Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Skrypt pod serwis SMS Premium - Okazja ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Skrypt pod serwis SMS Premium - Okazja ! (/Temat-Skrypt-pod-serwis-SMS-Premium-Okazja-118760)

Strony: 1 2 3 4

RE: Skrypt pod serwis SMS Premium - Okazja ! - Varnity - 20-08-2015 10:51

@[xRevolution] Poszła wiadomość.

RE: Skrypt pod serwis SMS Premium - Okazja ! - Bot - 20-08-2015 10:55

napisałeś, że pomagasz w instalacji... ale nie napisałeś, że to skrypt pyhon Big Grin i czego Ty nie rozumiesz? Dogadaliśmy się, że wyślę Ci 500zł i reszte jak wszystko będzie się zgadzać a strona już będzie stała... i co? Nie postawiłeś strony domagając się reszty kasy... Nie taka była umowa!
500zł --> strona działa --> reszta kasy

nada wychodzę z takiego założenia i jeśli dotrzymasz słowa co do postawienia skryptu to jestem skłonny zamknąć spór i przelać resztę kasy.

Odezwij się na gg jak chcesz się zrehabilitować lub podkul ogon jak zwykły złodziej/wyłudzacz.
pozdrawiam

edit: dodatkowo Twój skrypt jest niekompletny. Nie wysłałeś ani grafiki ani bazy same pliki konfiguracyjne! Odradzam zakup innym osobom

RE: Skrypt pod serwis SMS Premium - Okazja ! - PanKamil907 - 20-08-2015 11:12

@Bot

Widzę kolega jakieś problemy psychiczne, czyżby rozdwojenie jaźni?

Kupiłem ten skrypt, i widzę że są wszystkie grafiki, wraz z materiałami promocyjnymi, baza danych sqlite3 tak samo jest dodana do paczki Smile
Jeżeli masz jakiś problem, wypadałoby przed zakupem uprzedzić autora skryptu, że absolutnie odpada Python, a i przyznać się że nie wie co to jest baza danych, oraz że masz problemy ze wzrokiem jeżeli nie widzisz grafik. Tutaj podejrzewam odpalenie plików .html w przeglądarce, bez postawionego serwera Smile

Nie pozdrawiam, bo nienawidzę takich cwaniaczków Smile

RE: Skrypt pod serwis SMS Premium - Okazja ! - Bot - 20-08-2015 11:18

@PanKamil907 no to dostałeś zupełnie inną paczkę niż ja. Moja ważyła 101kb ...
30 postów i bronisz w zaparte autora? Czy może bronisz się autorze tematu? ;>
Skoro kupiłeś skrypt to tym bardziej proszę o zwrot kasy gdyż umowa była co do wyłączności Big Grin żałosne

dodatkowo. Jak miałem poinformować autora przed zakupem, że python odpada skoro o tym dowiedziałem się dopiero po tym jak otrzymałem pliki? Czyżby jakaś choroba psychiczna?

RE: Skrypt pod serwis SMS Premium - Okazja ! - zgrexs - 21-08-2015 11:07

Mozna demo ?

RE: Skrypt pod serwis SMS Premium - Okazja ! - Varnity - 21-08-2015 11:11

Poszło PW.
@[Bot] Czekam na anulowanie roszczenia i dopłacie reszcie pieniędzy.

RE: Skrypt pod serwis SMS Premium - Okazja ! - Bot - 21-08-2015 14:22

(21-08-2015 11:11)Varnity napisał(a):  Poszło PW.
@[Bot] Czekam na anulowanie roszczenia i dopłacie reszcie pieniędzy.

wrócę z pracy i się odezwę

RE: Skrypt pod serwis SMS Premium - Okazja ! - Varnity - 22-08-2015 09:12

@[Bot] Czekam na kontakt, inaczej sprawę zgłaszam do administracji. Co ty sobie wyobrażasz? Mam otwarte roszczenie na PP a ty znikasz.

RE: Skrypt pod serwis SMS Premium - Okazja ! - zgrexs - 22-08-2015 09:18

Czy można otrzymać demo (online) a nie screeny ? ;-)

RE: Skrypt pod serwis SMS Premium - Okazja ! - Liromir - 26-08-2015 14:00

proponuję wkońcu zakończyć transakcje pana @[Varnity] jak i @[PanKamil907] (te osoby ze sobą współpracują)

Identyczny skrypt zakupiłem tutaj na forum jakieś pół roku temu, oczywiście miała być wyłączność, oczywiście nie poinformowali że skrypt jest zrobiony tandetnie i w pythonie, mógłbym napisać wiele o tym skrypcie jak i użyszkodnikach ale nie lubie % Smile

Rozmowy z przed pół roku dot. transakcji z ww użytkownikami, wyraźnie jest tam napisane o wyłączności ale jak widać sprzedaż idzie dalej bardzo dobrze oraz stoi już jeden serwis na tym skrypcie.

'wyłączność'
[Obrazek: aaYvSvK.png]
PanKamil współpracownik:
[Obrazek: Q1hNE5Y.png]
[Obrazek: JKhUrS0.png]
Varnity przekazał mnie do niego po przelewie:
[Obrazek: yidFYk4.png]

a tutaj 'pomoc' w podpięciu skryptu, mimo iż gwarantował ją za darmo:
[Obrazek: Ej43ObJ.png]

ZDECYDOWANIE ODRADZAM ZAKUP TEGO SKRYPTU!

@[daniel42na]
@[surfer0700]