PaulRcootiC z SubSMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: PaulRcootiC z SubSMS (/Temat-PaulRcootiC-z-SubSMS-120727) |
RE: PaulRcootiC z SubSMS - PaulRcootiC - 06-09-2015 19:34 Dzień 2 kończe z 4 leadami
Reklama zrobiona , rano zobacze może coś wpadnie przez noc RE: PaulRcootiC z SubSMS - Bidbar96 - 06-09-2015 20:00 E mordo serio wez ogarnij głowe w gimbazie nie trzeba sie uczyc bo nie ma czego;/ Ja przez całe liceum się nie uczyłem i mature zdałem :/ RE: PaulRcootiC z SubSMS - count765 - 06-09-2015 22:44 Ale on chce się uczyć, capiche? Odp: PaulRcootiC z SubSMS - mintek14 - 06-09-2015 23:10 Pewnie w wakacje też zakuwał żeby się jakoś przygotować do tej gimbazy. Dzieciństwo sobie marnujesz, lepiej pograć z kolegami w piłke Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 RE: PaulRcootiC z SubSMS - AlucyBlue - 07-09-2015 00:20 Z mojej strony życzę powodzenia, co do nauki... Cóż, może warto żeby chłopak się przyłożył w gimnazjum i poznał podstawy, może w szkołach wyższych będzie łatwo. (Poza tym tak naprawdę nie wiemy czy to ze względu na rodziców czy sam sobie taki cel chłopak postawił ) RE: PaulRcootiC z SubSMS - PaulRcootiC - 07-09-2015 06:01 Ale ja się we wakacje nie uczyłem Sam chce się tak uczyć RE: PaulRcootiC z SubSMS - AlucyBlue - 07-09-2015 08:24 Z ciekawości zapytam, uczysz się tak żeby mieć w przyszłości lepszą prace (pamiętajmy że to dopiero gimnazjum) czy może dlatego że chcesz mieć po prostu więcej informacji? ^^ RE: PaulRcootiC z SubSMS - Lotheo - 07-09-2015 08:46 Na szczęście gimnazjum skończyłem 13 lat temu i bardzo się z tego cieszę. Kiedyś nie przywiązywało się tak dużej wagi do nauki jak dziś. Kiedyś wracałeś ze szkoły, jadłeś obiad i leciałeś na podwórko kopać piłę, albo szukałeś co by tutaj nabroić z kolegami na osiedlu. Wyjazdy na mecze na tygodniu i powrót na drugi dzień. To było pięknie i niestety nie wrócą już te czasy. Kiedyś było inaczej, bo i My jako młodzi chłopcy mieliśmy co robić i wtedy mieliśmy wpojone przez starszych na osiedlu, jakieś wartości w życiu. Dzisiejsza Polska wychowuje młodzież rurkową (ciapy), które są tłamszone i od dzieciństwa przez rodziców na siłę "unowocześniane", czyt. tablety na komunię, smartphone w wieku 5 lat itp. Uzależnienie od fejsa jest dziś tak wielkie, że aż mi się płakać chce jak słyszę te gimbusiarskie teksty od łebków wracających ze szkoły w stylu: "ten i ten ma tyle lajków", "a ten wrzucił to na fejsa,". Kur** niektórym to ładnie już mózg zlasowało od tych pseudo społecznościowych gówien. Ten kto ma więcej lajków, to ma dłuższego, czy co? . Jak ja się cieszę, że fejsa wykorzystywałem tylko do zarobku, a urodziłem się jeszcze pod koniec lat 80 - tych, kiedy to młodzież wiedziała, co to znaczy ciężka praca i miała jakiekolwiek wartości w życiu. Dzisiaj szczytem odwagi jest splunąć na słabszego i skatować młodszego w imię niby większego szacunku u starszych na osiedlu. Szedłem parę dni temu z psami i młode chłopaki w wieku 14-15 lat popychały jakiegoś młodzika z plecakiem i mu wrzucili buta na dach klatki. Przystanąłem i mówię: "Taki kur** kozak jesteś, to spróbuj ze mną". Jak myślicie, dlaczego żaden z tej 4 nie spróbował? Czemu nie spróbowali wszyscy we 4? Przecież mieli przewagę. Taką o to młodzież wychowuje dzisiejszy kraj. Dzisiaj mówi się o nie tak wielkich liczbach imigrantów w Europie, ale co będzie za 5-10 lat? Kto będzie walczył za kraj i ojczyznę? Chyba nie napiszecie mi, że dzisiejsi uczniowie gimnazjów? To jest niestety początek końca upadku cywilizacji. Taka jest smutna prawda RE: PaulRcootiC z SubSMS - PaulRcootiC - 08-09-2015 06:08 Dzień 3 Po szkole , wprowadziłem kod na steama do gry Hacker Evolution cos tam ktora wygrałem na forum tu w konkursie ? Zrobiłem lekki spam 6,40zl - 2 Leady Tylko tyle Za bledy przepraszam pisze z telefonu. 19,20zl / 500zl +17,50zl które zarobilem kiedys RE: PaulRcootiC z SubSMS - MACOS - 11-09-2015 12:59 Coraz lepiej ci idzie |