![]() |
Koniec facebooka..- czyli awarie błędy itp.. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Koniec facebooka..- czyli awarie błędy itp.. (/Temat-Koniec-facebooka-czyli-awarie-bledy-itp-121604) |
RE: Koniec facebooka.. - nokira - 24-09-2015 18:01 Koniec fb to na pewno nie jest, ale ciekawa sytuacja jak dla mnie. RE: Koniec facebooka.. - karor - 24-09-2015 18:03 u mnie już działa ![]() RE: Koniec facebooka.. - Raster96 - 24-09-2015 18:04 Ale niektórzy z Was gadają głupoty - koniec fejsbucza, hakiery. Każda strona ma czasami jakieś problemy z serwerami. ![]() RE: Koniec facebooka.. - Majka - 24-09-2015 18:04 Panie i Panowie - działa ![]() RE: Koniec facebooka..- czyli awarie błędy itp.. - koneser00 - 24-09-2015 18:07 (24-09-2015 18:04)Raster96 napisał(a): Ale niektórzy z Was gadają głupoty - koniec fejsbucza, hakiery. Każda strona ma czasami jakieś problemy z serwerami. Każda moze i tak ale mowa jest o facebook co ma zabezpieczenia za kilkanaście mld euro więc nie wierzę , że podczas normalnej aktualizacji nie poinformowali by wcześniej użytkowników chodźmy komunikatem w postaci baneru trwają naprawy zaraz wracamy to był atak nieprzewidziany dlatego nie wiedzieli co robić ataki będą częstsze to sami się przekonamy . A teraz proponuje zamknac temat bo będzie mega spam będziemy pisać do usranej śmierci , że gigant padl xd RE: Koniec facebooka..- czyli awarie błędy itp.. - stfurca - 24-09-2015 18:07 Ponoć to wszystko wina imigrantów - po tym jak skończyli forsować granice wszystkie "matki z dziećmi " wyciągnęły iphony i zaczęły się masowo logować na fb RE: Koniec facebooka..- czyli awarie błędy itp.. - nicooo - 24-09-2015 18:07 (24-09-2015 18:04)Majka napisał(a): Panie i Panowie - działa Majka pewnie naprawiłaś : D , ciekawe jaki był powód tej awarii jeżeli ktoś ma sprawdzone info to niech napisze.. RE: Koniec facebooka..- czyli awarie błędy itp.. - koneser00 - 24-09-2015 18:10 (24-09-2015 18:07)stfurca napisał(a): Ponoć to wszystko wina imigrantów - po tym jak skończyli forsować granice wszystkie "matki z dziećmi " wyciągnęły iphony i zaczęły się masowo logować na fb hahahahaha masz piwo !!!!!!!!!!!! RE: Koniec facebooka.. - Ascoran - 24-09-2015 18:12 Dobra Panowie i Panie - koniec pisania na forum brać się do spamu na fb bo już działa ![]() Jeśli ktoś myśli że pewnie wprowadzają jakieś zmiany to chyba każdy normalny developers nie testuje nowych funkcji na tym samym serwerze co stoi strona odwiedzana przez miliony osób w ciągu minuty - nie ma to sensu ani ani dla użytkowników ani dla administratorów - testy się robi na innych serwerach a przynajmniej ja tak robie - chyba że jestem dziwny ![]() Nie sądzę żeby ich technicy tego nie wiedzieli więc zmiany odpadają ![]() RE: Koniec facebooka..- czyli awarie błędy itp.. - aero2 - 24-09-2015 18:13 Z tym koniec Facebooka to przesadziłeś, zarabiają grube $ i myślisz, że nie stać ich, na każdą naprawę awarii? Są specjaliści na świecie, którzy wykryją każdy problem, a także go stworzą, za pewną kwotę zielonych dolarów. |