Ogromne pieniądze na darmowych rejestracjach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ogromne pieniądze na darmowych rejestracjach (/Temat-Ogromne-pieniadze-na-darmowych-rejestracjach-119763) |
RE: Ogromne pieniądze na darmowych rejestracjach - milosz998 - 23-08-2015 15:23 Wszędzie jest limit 100$, a Ci już o wypłaty pytają. daniel42na tam w rejestracji sporo szczegółów trzeba było podać, teraz czekam na akceptacje konta, zawsze akceptują czy robią jakieś problemy? RE: Ogromne pieniądze na darmowych rejestracjach - daniel42na - 23-08-2015 15:33 Do akceptacji musisz podać strone z kontentem erotycznym, która ma jakąś przynajmniej średnio pokaźną treść a nie 2 obrazki. RE: Ogromne pieniądze na darmowych rejestracjach - milosz998 - 23-08-2015 15:35 Czyli najpierw strona potem dopiero rejestracja? RE: Ogromne pieniądze na darmowych rejestracjach - Lucas - 23-08-2015 15:42 Tak Miłosz. Poza tym warto przy rejestracji sprawdzać te znaczniki (znak zapytania w kółku), bo wyjaśniają tam co dokładnie powinieneś wpisać. Mnie przyjęli bez problemu. Daniel, na pewno są to oferty PPL, ale faktycznie być może po prostu zarejestrowała się osoba z państwa, z którego nie są zaliczane leady. No nic, trzeba oczekiwać kolejnych RE: Ogromne pieniądze na darmowych rejestracjach - milosz998 - 23-08-2015 16:03 -Własna strona Metoda jest prosta i sprowadzić ją możemy do autopilota. Zakładamy własną stronę, instalujemy Wordpressa i wrzucamy obrazki, gify, lub wideo z ładnymi paniami. Na stronie możemy umieszczać gotowe bannery które dostarcza serwis, ale warto umieścić też popup dla każdego kto wejdzie na stronę. Ogromnie podnosi to ilość klików i zarobków, skorzystać mozemy z gotowych wtyczek: https://wordpress.org/plugins/search.php?q=popup W takim razie to się nie zapętla? Zakladamy stronę i wrzucamy obrazki oraz umieszczamy bannery ktore DOSTARCZA SERWIS. A zeby serwis dostarczył bannery to trzeba podać swoją stronę, na ktorej zamieszczamy te bannery xD RE: Ogromne pieniądze na darmowych rejestracjach - piotrekprorok - 23-08-2015 16:11 No to najpierw zgłaszasz stronę bez bannerów... RE: Ogromne pieniądze na darmowych rejestracjach - milosz998 - 23-08-2015 16:12 Zgłosiłem stronę z filmami online Zobaczymy co z tego wyniknie. RE: Ogromne pieniądze na darmowych rejestracjach - explrlz - 26-08-2015 08:20 @[daniel42na] świetny poradnik! Co do crackrevenue są w pełni wypłacalni RE: Ogromne pieniądze na darmowych rejestracjach - PaulRcootiC - 26-08-2015 11:36 Dobra a więc ja mam pytanie Czy niepełnoletniej osobie oni wypłacą na konto bankowe ? I czy mozna taka strone na blogspotcie np. zalozyc ? czy będą problemy , i usuna tego "bloga" ? lub na wordpress.com ? RE: Ogromne pieniądze na darmowych rejestracjach - kamilg49 - 26-08-2015 13:34 Konto payooner jest płatne ? |