Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Uwaga na użytkownika xczarny, pobrał zaliczkę i nie wysłał towaru. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249)
+---- Wątek: Uwaga na użytkownika xczarny, pobrał zaliczkę i nie wysłał towaru. (/Temat-Uwaga-na-uzytkownika-xczarny-pobral-zaliczke-i-nie-wyslal-towaru-118640)

Strony: 1 2 3

RE: Uwaga na użytkownika xczarny, pobrał zaliczkę i nie wysłał towaru. - overlord25 - 01-08-2015 20:40

xczarny powinien już dostać nagrodę Smile

RE: Uwaga na użytkownika xczarny, pobrał zaliczkę i nie wysłał towaru. - misiaczek25 - 01-08-2015 20:52

No i nadal jej nie ma :-(

RE: Uwaga na użytkownika xczarny, pobrał zaliczkę i nie wysłał towaru. - Mercz - 02-08-2015 14:33

Może chce wygrać nagrodę w postaci bana.

Jeżeli nigdzie nie odpowiada, w szczególności na forum, to ciężko teraz cokolwiek o nim powiedzieć. Pogoda, pogodą. Mógł mieć problemy i nie odezwać się przez 1-2dni.

Ewentualnie znienacka wyjechał na wakacje, jest i taka możliwość Smile

RE: Uwaga na użytkownika xczarny, pobrał zaliczkę i nie wysłał towaru. - misiaczek25 - 02-08-2015 15:58

Jeśli oszukał więcej osób to zapewne wyjechał na wakacje :-)
Zostanie on zbanowany czy nie?

RE: Uwaga na użytkownika xczarny, pobrał zaliczkę i nie wysłał towaru. - misiaczek25 - 05-08-2015 21:40

Widzę że został już Zbaniowany he he

RE: Uwaga na użytkownika xczarny, pobrał zaliczkę i nie wysłał towaru. - misiaczek25 - 08-08-2015 08:46

Widzę że jest już nowy użytkownik "xczarny1".
Pisał do mnie na PW twierdząc że to nie on oszukał na koncie "xczarny" tylko ktoś inny.

RE: Uwaga na użytkownika xczarny, pobrał zaliczkę i nie wysłał towaru. - explrlz - 08-08-2015 09:05

Zaczyna się robić ciekawie Big Grin

Wysłane z urządzenia mobilnego.

RE: Uwaga na użytkownika xczarny, pobrał zaliczkę i nie wysłał towaru. - kukiz87 - 08-08-2015 09:17

To kur... bez kitu robić kogoś na 25 zł ;/ jakim to trzeba być śmieciem , niestety bo tak sie nazywa rzeczy po imieniu. Złodziejem to się chyba od urodzenia jest

RE: Uwaga na użytkownika xczarny, pobrał zaliczkę i nie wysłał towaru. - ShuQi - 08-08-2015 09:34

@[kukiz87]

Na początku gdy zaczynałem wymieniać gotówką( i czasem wysłałem jako pierwszy jeszcze) typek oszukał mnie na 5 zł+5 zł szybki przelew... Wink

Tak wiec można upaść BARDZO nisko Wink