![]() |
Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! (/Temat-Szybki-Z-LIST-czyli-bardzo-szybki-sposob-na-zebranie-znajomych-1254) |
RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - Bolt - 31-01-2010 19:25 Ja zmieniam jak wysyłam do nieznajomych a co do icq to oni piszą jakimiś skrótami i nie rozumiem o co im biega ![]() ![]() RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - zysiek9 - 01-02-2010 09:30 mógłby ktoś mi podać jakieś e-meile osób chętnych do zarejestrowania się ? Ja siedze na tym czasie i nikt nie chce się zarejestrować ![]() Albo dajcie jakąś przykładową rozmowe RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - BartuS - 01-02-2010 10:10 Próbowałem. Podpisałem się jako "SexyPussy" i mnie wypieprzyli z chata ;p RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - Zellus - 02-02-2010 20:46 Muszę nadmienić że jak się znajdzie ktoś 'nakręcony' to sposób może stać się obleśny i wogóle nieprzyjemny ![]() Ale 2 osoby już są i to się liczy ![]() RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - skureczka - 09-02-2010 14:24 JA zdobylem polowe freinds przez dawanie kasy w grze mmorpg my-fantasy , reszte wzieli mi sie koledzy i pisalem na steamie ![]() RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - adminek - 10-02-2010 16:22 ja tez mam dobry sposób stronka http://www.omegle.com ! nie musisz sie rejestrowac tylko znac dosc dobrze angielski ale w dzisiajeszych czasach to chyba mały problem. Piszesz ze jestes Katie i ze zbierasz zaproszenia na dzieci czy cos takiego . :] RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - rubik - 12-02-2010 18:56 nie działa to .... pomyliłem sobie słowa xD RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - grzaanka - 26-02-2010 15:13 haha, niezły pomysł, zwłaszcza, że na czatach to przeważnie siedzą jakieś oblechy, co tylko o jednym myślą. a nie można po prostu założyć kilka kont e-mail i fikcyjnych kont ? czy oni to sprawdzą czy coś w tym stylu ? ;> RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - Alcor - 26-02-2010 15:16 Tak mogą to sprawdzić. ![]() RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - Tiger04 - 01-03-2010 19:36 Ja tam wlazłem na kurnik napisałem, że dają nagrody za darmo napisało ze 20+ osób przyjęła 1/2 potem wbiłem na tibie oferowałem tibijską kasę za zarejestrowanie i złapałem ze 20 osób =] |