Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
MPA/Traffic Monsoon - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: MPA/Traffic Monsoon (/Temat-MPA-Traffic-Monsoon-125483)

Strony: 1 2 3 4

RE: MPA/Traffic Monsoon - Dadinho - 23-12-2015 13:45

Nie wiem co ma na celu twój post bo widzę że też zarabiasz w TM, ale może wciąż nie wiesz że można tam zarabiać na cash linkach i poleconych. Śledząc historię zarobków niektórych ludzi, którzy zarabiają w TM zaczynali z jedną paczką, póżniej z czasem przychodziły pomysły jak wykorzystać potencjał firmy, jak widać oni mogli, on nie może? Śmieszne twoje wypowiedzi z naciąganiem ludzi czym mam go naciągnać? pięcioma dolarami za prowizje? Myślenie masz genialne.

RE: MPA/Traffic Monsoon - kernst - 23-12-2015 14:01

Do cash linków i poleconych nie jest potrzebne 50$, a wmawianie komuś, że warto wchodzić z tą kwotą mija się z celem Smile Jeżeli ktoś do mnie pisze o TM i mówi, że chciałby zainwestować 50-100$ to mu to wybijam z głowy, wiem że mamy z tego prowizję ale szanuje sobie przede wszystkim zadowolonych partnerów biznesowych, a nie po 55 dniach ktoś mi napisze że to ściema i jedno wielkie ** bo po takim czasie dostał kilka marnych $ Smile Zarobek w takim wypadku jest wprost nieproporcjonalny do czasu.

W tym wypadku jest to naciąganie na inwestycję. Jeżeli chcesz mu pomóc zarobić, to pomóż mu to wypromować bo przy 50$ i cash linkach to przez 2 lata nie uzbiera nic Smile

Analiza:
50$ po 2 miesiącach > zarobek 55$ balans +5$ /2 m-sce
50$ ponowna re-inwestycja >zarobek 55$ balans +10$ /4 m-sc
50$ ponowna re-inwestycja > zarobek 55$ balans + 15$ /6 m -sc
50$ ponowna re-inwestycja > zarobek 55$ balans +20$ /8 m-sc
50$ ponowna re-inwestycja > zarobek 55$ balans +25$ /10 m-sc
50$ ponowna re-inwestycja > zarobek 55$ balans +30$ /12 m-sc
50$ ponowna re-inwestycja > zarobek 55$ balans +35$ /14 m-sc
50$ ponowna re-inwestycja > zarobek 55$ balans +40$ /16 m-sc
50$ ponowna re-inwestycja > zarobek 55$ balans +45$ /18 m-sc
50$ ponowna re-inwestycja > zarobek 55$ balans +50$ /20 m-sc

Jak widać powyższa analiza wykazuje ze po 20 miesiącach dokonując ciągłej re-inwestycji zarobimy na drugą paczkę! prawie 2 lata ciągłej re-inwestycji Smile Nadal śmiesz twierdzić, że warto wchodzić za 50$?

Pozostawiam to w kwestii do przemyślenia każdemu kto zechce wchodzić z taką kwotą Smile

RE: MPA/Traffic Monsoon - Dadinho - 23-12-2015 14:52

Przypomnij gdzie napsiałem że trzeba inwestować, zeby zarabiac na cash linkach bo nie widze. Jak bym miał Ciebie przyjąć do TM to dałbym spokój bo chyba przyjmujesz do wiadomości tylko metodę inwestycji a z tego co widziałem zainwestowałeś w 3? paczki czy się myle? Sam się wykluczyłeś.

Twoje założenia wychodzą z tego że masz klapki na oczach i widzisz jedną metodę, fakt faktem dawno zacząłem inwestycje w TM z 250$ i może dlatego tak póżno zacząłem robić cokolwiek żeby pozyskać poleconych, pewnie jak bym wszedł z mniejszą kwotą zmusiłoby mnie to do myślenia co by tutaj zrobić żeby zarobić więcej. Nie wiem jak ty ale ja myślę że ludzie inwestujący w takie coś jak TM przechodzą przez pewne etapy i z czasem szukają nowych metod zarobku. Miej klapki na oczach dalej. Odradzaj wchodzenia czekaj na inwestora z 10000$.

RE: MPA/Traffic Monsoon - jamroczik - 23-12-2015 18:55

Mam do Was pytania:
1. Czy paczki można kupić bez prowizji jakaś metodą płatności?
2. Rozumiem, zę paczkę 50$ mozna przeznaczyć na promocję a ona nadal generuje te same przychody?
3. Jaki jest średni zwrot z takiej paczki z leadów/sprzedazy? Czy są to po prostu takie puste kliki jak w sejfiku.

RE: MPA/Traffic Monsoon - kernst - 23-12-2015 19:38

Napisałeś, że warto wchodzić z 50$ dolarami.. a to bredniaSmile i klikanie cashlinkow.. +3$/ miesiąć, no idzie fortune zarobić Big Grin

Czy warto wchodzić w program nie mając funduszy? Tak jeżeli mamy bogatych znajomych, którzy szukają sposobu na mnożenie gotówki.. w przeciwnym wypadku zabawa z TM to ciężka sprawa.

Jeżeli śmiesz nadal twierdzić, że 50$ to idealna inwestycja na start w TM to gratuluję osobom, które decydują się z Tobą na współpracę, marnujesz tylko ich czas i pieniądz zwykłą pazernością na każde 5$ od paczki.

RE: MPA/Traffic Monsoon - Dadinho - 25-12-2015 13:24

Biedny ty...

RE: MPA/Traffic Monsoon - Dunno - 25-12-2015 20:03

@[Dadinho]
Kernst ma tutaj rację. Chyba pomylił Ci się sposób zarobku by Twoich poleconych czyli można powiedzieć, że Twoich partnerów chcesz namawiać na wejście z taką małą kwotą, to nie suby sms, gdzie chcesz jak najbardziej wyruszać (he, zamiennik) drugą osobę na $$$. To zarobek tylko i wyłącznie dla Ciebie, więc zastanów się czy z Twoim podejściem warto się bawić w coś takiego jak zdobywanie refów.

RE: MPA/Traffic Monsoon - Dadinho - 27-12-2015 11:11

Taffic Monsoon

Od ostatniego + 53$

[Obrazek: 037eac7333d0.jpg]

MPA

Od ostatniego + 36$

[Obrazek: 994c33b44ffb.jpg]

RE: MPA/Traffic Monsoon - Dadinho - 28-12-2015 17:43

Traffic Monsoon

Od ostatniego + 17$

[Obrazek: 418c68b68634.jpg]

MPA

Od ostatniego + 11$

[Obrazek: 050e265c3347.jpg]

RE: MPA/Traffic Monsoon - Dadinho - 28-12-2015 22:29

Dzisiejszy wieczór jak najbardziej na plus Smile czasami potrzebujemy dawki mega motywacji w tym co robimy, na czym zarabiamy. Dziś niesamowita wiadomość dla użytkowników Traffic Monsoon. Na ostatnim spotkaniu w Brimingham było przedstawione 8 mln$ rezerw. Charls potwierdza że tym momencie jest juz prawie 28mln$ co daje przeogromny zapas i daje nam szanse na długofalowy zysk.
Tak na marginesie dopłaciłem 20$ i dokupiłem kolejną paczkę za dwa dni planuję dokupić kolejną.

Zapraszam wszystkich do oglądnięcia materiału jednego z liderów.

Jeżeli jesteś chętny zainwestować w TM napisz do mnie bądź zarejestruj się z mojego reflinka oferuje 10% zwrotu z inwestycji.