Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
BambuRain Inwestycja w plantacje bambusów ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: BambuRain Inwestycja w plantacje bambusów ! (/Temat-BambuRain-Inwestycja-w-plantacje-bambusow-119738)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: BambuRain Inwestycja w plantacje bambusów ! - Roben - 18-08-2015 16:16

Dobra nie jestesmy tu od dzis i wielu wie jak takie biznesy działają.Jak nie to dział HYIP i scam zeby poznac cała historie podobnych biznesów.Oczywiscie nic nie sugeruję bo sam jestem w Paidverts i LL itp itd.Jedne działaja dłuzej i daja zarobic inne kilka dni i zarobi admin.Ale pisze po to byscie juz nie pisali i nie rozwodzili sie bo za chwile bedzie sto stron o tym i niczym i zrobi sie smietnik.

RE: BambuRain Inwestycja w plantacje bambusów ! - Styler - 18-08-2015 16:21

Czy gdybym na wakacjach przypadkiem odwiedził Meksyk to czy mógłbym odwiedzić swoją plantację? Smile

RE: BambuRain Inwestycja w plantacje bambusów ! - yazir - 18-08-2015 16:29

Oj janusz janusz @[BambuRain] tfu nie janusz. Jerzy (czy Tomasz?), domena od miesiąca a numeru telefonu nie było kiedy załatwić(w bajkę że akurat numeru telefonu zapomniałeś zmienić na stronie nikt nie uwierzy, bo skype i mail zmieniony).
Ooo inwestycja ruszyła? Proszę bardzo a jakieś szczegóły? zdjęcia? może dane firmy? 2k od łebka i tniemy koszty hostingu strony? Przecież to nieodpowiedzialne, jak firma która nie istnieje może ryzykować i trzymać dane na serwerze do którego dostęp ma wiele osób?

PS mamy zakaz multikont, grupafinanse.pl nie pykło? Jest zgoda admina na drugie konto dla tej samej osoby? Bo widze GrupaForex

I w końcu gdzie jest zarejestrowana ta firma? Katowice? Warszawa? czy może Panama albo Jakieś miasto w Meksyku? Niestety tej informacji nie znalazłem nigdzie

RE: BambuRain Inwestycja w plantacje bambusów ! - mikuss - 18-08-2015 16:37

(18-08-2015 15:34)BambuRain napisał(a):  Oj dobrze dobrze. Rozumiem ze od września szkoła ? Jeżeli jednak będziesz zainteresowany to zapraszam webminary są praktycznie codziennie. Czy rozlatują się w 5 min ? Wyśle screena ze nie. Czy Grzegorz Burian jest szamanem również mi się nie wydaje. Miłych wakacji mikuss

tak od szkoły mam wakacje naście lat, wakacje mam teraz od życia zarobkowego w sieci bo tylko tutaj pracuję, ty natomiast musisz przestać słuchać szamanów którzy ci tak mózg wyprali, że samodzielnie jak widać myśleć nie potrafisz tylko bełkoczesz marketingowym bełkotem tak samo jak oni co widać w każdym twoim poście
jak byś również umiał czytać ze zrozumieniem albo myśleć samodzielnie to zrozumiałbyś, że gdybym JA był na webinar to by po 5 min się skończył bo żaden szaman nie jest chętny do prowadzenia pralni mózgów w sytuacji gdy wśród grupki osób jest ktoś kto się jego wudu nie poddaje

RE: BambuRain Inwestycja w plantacje bambusów ! - BambuRain - 18-08-2015 16:39

Yazir - nie czytałem regulaminu oczywiście prowadzę spora ilość stron i kont. Staram się aby każdy projekt miał swoje konta i dlatego tez jest multikonto. Nie ma problemu zaraz zostanie zmieniony numer na stronie na numer podany w temacie. Mała nie uwaga telefon jest cały czas aktywny. Styler oczywiście nie będzie z tym problemu po zakupie otrzymujesz wszystkie informacje o swojej plantacji.

RE: BambuRain Inwestycja w plantacje bambusów ! - Shadow271 - 18-08-2015 16:39

@[BambuRain] podaj dane firmy

RE: BambuRain Inwestycja w plantacje bambusów ! - Styler - 18-08-2015 16:41

Również bym o nie prosił.

Znalazłem coś takiego:
"Born in Puerto Vallarta, Jalisco; Bambú Rain is a Mexican
company intent on changing our environment and the lives of
Mexican families for the better by means of the
Modern Farmer Program."

RE: BambuRain Inwestycja w plantacje bambusów ! - BambuRain - 18-08-2015 16:44

Shadow271 Proszę sprawdzić
[Obrazek: Zrzut_ekranu_2015_08_18_o_17_38_58.jpg]