WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393) +--- Wątek: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! (/Temat-WIELKI-KONKURS-HOTCASH-PL-Wygraj-Quada-i-inne-odjazdowe-nagrody-120414) |
RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - Instabul - 01-09-2015 16:07 i sory za literówke w obrazku RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - ScroX - 01-09-2015 16:37 @[Karcz-Provider] - Jeżeli chodzi o kategorię największe CR w ciągu jednego dnia... nie sądzisz że mogą tutaj być nadużycia ? Najtańszy premium sms kosztuje 6 zł. A osób chętnych do wbijania takowych będzie mnóstwo - Wole wydać 300 zł i wbić samemu leady - lub ktoś inny i wygrać nagrodę wartą +1000 zł RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - Leaders - 01-09-2015 16:41 ScroX, dlatego na CR będziemy patrzeć u osób mających minimum 1k UU w ciągu dnia. Wówczas SMS'ów musiałby wysłać minimum 100, żeby to jakoś wyglądało. Dodatkowo mamy wgląd do tego, skąd ktoś ma leady Jak zobaczymy, że SMS nie wynikają z realnej promocji, to wykluczymy delikwenta z konkursu. Tak jak napisaliśmy w pierwszym poście - wszelkie tego typu kwestie będą rozstrzygane zdroworozsądkowo korzystnie dla zwykłych userów, a nie kombinatorów RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - Hajs - 01-09-2015 18:37 Wszystko kupione za hajs z hotcash z góry chcę zaznaczyć, iż mam 16 lat (mały ale wariat ) Rowerek - Klik-Zdjęcie konkursowe Sony xperia z3 - Klik-zdjęcie konkursowe 2 monitory Klik-zdjęcie konkursowe Cross Kawasaki kx 85 - Klik-Zdjęcie konkursowe Kasa zarobiona w ciągu miesiąca klik zdjęcie I największa dniówka Klik zdjęcie Nie wiem czy tylko ja tak mam, że nie widać userów ani konwersji w bonusie dam pokazowe zdjęcia z częsci zarobionych pieniędzy ;P RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - Leaders - 01-09-2015 19:14 (01-09-2015 18:37)Hajs napisał(a): Wszystko kupione za hajs z hotcash@Hajs, wrzuć fotkę do galerii, tylko taka jest liczona w konkursie RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - Hajs - 01-09-2015 19:18 zaraz będzie szefie wszystkie fotki czy tylko z tymi rzeczami? Zrobione RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - Leaders - 01-09-2015 19:34 Możesz to jakoś sprytnie złączyć w jedną fotkę lub rozdzielić RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - Hajs - 01-09-2015 19:40 jak chcecie RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - Glexab - 01-09-2015 19:46 Ładne nagrody RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - Leaders - 01-09-2015 21:05 Hajs, na konkurs możemy dać do głosowania to połączone foto: http://postimg.org/image/mm2figu47/? Czy będziesz sobie życzył aby wstawić do głosowania te fotki z osobna? Zalecana byłaby pierwsza opcja |