Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Uwaga na oszusta GetGifts - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Uwaga na oszusta GetGifts (/Temat-Uwaga-na-oszusta-GetGifts-118702)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Uwaga na oszusta GetGifts - GetGifts - 31-07-2015 10:35

(31-07-2015 10:32)marcel_kk napisał(a):  
(31-07-2015 10:22)fercypia napisał(a):  Rodzice pewnie zadowoleni Lol

Ojciec zapewne przepuścił, łatwo przyszło łatwo poszło...samo życie.

Ta... Konto nie było na niego tylko Dominik dostał informacje dlaczego ja nie miałem pieniędzy

RE: Uwaga na oszusta GetGifts - kariolmax - 31-07-2015 11:45

@[getgifts] Ja Ci i tak życzę powodzenia sprzedając na allegro bez DG i mając 12 lat, przecież wystarczy jeden donos żebyś Ty wraz z rodziną miał niemiłe chwile w US i sporą karę przewyższającą Twoje kieszonkowe do lat 18-stu albo dłużej... jeszcze taka sprawa jak teraz. Żenada.

RE: Uwaga na oszusta GetGifts - broofie - 31-07-2015 11:55

Czyli te historie na SB o kradzionych pieniadzach z allegro to jednak byla prawda Lol

RE: Uwaga na oszusta GetGifts - Scoobyx - 31-07-2015 12:02

Szrejter no chyba sobie żart robisz, że z kimś takim w jakikolwiek interes wszedłeś, mając wszystkie dane? haha
Co jedna historia to lepsza beka Do jakiegokolwiek interesu trzeba dorosnąć intelektualnie i nie podejmować pochopnych i idiotycznych decyzji. Później można żałować przez całe życie...

RE: Uwaga na oszusta GetGifts - Szrejter - 31-07-2015 14:49

Witajcie, wiem to był mój kolejny błąd wchodzić z osobą, która ma 13 lat... Jednak wszystko wyszło w "praniu" bo wcześniej mnie po prostu oszukał i przedstawił się inaczej.
GG ciesz się, że napisałem do Twojego brata zanim zacząłem cokolwiek robić... Widać spoko gość Twój brat i wziął sprawę na poważnie i niemal już załatwiłem z nim tą sprawę... Napisałeś dziś do mnie bo co brat Cię pocisnął jakie problemy możesz mieć? Było trzeba od razu pisać jak sytuacja wygląda i napisać prawdę to byśmy to jakoś rozwiązali...

Jeszcze dodam, że robiłeś kilka przekrętów i chwaliłeś się jeszcze tym to ci życia na przyszłość nie wróże...
Mam nadzieję, że odzyskam pieniądze i zapomnę o tej sprawie z wielką nauczką dla mnie po raz chyba 10...

RE: Uwaga na oszusta GetGifts - kuli - 31-07-2015 15:12

Szrejter masz pelna skrzynke.
Odezwij sie do mnie bo man propozycje

RE: Uwaga na oszusta GetGifts - Mercz - 31-07-2015 15:52

(31-07-2015 15:12)kuli napisał(a):  Szrejter masz pelna skrzynke.

Kolejny interes życia dla Szrejtera? Jerk2

RE: Uwaga na oszusta GetGifts - Oceniamy - 31-07-2015 16:20

(31-07-2015 15:52)Mercz napisał(a):  
(31-07-2015 15:12)kuli napisał(a):  Szrejter masz pelna skrzynke.

Kolejny interes życia dla Szrejetera? Jerk2

Chyba i ja cos zaproponuje Jerk2Jerk2

RE: Uwaga na oszusta GetGifts - Szrejter - 31-07-2015 16:47

@[kuli] no już wyczyściłem, pisz Wink

@Mercz na pewno już nie daję się skusić Jerk2

@Oceniamy a dawaj dawaj kto wie Big Grin

RE: Uwaga na oszusta GetGifts - Mercz - 31-07-2015 16:53

(31-07-2015 16:47)Szrejter napisał(a):  @Mercz na pewno już nie daję się skusić Jerk2

A czemu nie? Nie rozumiem Cie, miałeś już jakieś problemy, że tak negatywnie do tego podchodzisz? Lol Twoja strata, przecież interes życia, to interes życiaJerk2

A tak poza tym, sprawa się wyjaśniła?