Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Inwestycja 20% po 2-3 tygodniach - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Inwestycja 20% po 2-3 tygodniach (/Temat-Inwestycja-20-po-2-3-tygodniach-119056)

Strony: 1 2 3

RE: Inwestycja 20% po 2-3 tygodniach - twardy - 08-08-2015 13:52

(08-08-2015 12:32)mikuss napisał(a):  
(08-08-2015 12:02)drynd3k napisał(a):  
(08-08-2015 09:46)mikuss napisał(a):  @[Admin] proponuję wprowadzenie na forum całkowitego zakazu na takie oferty z zapisem w regulaminie a tym którzy się nie zastosują BAN
dlaczego ?

w ostatnim czasie:

- bykonrado dosyć liczną grupę "załatwił" a pieniędzy nie oddał
- mover "gwarantował" zwrot ze swoich a ludzie po półtora miesiąca czekają

Nie wspomniales o Melexie, który pare dni temu zwrocił niemałą sumkę z 10 % zyskiem.

wspominam tych z którym jest problem, o melex-ie nie przeczytałem jeszcze postu wspominającego o problemach
co do mover mało znaczące jest to co wziął, czy za dużo czy za mało. Tutaj liczą się fakty a w terminie płatności nie ma powyżej 30-stu dni

najlepiej by @[Admin] zakazał takich inwestycji co sprawi, że ludzie będą spokojniejsi, ich pieniądze bezpieczniejsze a policja mniej roboty

A moze jeszcze wprowadzmy zakaz bycia debilem? Smile Co Cie obchodzi kto co robi ze swoimi pieniedzmi.

RE: Inwestycja 20% po 2-3 tygodniach - mikuss - 08-08-2015 14:19

(08-08-2015 13:52)Kemesz napisał(a):  
(08-08-2015 09:46)mikuss napisał(a):  @[Admin] proponuję wprowadzenie na forum całkowitego zakazu na takie oferty z zapisem w regulaminie a tym którzy się nie zastosują BAN
dlaczego ?

w ostatnim czasie:

Zakazanie tego to wg. Mnie bardzo głupi pomysł.
Jak dla mnie zasada jest prosta. Jeśli ktoś się boi o swoje zainwestowane środki, to znak że wpłacił za dużo. Nie można każdego traktować jako oszusta.

jest zakaz zbiórki na typy więc zakaz takich zbiórek to nie problem
nie każdy jest oszustem, ale kto szuka guza ten go znajduje
forum o zarabianiu zgadzam się, ale to nie forum do przeprowadzania zbiórek

@[Admin] czy zabierzesz stanowisko w tej kwestii ?

RE: Inwestycja 20% po 2-3 tygodniach - incoretom - 08-08-2015 22:09

Jestem zainteresowany inwestycją czy jeszcze aktualna jeśli tak to proszę o kontakt
Pozdrawiam incoretom

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

RE: Inwestycja 20% po 2-3 tygodniach - Kemesz - 08-08-2015 22:40

(08-08-2015 14:19)mikuss napisał(a):  
(08-08-2015 13:52)Kemesz napisał(a):  
dlaczego ?

w ostatnim czasie:

Zakazanie tego to wg. Mnie bardzo głupi pomysł.
Jak dla mnie zasada jest prosta. Jeśli ktoś się boi o swoje zainwestowane środki, to znak że wpłacił za dużo. Nie można każdego traktować jako oszusta.

jest zakaz zbiórki na typy więc zakaz takich zbiórek to nie problem
nie każdy jest oszustem, ale kto szuka guza ten go znajduje
forum o zarabianiu zgadzam się, ale to nie forum do przeprowadzania zbiórek

@[Admin] czy zabierzesz stanowisko w tej kwestii ?

A ja myślę, że powinno być wyraźnie zaznaczone, że inwestujemy na własne ryzyko i administracja nie odpowiada za pieniądze. Takie "zbiórki" to świetna szansa na dorobienie trochę grosza.

RE: Inwestycja 20% po 2-3 tygodniach - adrick1197 - 09-08-2015 01:43

Już nie aktualne