Dziennik pracy pozornie normalnego goscia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy pozornie normalnego goscia (/Temat-Dziennik-pracy-pozornie-normalnego-goscia-121492) |
RE: Dziennik pracy pozornie normalnego goscia - igorfla - 25-09-2015 23:26 Witam serdecznie dzisiejszy dzień dał mi dużo do myślenia , totalna burza mózgów. Będę realizował swoje plany skrupulatnie . Dużo się dzisiaj nowego nauczyłem co na pewno usprawni moja prace.
Jest progres!
Dzisiaj zarobione : 40 zł Zarobki łącznie : 77,50 zł
RE: Dziennik pracy pozornie normalnego goscia - annmedia - 26-09-2015 07:34 Powodzenia! z ilu grup spam na 3000 wejść? RE: Dziennik pracy pozornie normalnego goscia - igorfla - 26-09-2015 08:46 Siemaneczko na prawie 4 tys wejść tak jak pisałem wcześniej jedno konto i 50 grup. Dzisiaj muszę zrealizować plan do wieczora bo jest ciekawy pomysł na nisze i zarobek RE: Dziennik pracy pozornie normalnego goscia - kyniu6 - 26-09-2015 09:07 Na którym programie robisz artykuły? RE: Dziennik pracy pozornie normalnego goscia - igorfla - 26-09-2015 10:14 Smsy zbieram na video lockerze. Nie używam programów . Stronkę z newsami sam zrobiłem i umieściłem na niej własnie lockera. RE: Dziennik pracy pozornie normalnego goscia - igorfla - 26-09-2015 23:44 Dzień 6 Witam serdecznie wszystkich dzisiejsze zarobki nie były zbyt wysokie ponieważ testowałem dużo facebook'a i wszystko z nim związane , oraz podjąłem współprace z Raster96 mam nadzieje ,że owocną , będziemy Was informować w przyszłych dniach o progresie.. Wszystko tak szybko się dzieje i rozwija... 6 dni temu jeszcze nie wiedziałem co to są suby i serwisy zarobkowe a obecnie bedę zajmował się tokenami pod apkę . heh. Jutro ostatni dzień testów , reasumując moją wiedzę z ostatnich 6 dni jutro wszystko wykorzystam i jeśli będzie się zgadzało od poniedziałku razem z Rasterem zbieramy tokeny.
Dzisiejszy zarobek: 6.91 zł
Ogólny zarobek: 84,41 zł
RE: Dziennik pracy pozornie normalnego goscia - igorfla - 28-09-2015 01:00 Dzień 7 Siemanko to już tydzień jak się zajałem zarabianiem w internecie , dzisiaj testowałem bota od Mikeya i mogę powiedzieć ,że swietnie się spisał i jak najbardziej polecam zakup od tego użytkownika. Mam kilka pomysłów, które muszę zrealizować w przyszłych dniach . Na dzień dzisiejszy nie było najlepiej. Muszę zdecydowanie popracować nad jakością.
Dzisiejszy zarobek: 31,50 zł Ogólny zarobek: 115,91 zł
RE: Dziennik pracy pozornie normalnego goscia - igorfla - 01-10-2015 21:36 No i w sumie stanałem w miejscu , nie wiem jak ruszyc. Chętnie poznam jakiegoś mentora ,który by troche podpowiedział jaka strone obrać... itp Dziennik pracy pozornie normalnego goscia - Mikey - 01-10-2015 22:25 Nie spotkasz mentora ktory nie bedzie chciał nic w zamian. Polecam Ci działać samemu i moze na innych programach? Jesli tyle UU miałbyś na innym programie to zarobek jak i konwersja by sie zwiekszyła. Dzięki za fajna opinie o programie. Powodzenia Napisane z TapTalka za pomocą iPhone. RE: Dziennik pracy pozornie normalnego goscia - igorfla - 02-10-2015 20:48 Sprobuje teraz z serwisem leadmore , aczkolwiek programy tam średnio mi się podobają , natomiast interesują mnie sub sms. Czy jest jakiś użytkownik forum , który może mi doradzić jak zrobić playera na sub sms na własnej stronce ? chodzi mi o taki podpiety do leadmore. np przerobienie jednego z tamtych programów na sam player ktory da sie wkleić do html. |