem w innym miescie i na innym kompie . jedynie co teraz moge wkleic to portfel doge bo btc jest w domciu i sie grzeje http://zapodaj.net/8f9dd3c1977a9.png.html DOGI TRANS RE: BTC, DOGE x2 w 100 GODZINY- SPRAWDZONE!! - mikuss - 24-12-2015 09:03 (24-12-2015 08:57)chmura86 napisał(a): a ja zadam tobie pytanie wplacales cos w ten program ze sie tak udzielasz ? bo zapewne nie nie wpłacam w SCAM a po to jest forum by pisać i informować jak wygląda sytuacja w sytuacji gdy taki naganiacz jak ty nachalnie promuje do wpłaty w SCAM Może mam jeszcze podanie ze zdjęciem + życiorys do chmura wysyłać prosząc o pozwolenie napisania posta na forum z informacją o tym że SCAM to SCAM ? na przyszłość obiecuję poprawę, bez twojego pozwolenia nie będę miał śmiałości napisać nic mnie nie interesuje WPŁATA! blablesz o WYPŁATACH więc screen tychże WYPŁAT Z portfela btc bo skoro je masz i dostajesz to się zamieszcza screen tychże WYPŁAT ( chyba, że się ich nie ma to już robi się problem z podaniem screen jak się paint nie umie obsługiwać i fake dowód zrobić BTC, DOGE x2 w 100 GODZINY- SPRAWDZONE!! - daniel42na - 25-12-2015 17:07 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |