![]() |
Zarabianie ciekawych pieniędzy przy maksymalnie 10 minutach dziennie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zarabianie ciekawych pieniędzy przy maksymalnie 10 minutach dziennie? (/Temat-Zarabianie-ciekawych-pieniedzy-przy-maksymalnie-10-minutach-dziennie-119791) |
RE: Zarabianie w MyPayingAds - żykiltulje - 16-10-2015 10:13 powodzonka RE: Zarabianie w MyPayingAds, VenturePlugTraffic i TrafficMonsoon - osk4rr - 21-10-2015 20:08 Witam wszystkich! ![]() W TrafficMonsoon jestem już prawie dwa miesiące a oto mój stan paczek ![]() ![]() Narazie nic nie wypłacam, chcę dojść do większej ilości paczek. W MyPayingAds notuję już spory PLUS i posiadam następującą ilość adpaków ![]() Dąże teraz do zapełnienia planu 3 mniej więcej w połowie i dopiero ruszę z kolejnymi wypłatami. W VenturePlugTraffic pojawił się problem z paypalem, moja wypłata narazie nie została zrealizowana, kiedy ją dostanę to tutaj też zanotuję PLUS ![]() ![]() Co parę dni będę aktualizował dziennik, na forum jestem codziennie więc jeżeli ktoś ma jakieś pytania, wątpliwości to proszę pisać do mnie śmiało ![]() Do usłyszenia! RE: Zarabianie w MyPayingAds, VenturePlugTraffic i TrafficMonsoon - osk4rr - 31-10-2015 22:13 Hej ![]() W TrafficMonsoon aktualnie 29 paczek i cisne dalej ![]() ![]() W MyPayingAds paczki z poziomu 1 i 2 na zmiane wygasają, wykupuje je tylko z repurchase a cały cash wypłacam. Dziennie około 9$ wpada ![]() ![]() W VenturePlugTraffic narazie bez zmian, czekam aż paypal odblokuje konto adminowi. RE: Zarabianie w MyPayingAds, VenturePlugTraffic i TrafficMonsoon - osk4rr - 07-11-2015 16:41 Witam wszystkich! ![]() Oto mój stan paczek w TrafficMonsoon ![]() Trochę już paczek wygasa ale cały czas do przodu ![]() ![]() W MyPayingAds paczki z poziomu 1 i 2 na zmiane wygasają, wykupuje je tylko z repurchase a cały cash wypłacam tak jak wcześniej ![]() ![]() Masz jakieś pytania, sugestie? Pisz śmiało! ![]() RE: Zarabianie w MyPayingAds, VenturePlugTraffic i TrafficMonsoon - osk4rr - 12-11-2015 22:34 Hej wszystkim! ![]() W TrafficMonsoon pare paczek wygasło, ale będzie ich coraz więcej z czasem ![]() ![]() W MyPayingAds paczki cały czas na mniej więcej tym samym poziomie przy stałych wypłatach ![]() ![]() A oto wczorajsza wypłatka z MPA ![]() ![]() Zacząłem się ostatnio zastanawiać czy ktokolwiek zagląda do tego dziennika? ![]() RE: Zarabianie w MyPayingAds, VenturePlugTraffic i TrafficMonsoon - osk4rr - 16-11-2015 20:33 Witam wszystkich ![]() Stan paczek na dzień dzisiejszy w Trafficmonsoon wygląda tak ![]() Jak widać od ostatniej aktualizacji wygasły mi 2 paczki. No nic reinwestuję dalej, planuje dojść do 50 paczek do końca roku i zobaczymy czy się uda ![]() W MyPayingAds regularnie zlecam wypłaty a ilość paczek widać, że powoli ale rośnie ![]() ![]() Jak ktoś chce zacząć zarabiać, albo ma jakieś pytanie to pisać śmiało ![]() RE: Zarabianie w MyPayingAds i TrafficMonsoon - osk4rr - 18-11-2015 22:17 W Trafficmonsoon przebiłem 30 paczek ![]() ![]() No i w końcu w MyPayingAds wymaksowałem dwa pierwsze plany i jadę z trzecim ![]() ![]() W nocy zleciłem kolejną wypłatkę, myślę że jutro powinna być na koncie ![]() RE: Zarabianie w MyPayingAds i TrafficMonsoon - osk4rr - 24-11-2015 21:34 Siemanko ![]() Parę dni nie aktualizowałem dziennika ale co tam, nudy. Ciągłe wypłaty, dokupowanie adpaków itd ![]() Ostatnio pomagałem wielu osobom, niekoniecznie moim poleconym aczkolwiek parę osób do mnie doszło. Wszystkim tłumaczę co i jak i mam nadzieję, że wszyscy wyjdziemy na duży PLUS ![]() Jak widać TrafficMonsoon w sumie bez większych zmian, adpaki wygasają i dokupuje nowe. Już ponad 30 zostanie ze mną na dłużej ![]() ![]() Większy postęp za to w MyPayingAds gdzie moja ilość adpaków znacznie się zwiększyła ![]() ![]() Wypłatę zlecam chyba jutro bo już czeka dość fajna suma na koncie ![]() RE: Zarabianie w MyPayingAds i TrafficMonsoon - osk4rr - 26-11-2015 21:37 Hejka! W TrafficMonsoon jedziemy dalej ![]() ![]() A w MyPayingAds dobiłem już do 20 paczek w 3 planie i dzisiaj zlecam wypłatkę ![]() ![]() Jak ktoś chce zacząć zarabiać w tych programach to śmiało możecie do mnie pisać czy to na GG czy na priv ![]() RE: Zarabianie w MyPayingAds i TrafficMonsoon - osk4rr - 02-12-2015 12:21 Siemanko! ![]() W TrafficMonsoon 33 adpaki ![]() ![]() W MyPayingAds paczki ostatnio bardzo zaczęły uciekać, więc czas teraz to odbudować ![]() ![]() Staram się teraz zrobić stronę/bloga oraz stronę przechwytującą żeby aktywniej polecać te programy. Niestety nie znam się nic a nic na tworzeniu takich stron więc chyba trochę czasu mi zejdzie ![]() |