![]() |
Dziennik biegającego zarabiacza - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik biegającego zarabiacza (/Temat-Dziennik-biegajacego-zarabiacza-119084) |
RE: Dziennik biegającego zarabiacza - fracek8 - 08-08-2015 20:48 (08-08-2015 20:42)piciaszek napisał(a): Dużo mięcha? Brak komentarza. A Tobie życzę powodzenia i wytrwałościMięso - białko. Przy jego aktywności fizycznej nie zaleje sie, tylko może zyskać. Zbuduje sobie nogi i brzuch, gdyby nie jadł by wyglądał jak z auschwitz (przy jego aktywności fizycznej). Musi jeść i będzie się powoli budował. (Chodzi mi tutaj o diete, nie o śmieciowe żarcie.) RE: Dziennik biegającego zarabiacza - piciaszek - 08-08-2015 20:51 Nie będę już koledze zaśmiecał tematu, ale przeczytaj sobie o takiej osobie jak Patrik Baboumian. ![]() RE: Dziennik biegającego zarabiacza - fracek8 - 08-08-2015 21:02 (08-08-2015 20:51)piciaszek napisał(a): Nie będę już koledze zaśmiecał tematu, ale przeczytaj sobie o takiej osobie jak Patrik Baboumian.Jak nie masz pojęcia o kulturystyce i o budowaniu masy mięśniowej to się nie udzielaj. Mięso ma w sobie najlepszej jakości białko. Jak jeszcze nie wiesz, białko jest głównym budulcem mięśni. Przeczytałeś trochę o kolesiu który jest wegetarianinem i jest duży, jak go zobaczyłem na grafice google to się załamałem. Ten człowiek jest zalany i niezbyt dobrze wygląda, również 50 cm w bicepsie to też niezbyt taki naturalny wynik, choć jeżeli mierzył łape z fat'em to ma 50 cm. ![]() Ja chciałem tylko doradzić koledze jak zrobić dobry brzuch, niestety dieta jest 60% sukcesu. Jeżeli chce mieć dobry brzuch, wyraźne kostki to niestety musi mięcha zbudować. To tyle ode mnie, przepraszam za spam. RE: Dziennik biegającego zarabiacza - piciaszek - 08-08-2015 21:19 Nie będę Ci tłumaczył dlaczego nie warto się tym truć, ale koledze prowadzącemu ten dziennik radzę nie przeginać z białkiem, bo będzie odczuwał zmęczenie. ![]() ![]() RE: Dziennik biegającego zarabiacza - boss_ag - 09-08-2015 15:35 Cytat:Jak nie masz pojęcia o kulturystyce i o budowaniu masy mięśniowej to się nie udzielaj. Mięso ma w sobie najlepszej jakości białko. Jak jeszcze nie wiesz, białko jest głównym budulcem mięśni. Przeczytałeś trochę o kolesiu który jest wegetarianinem i jest duży, jak go zobaczyłem na grafice google to się załamałem. Ten człowiek jest zalany i niezbyt dobrze wygląda, również 50 cm w bicepsie to też niezbyt taki naturalny wynik, choć jeżeli mierzył łape z fat'em to ma 50 cm.Z całym szacunkiem, ale najlepszym i zarazem najszybciej przyswajalnym źródłem białka jest białko jajeczne ![]() ![]() Autor tego tematu, który często biega, musi dostarczać dużo energii, czyli inaczej mówiąc węglowodanów ![]() PS Przepraszam za zmianę tematu, ale takie wypowiedzi zmuszają do działania ![]() RE: Dziennik biegającego zarabiacza - MikLec123 - 09-08-2015 20:58 Niekoniecznie węglowodany. W moim przypadku w okresie budowania masy mięśniowej zwiększyłem spożycie tłuszczy. Działa na mnie to lepiej niż duża dawka węgli. Czuje się lepiej, mam lepsze wyniki i przyrosty czystej masy mięśniowej. Oczywiście nie zapominam o węglach i o białku (zazwyczaj od 1,8g do 2g na kilogram masy mięśniowej - jestem bardzo aktywny fizycznie). Dobra, może nie zaśmiecajmy mu dziennika. Będę obserwował ![]() RE: Dziennik biegającego zarabiacza - alfonsPL - 09-08-2015 20:59 Cel na dzisiaj spełniony. Jutro nie robie sobie przerwy tylko biegne 10km. Co do zarabiania: dziś nie zbierałem tokenów, bez viralki to bardzo męczące. Kombinuję troche z FireSub i pustą ofertą u nich na własnej stronie. Póki co 16.35 PLN ![]() RE: Dziennik biegającego zarabiacza - boss_ag - 10-08-2015 00:32 (09-08-2015 20:59)alfonsPL napisał(a): Cel na dzisiaj spełniony. Spore dystanse, od siebie dodam, ze ważne jest podłoże po jakim się poruszasz. Unikaj betonu i twardych nawierzchni! Niby nic, ale niszczy stawy jak mało co ![]() RE: Dziennik biegającego zarabiacza - notentego - 10-08-2015 01:37 Podziwiam ludzi którym chce się biegać na świeżym powietrzu, ja muszę biegać na bieżni żeby móc się skupić tylko i wyłącznie na biegu ![]() RE: Dziennik biegającego zarabiacza - eciver - 10-08-2015 08:18 (10-08-2015 00:32)boss_ag napisał(a): Spore dystanse, od siebie dodam, ze ważne jest podłoże po jakim się poruszasz. Unikaj betonu i twardych nawierzchni! Niby nic, ale niszczy stawy jak mało co Ja się nie zgodzę. Organizm potrafi się adaptować do zadanych warunków. Ważny jest odpowiedni trening i dobrze dobrane obuwie. Poza tym, jeśli chcesz brać udział w biegach ulicznych to musisz trenować na twardej nawierzchni. Tak samo z regeneracją. To wszystko zależy jak się czujesz. Sam musisz słuchać własnego organizmu. Lepsze jest spokojne rozbieganie następnego dnia po ciężkim treningu, niż leżenie brzuchem do góry. ![]() |