Dziennik Pracy - Kanał YouTube od zera - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik Pracy - Kanał YouTube od zera (/Temat-Dziennik-Pracy-Kanal-YouTube-od-zera-118820) |
RE: Dziennik Pracy - Kanał YouTube od zera - freestyper - 04-08-2015 18:32 Nawet nie wiedzialem ... myslalem ze wedlug reputacji tam sie dostaje RE: Dziennik Pracy - Kanał YouTube od zera - freestyper - 04-08-2015 20:18 Witam Przed chwilą dodałem kolejny filmik. Statystyki: Subskrypcje YT 19 FanPage jak narazie 0 polubień - ale nie ma się co martwić Na dniach zamierzam wykupić kilka reklam na FP. Pozdrawiam miłej nocki. RE: Dziennik Pracy - Kanał YouTube od zera - Varnity - 04-08-2015 21:52 Będziesz coś więcej dodawać prócz sekundowych filmów? RE: Dziennik Pracy - Kanał YouTube od zera - mcknowak - 04-08-2015 21:53 Ciekawe jak szybko się rozkręci? Kiedy będzie pierwsze 100 k wyświetleń? Powodzenia! RE: Dziennik Pracy - Kanał YouTube od zera - MKlikacz - 04-08-2015 23:10 Z doświadczenia wiem, że ludzie chętniej zostawią like jak już trochę jest ich nabitych. Może nabij troszkę sztucznych na Addmefast RE: Dziennik Pracy - Kanał YouTube od zera - freestyper - 05-08-2015 03:35 (04-08-2015 23:10)MKlikacz napisał(a): Z doświadczenia wiem, że ludzie chętniej zostawią like jak już trochę jest ich nabitych. Może nabij troszkę sztucznych na Addmefast Jakoś nie bardzo chce nabijać sztuczne like.... na dniach zainwestuje trochę w reklame tych dwóch filmików i zobaczymy jak to będzie wyglądało. RE: Dziennik Pracy - Kanał YouTube od zera - Varnity - 05-08-2015 08:34 Ja chyba jestem pierwszym lajkującym FP, czekam na więcej filmików. Powodzenia RE: Dziennik Pracy - Kanał YouTube od zera - freestyper - 05-08-2015 14:20 (05-08-2015 08:34)Varnity napisał(a): Ja chyba jestem pierwszym lajkującym FP, czekam na więcej filmików. Powodzenia Nio w końcu ktoś polubił dzięki Dziś robię akcje aby troche rozreklamować fimiki. Planuje reklamę na FP RE: Dziennik Pracy - Kanał YouTube od zera - freestyper - 06-08-2015 18:10 Witam Krótko przedstawię jak się ma mój pierwszy kanał na YT A więc tak przedstawiają się statystyki dwóch filmów jakie dodałem: Filmiki zostały dodane do kilku popularnych serwisów z tego typu tematyką. W większości nie zostały jeszcze zaakceptowane. Jedynie co się udało uzyskać to poczekalnia na joemonster(drugi filmik) Oraz pierwszy filmik trafił na główną strone wiochy: (miniaturka inna w sumie nie wiem dlaczego) Jeżeli chodzi o statystyki Subskrypcji oraz polubień FP: YT - 24 FP - 2 Aby rozreklamować troszke filmiki dodałem pare tematów na forach młodzieżowych jednak na wszystkich dostałem bana ;/ ehh hehe Byłem bliski zakupu fanpag-a ale niestety coś popiep... i pieniądze mi na paypala nie doszły ;/ pewnie dlatego że wysyłalem je z innego konta i teraz czekam na zwrot. Wysłałem zapytanie do jednego użytkownika w sprawie reklamy na kilku FP i teraz czekam na odpowiedź. Jeżeli się odezwie zdam relację jak to wyszło w statystykach. Pozdrawiam RE: Dziennik Pracy - Kanał YouTube od zera - MKlikacz - 06-08-2015 23:21 Wrzucę Cię jutro na moim humorze 150k, może coś zdziała reklama |