![]() |
Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. (/Temat-Ostateczne-Starcie-z-Zarabianiem-124393) |
RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - Mailowiec - 24-11-2015 23:31 Zaglądam tu dla sekcji "Nitka na dzisiaj" ![]() RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - Miedziany - 25-11-2015 23:51 Witajta! Dzień 6
Rekordy padają ![]() ![]() Ciągle jedna nisza ![]() Statystyki: ![]() Cel: 100/500PLN Dzisiaj znowu rekord pobity ![]() ![]() Rekordowa Dniówka: 35PLN Nuteczka na dzisiaj: RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - jarekxD - 26-11-2015 00:03 @[Miedziany] Powiedz, że to tylko taki żarcik z tym utworem ![]() A co do dnióweczki, to bardzo mi się podoba ![]() RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - Miedziany - 26-11-2015 00:08 (26-11-2015 00:03)jarekxD napisał(a): @[Miedziany] Powiedz, że to tylko taki żarcik z tym utworem Hah ;d Spodobał mi się fragment kiedy śpiewa Mamiko ;d + Dzięki ! RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - asiorek - 26-11-2015 00:36 @[Miedziany] odezwij się do mnie na gg ![]() ![]() RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - Miedziany - 26-11-2015 21:53 Hej, dzień 7
Dziś minął tydzień od kiedy zarabiam na Premium/Sub Smsach ![]() Tydzień bardzo udany, nie chciałem dołączać do tego programu bo byłem pewny że nic nie zarobię a jednak! Dzisiaj może za wiele nie wpadło ale dobrze że nie spadło poniżej 10 zł, to dlatego że mało pracowałem ponieważ źle się dziś czuje ![]() ![]() Od teraz dziennik będę aktualizował co 3 dni, bo nie chce nie potrzebnie tu spamować, będę zawsze dodawał opisy tych 3 dni ![]() Statystyki: ![]() Tutaj także screen z dzisiejszej wypłaty zarobionych 100 zł na PP! ![]() Cel: 110/500PLN Rekordowa Dniówka: 35PLN RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - Miedziany - 28-11-2015 01:25 Siema! Dzień 8
Miałem pisać co 3 dni ale nie umiem tak ;d Musze prowadzić dziennik ![]() Dzisiaj tzn już wczoraj był dobry dzień ;3 Kilka leadów wpadło ogólnie myślę że dzisiaj tj. Sobota, uda mi się pobić może rekord dniówki ![]() Cały czas cisnę na jednej i tej samej niszy.. Zobaczymy kiedy się wypali xD Jeszcze jutro pospamuję coś na grupach i zobaczymy czy coś idzie z nich wyciągnąć ![]() Dzisiaj statystyki w innej formie ponieważ nie zdążyłem screena zrobić przed północą ![]() Statystyki: ![]() Więc zarobiłem dzisiaj 27PLN ![]() Cel: 137/500PLN Rekordowa Dniówka: 35PLN Myślę że do końca roku osiągnę cel jeśli nisza się nie wypali ![]() RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - Miedziany - 28-11-2015 22:33 Hejo Elo, Dzień 9
Czułem że pobije dziś Rekord Dniówki i tak się stało ![]() Jestem przezadowolony z dnia i chciałbym takich więcej ![]() Zobaczymy jak bd jutro ![]() Ogólnie zagląda tu ktoś jeszcze? ![]() Statystyki: ![]() Muszę też ogarnąć jakieś inne nisze i podwyższyć zarobki ;3 Może się uda ![]() Cel: 183/500PLN Rekordowa Dniówka: 46PLN RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - ScroX - 28-11-2015 23:09 Stary motywujesz niesamowicie ! ![]() Gratuluje ! Konwersja Magia.. aż nie możliwe że taką miałeś ![]() RE: Ostateczne Starcie z Zarabianiem. - geraxon - 28-11-2015 23:17 Trzeba przyznać że ładnie się rozwija ![]() ![]() |