Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Program do wyciągania maili z facebooka Działa !!! :) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Program do wyciągania maili z facebooka Działa !!! :) (/Temat-Program-do-wyciagania-maili-z-facebooka-Dziala-120512)

Strony: 1 2 3

RE: Program do wyciągania maili z facebooka Działa !!! :) - asiorek - 20-10-2015 08:29

Albo w jakis spoosb mozna szybko zdobyc znajomych na fb ?

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

RE: Program do wyciągania maili z facebooka Działa !!! :) - Garett - 22-10-2015 16:02

no nie mozna wysylac zaproszen do poczty facebook ale jest inny sposob no ale troche dluzszy ;/

RE: Program do wyciągania maili z facebooka Działa !!! :) - experimental - 24-10-2015 12:33

Czyli na chwilę obecną takie facebookowe maile (mam około 100 tysięcy) do niczego nie mogą się przydać?

RE: Program do wyciągania maili z facebooka Działa !!! :) - sqmany - 24-10-2015 17:52

@[experimental]
Było wałkowane to tysiące razy, ale napiszę jeszcze raz.
Oczywiście, że mogą się do czegoś przydać np. do utworzenia kampanii reklamowej na FB, możesz tam dodać spis mail'i facebook'owych. Można też użyć tych mail'i do mailing'u, ale to już inna bajka, bo nie jest to takie łatwe jak się wydaje. Co do użycia tych mail'i, by pododawać sobie łatwo ludzi do znajomych, to hmm... Na pewno jest na to jakiś sposób, ale ja już od dawna nie działam na FaceBook'u, także za bardzo nie mogę się wypowiedzieć na ten temat.

RE: Program do wyciągania maili z facebooka Działa !!! :) - lary1211 - 24-10-2015 17:55

sqmany do kampanii fb próbowałeś ostatnio używać tych maili ? Bo też mi sie wydaje że to już nie działa

RE: Program do wyciągania maili z facebooka Działa !!! :) - Adriano90 - 06-09-2018 23:36

Działa jeszcze?

Program do wyciągania maili z facebooka Działa !!! :) - Hybrid1990 - Dzisiaj 13:31

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.