Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? (/Temat-Czy-wyobrazacie-sobie-zarabianie-w-sieci-bez-laptopa-122012)

Strony: 1 2 3 4

RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - Damkofr - 04-10-2015 09:28

Laptop ze względu na mobilność ale ogólnie na lapku mi się lepiej pracuje.

RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - Klin - 04-10-2015 09:38

Tylko pecet, większa moc, wydajność i wygoda. W dodatku mam tak wszystko poustawiane (programy, skróty itp) ze gdybym miał to powtarzać na laptopie to ja dziękuję za taką robotę

RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - overlord25 - 04-10-2015 12:07

Do zarabiania przeważnie używam smartfona Lol

RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - Assasinoo - 04-10-2015 14:42

(04-10-2015 00:45)asiorek napisał(a):  Co jest nie tak w poscie kickstera? Nie rozumiem co jest zlego w tym ze ma dziewczynę i korzysta u niej ze swojej myszki? ;o to juz z myszki skorzystać nie mozna bo to pod erotyzm podchidzi? :b

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Inna sprawa, że czasem zapomina swojej myszki, i korzysta z myszki dziewczyny. Sex

RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - Kickster - 04-10-2015 16:00

Jak robie spam touch padem to mysle o Twojej Heart

Zgadzam sie z Klinem, u siebie kilka klikniec i wszystko leci w eter, nie na swoim kompie to zajmuje wszystko 3x wiecej czasu.

RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - Krakersik - 05-10-2015 10:54

Zdecydowanie tylko PC'et. Jeśli zarabiasz w internecie to siadasz i pracujesz (przy biurku) a nie tarmosisz się z laptopem/tabletem pod kołdrą Jerk. Oczywiście stacjonarny to duża prędkość i wydajność. Przenośny tylko żeby sprawdzić notowania - chociaż do tego i telefon wystarcza Smile

RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - Jokoama - 11-10-2015 15:42

Ja tylko z laptopem, prawie zawsze mam go przy sobie i w każdej chwili mogę z niego skorzystać Smile

RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - Karewer - 16-10-2015 20:29

A ja pracuję tylko i wyłącznie na laptopie. Do lapka mam podłączoną myszkę, modem, a sam sprzęt leży na biurku. Mam wszystko w "kupie" i klawiatura razem z monitorem i oddzielnie jednostką, nie zajmuje mi dodatkowo więcej miejsca. Mój laptop nie jest mobilny Lol

RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - Maersk - 16-10-2015 20:32

Tak. Laptop jest wygodniejszy ale większość czasu spędzałem na komputerze

RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - DonWestbam - 16-10-2015 23:23

W moim przypadku życie bez lapka to jak bez ręki Big Grin W delegacji pracuję, raz mi się zdarzyło zapomnieć zabrać z domu .. Myślałem że wytrzymam ale po 2 dniach poprosiłem dziewczynę żeby mi go wysłała bo się zanudzę Big Grin