Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zakupy Z Chin !!! Hit !!! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Zakupy Z Chin !!! Hit !!! (/Temat-Zakupy-Z-Chin-Hit-119002)

Strony: 1 2 3 4

RE: Zakupy Z Chin !!! Hit !!! - markow - 06-08-2015 15:49

zakladajcie dział z ciekawymi ofertmi dzisiaj wychaczyłem słuchawki xiaomi za 0,80 dolara pewnie fałszywe ale logo jest Big Grin

RE: Zakupy Z Chin !!! Hit !!! - patulsky1337 - 06-08-2015 15:54

Najbardziej rozwaliła mnie podana "zaufana oferta" Iphon'a 6...
.
.
.

z Androidem.

RE: Zakupy Z Chin !!! Hit !!! - dawid020899 - 06-08-2015 15:55

Ehh.. już nie przesadzajcie z tą krytyką bo zachowujecie się jakby zrobił Wam jakąś krzywdę...
Też nie popieram aby brać jakieś "donejty" za poradniki (ew. skracacz) bo forum jest po to aby sobie pomagać ale napisała mu jedna osoba, druga osoba, trzecia osoba, a reszta? Po co dziesięc osób po kolei pisze to samo? Zwyczajne nabijanie postów.
Może nie był to jakiś wielki "poradnik" ale mi osobiście się ta informacja przydała ponieważ wcześniej nie znałem tej strony, a jest tam sporo tanich i fajnych rzeczy. Smile

RE: Zakupy Z Chin !!! Hit !!! - bart0sz - 06-08-2015 16:19

Dokladnie. Poza tym nikt nikogo nie zmusza. Jesli ktos uwaza poradnik za wyjatkowo pomocny- moze wesprzec autora.

@Markow
A nie mozesz wrzucic tutaj linkow?

RE: Zakupy Z Chin !!! Hit !!! - Jaro070 - 06-08-2015 16:25

(06-08-2015 16:19)bart0sz napisał(a):  A nie mozesz wrzucic tutaj linkow?

Słuchawki "Xiaomi" 0,75$ albo 0,84$.

RE: Zakupy Z Chin !!! Hit !!! - daniel42na - 06-08-2015 16:28

Nono.. pomocny, tylko nie wiem co ma poradnik o kupowaniu rzeczy z aliexpress wstawiony tylko dla reflinków wspólnego z zarabianiem i tematyką forum... zupełnie jak poradnik "jak się wysrać".

RE: Zakupy Z Chin !!! Hit !!! - michal1498 - 06-08-2015 16:45

Ja bym chciał Cię dzisiaj nauczyć korzystać ze słownika ortograficznego.

RE: Zakupy Z Chin !!! Hit !!! - supercola - 06-08-2015 16:46

(06-08-2015 15:54)patulsky1337 napisał(a):  Najbardziej rozwaliła mnie podana "zaufana oferta" Iphon'a 6...
.
.
.

z Androidem.

Bo to Goophone Tongue

RE: Zakupy Z Chin !!! Hit !!! - bart0sz - 06-08-2015 17:04

(06-08-2015 16:28)daniel42na napisał(a):  Nono.. pomocny, tylko nie wiem co ma poradnik o kupowaniu rzeczy z aliexpress wstawiony tylko dla reflinków wspólnego z zarabianiem i tematyką forum... zupełnie jak poradnik "jak się wysrać".

Jesli chodzi o tematyke forum to dla mnie prosty wniosek- mozliwosc importu z Chin i sprzedaz na rodzimym rynku, ale widze, ze dla niektorych to zbyt skomplikowane. Pozdrawiam.
A odnosnie reflinkow to zdecydowana wiekszosc tematow w dziale Poradniki takowe zawiera.

RE: Zakupy Z Chin !!! Hit !!! - daniel42na - 06-08-2015 17:18

"Poradnik" nie jest zatytułowany "jak sprzedawać towar z Chin na rodzimym rynku", to tylko ubogi wysryw pomocny może dla osób obcujących pierwszy raz z internetem a nie na nim zarabiających. Nijak pasuje do działu "Poradniki dotyczące zarabiania przez internet".
Poza tym szkoda się produkować biorąc pod uwagę fakt, że autor zaraz wyleci za multi, pewnie wraz z tym tematem.