![]() |
Cashfactory.pl - ściągamy baksy z rynku - MT&MO - temat oficjalny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Cashfactory.pl - ściągamy baksy z rynku - MT&MO - temat oficjalny (/Temat-Cashfactory-pl-sciagamy-baksy-z-rynku-MT-MO-temat-oficjalny-119089) |
RE: Cashfactory.pl - ściągamy baksy z rynku - MT&MO - temat oficjalny - Cashfactory - 09-08-2015 09:50 (08-08-2015 08:04)Rav656 napisał(a): Program PSC łudząco podobny do tego z firesuba. To samo tło, to samo logo, zdjęcia. Jak już robicie program to przynajmniej ruszcie głową psc od firesuba i nasz bazuje na oficjalnej stronie psc (układ, kolor, grafiki), więc nie ma siły, aby wyglądały inaczej od siebie (08-08-2015 17:24)tomswi napisał(a): Co oznacza status wypłaty: "Dokumenty sprawdzone, przelew w trakcie"? oznacza to, że faktura/rachunek jest poprawnie wystawiona a przelew zostanie zlecony zgodnie z wybraną opcją RE: Cashfactory.pl - ściągamy baksy z rynku - MT&MO - temat oficjalny - zbyszeq - 09-08-2015 21:22 A więc tak, nie chciało mi się dużo robić (zaledwie 5min roboty) - ale efekty jak zawsze są, niestety ucięło mi aż 4 leady.. Ale przy tej stawce to raczej normalne. Wypłatę zleciłem, zobaczymy czy otrzymam bonus podwojenia. Co do konwersji nie naganna. ![]() RE: Cashfactory.pl - ściągamy baksy z rynku - MT&MO - temat oficjalny - piciaszek - 09-08-2015 22:12 Ja również zleciłem, tylko że drugą z kolei i ciekawe czy zostaną podwojone. Poczekam, aż przyjdą przelewy i pochwalę się przed Wami dowodem. ![]() RE: Cashfactory.pl - ściągamy baksy z rynku - MT&MO - temat oficjalny - JustinTime - 10-08-2015 01:18 Startujecie z subami bez programu download, video? :O RE: Cashfactory.pl - ściągamy baksy z rynku - MT&MO - temat oficjalny - tomswi - 10-08-2015 11:39 del RE: Cashfactory.pl - ściągamy baksy z rynku - MT&MO - temat oficjalny - piciaszek - 10-08-2015 11:47 Cytat:Bonus w postaci powiększenia stanu konta pojawi się w ciągu 1-7 dni od spełnienia dodatkowych warunków promocji: Pierwszy przelew już przyszedł, teraz czekam na drugi (143,57 PLN). ![]() ![]() RE: Cashfactory.pl - ściągamy baksy z rynku - MT&MO - temat oficjalny - tomswi - 10-08-2015 12:04 Oh,czyli jestem mało spostrzegawczy Polecam serwis ![]() ![]() RE: Cashfactory.pl - ściągamy baksy z rynku - MT&MO - temat oficjalny - nicooo - 10-08-2015 13:03 Na razie efekt jak na chwilę , dobry , jeżeli wpadnie dziś minimum 200zł przetestuję was na dłużej ![]() ![]() RE: Cashfactory.pl - ściągamy baksy z rynku - MT&MO - temat oficjalny - piciaszek - 10-08-2015 13:10 Nie mam już żadnych wątpliwości. ![]() Planujecie wprowadzić więcej programów na dniach? RE: Cashfactory.pl - ściągamy baksy z rynku - MT&MO - temat oficjalny - shiks - 11-08-2015 10:17 wypłata doszła czekam na podwojenie ![]() ![]() |