Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Działania Leadmore na blokady FB - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396)
+---- Wątek: Działania Leadmore na blokady FB (/Temat-Dzialania-Leadmore-na-blokady-FB-122455)

Strony: 1 2 3 4

RE: Działania Leadmore na blokady FB - Dean Ambrose - 15-10-2015 14:35

Mogę sprzedać mój sposób na facebooka, za porządnego grosza (tylko ja z tego korzystam Smile) - chętni na PW z propozycją cen.

RE: Działania Leadmore na blokady FB - Hirux - 02-12-2015 19:44

Wczoraj program EroTV i CSGOSkiny działały normalnie a dziś już wstawić się nie da bo niby zawiera coś złego. Skracacze też nic nie dają a nie chce mi się bawić w jakiekolwiek domeny zeby zrobic wlasny. Drogie LeadMore , zmiencie linki i dajcie znac.

RE: Działania Leadmore na blokady FB - Weglowodan - 02-12-2015 20:00

Właśnie wstawiając czyste linki przyczyniacie się do tego, że fb uznaje je za niebezpieczne... Undecided
Za lenistwo się płaci 2 razy impreza

RE: Działania Leadmore na blokady FB - bartek9330 - 07-12-2015 00:05

Macie jakieś pomysły jak to obejść? Próbowałem już chyba wszystkiego, inne serwisy mają ten sam problem :/

RE: Działania Leadmore na blokady FB - ganixon - 07-12-2015 00:13

Bartek - pokazywarka.pl

RE: Działania Leadmore na blokady FB - bartek9330 - 07-12-2015 00:20

Można i tak, ale przez takie coś traci się konwersję i wyświetlenia.

Leadmore powinien coś wymyślić, bo zwykłe przekierowanie z domeny już nie wystarczy, a najwięcej na tym to tracą oni Wink

RE: Działania Leadmore na blokady FB - Leadmore - 07-12-2015 10:15

Zmiana domen faktycznie to już za mało. Będziemy testować nowe rozwiązania. Jeżeli będą efekty to wprowadzimy je do wszystkich programów.

RE: Działania Leadmore na blokady FB - wydra87 - 07-12-2015 12:39

@[Leadmore] tak jak piszecie - zmiana domen to już za mało. Niby większość tutaj pisze, żeby zrezygnować z Facebooka, ale na pewno Pan Arek sam dobrze wie, że jak na facebooku nie idzie to także dla Leadmore spadek zarobków jest widoczny...

RE: Działania Leadmore na blokady FB - rekki - 07-12-2015 15:03

Da się obejść blokady FB własną domeną, tylko trzeba troszkę pomyśleć Smile

RE: Działania Leadmore na blokady FB - wydra87 - 07-12-2015 19:00

@[rekki] jechałem od 3 misięcy na własnej domenie....