![]() |
Skutki pioruna, czyli jak jedna sekunda może zmienić plany na przyszłość - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Skutki pioruna, czyli jak jedna sekunda może zmienić plany na przyszłość (/Temat-Skutki-pioruna-czyli-jak-jedna-sekunda-moze-zmienic-plany-na-przyszlosc-118424) |
RE: Skutki pioruna, czyli jak jedna sekunda może zmienić plany na przyszłość - badii - 26-07-2015 21:05 http://www.wykop.pl/link/2673267/skutki-pioruna-czyli-jak-jedna-sekunda-moze-zmienic-plany-na-przyszlosc/ Dodałem post na wykopa, jeżeli kogoś by to interesowało. (26-07-2015 20:56)mikuss napisał(a): wychodzi zawiść polaków do których nie dociera, że zostaliście w sumie w tym czym staliście Wszystko kosztuje, masz rację. Pieniądze trzeba wyłożyć z własnej kieszeni i jak najszybciej to naprawić. Mam nadzieję, że nie będzie żadnych deszczów i burz w najbliższym czasie. Wszystko rozchodzi się o pieniądze, bo dobrze wiemy, że jak wydamy więcej, a mniej dostaniemy z ubezpieczenia to będziemy stratni, niestety... Skutki pioruna, czyli jak jedna sekunda może zmienić plany na przyszłość - damianus627 - 26-07-2015 21:11 @[badii] to 60 tysięcy strat podane w tym artykule to już faktycznie oszacowane przez rzeczoznawcę czy napisane przez jakiegoś dziennikarza? RE: Skutki pioruna, czyli jak jedna sekunda może zmienić plany na przyszłość - mikuss - 26-07-2015 21:15 damianus jest kawał dachu na tym domu jak widać więc i metrów się zbiera sam dach bez krokwi np na 200 m2 sama blacha z robocizną to koszt 25k a tutaj metrów będzie na moje oko około 400, plus krokwie, robota cieśli, blacha czy blachodachówka plus robocizna więc nie wiem czy 60 k to kwota lekko nie zaniska RE: Skutki pioruna, czyli jak jedna sekunda może zmienić plany na przyszłość - badii - 26-07-2015 21:20 (26-07-2015 21:11)damianus627 napisał(a): @[badii] to 60 tysięcy strat podane w tym artykule to już faktycznie oszacowane przez rzeczoznawcę czy napisane przez jakiegoś dziennikarza? Napisane przez jakiegoś dziennikarza. RE: Skutki pioruna, czyli jak jedna sekunda może zmienić plany na przyszłość - Make it - 26-07-2015 21:28 Ubezpieczenie - dobra dajmy na to że pokryje koszt naprawy domu ![]() Ale nikogo nie zainteresuje już to że spłoneły ubrania i inne dobra bo ich wartości nie oszacują i ubezpieczyciela już to nie będzie obchodziło Nie martw sie badii hejterami Świetnie działasz nagłaśniając sprawe Trzymam kciuki ![]() Mam nadzieje że jak już będzie okej to dasz lekkie sprawozdanie Najwazniejsze że wszyscy są cali ![]() RE: Skutki pioruna, czyli jak jedna sekunda może zmienić plany na przyszłość - badii - 29-07-2015 11:45 https://plus.google.com/photos/113615147300346908541/albums/6176874382822036321 Nowe zdjęcia, chyba wszystkie, które mamy. Nie obchodzą mnie hejty. Pokazałem tylko jedno uderzenie może zniszczyć coś, co się buduje przez kilka lat. Jeżeli ktoś ma mówić tutaj ZNOWU o wypasionej chacie to niech sobie daruje, proszę ![]() Ekipa na dachu już jest, ale wczoraj spotkały Nas dwie burze i na pierwszym piętrze trochę przeciekało i szmaty poszły w ruch. No nic, miejmy nadzieję, że jak najszybciej się z tym uporamy i natura da Nam szansę ![]() RE: Skutki pioruna, czyli jak jedna sekunda może zmienić plany na przyszłość - lukaswu - 29-07-2015 11:50 dom posiadał piorunochron tak w ogóle? RE: Skutki pioruna, czyli jak jedna sekunda może zmienić plany na przyszłość - badii - 29-07-2015 11:56 (29-07-2015 11:50)lukaswu napisał(a): dom posiadał piorunochron tak w ogóle? Nie, nie posiadał. Nikt na wsi nie miał piorunochrona, były nawet gorsze burze i zawsze wszystko było ok. Tutaj nawet nie było burzy, przechodziła bokiem, jeden piorun i to wszystko ![]() RE: Skutki pioruna, czyli jak jedna sekunda może zmienić plany na przyszłość - lukaswu - 29-07-2015 12:03 To ja bym sprawdził w umowie z ubezpieczycielem czy w takim przypadku wypłaci odszkodowanie czy nie... RE: Skutki pioruna, czyli jak jedna sekunda może zmienić plany na przyszłość - adios123 - 29-07-2015 12:16 Do usuniecia post |