![]() |
Opcje Binarne - niepełnoletność i konto na rodzica? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Opcje Binarne - niepełnoletność i konto na rodzica? (/Temat-Opcje-Binarne-niepelnoletnosc-i-konto-na-rodzica-118278) |
RE: Opcje Binarne - niepełnoletność i konto na rodzica? - drynd3k - 23-07-2015 20:43 Ogarnij sobie rachunek demo, przy którym nie trzeba weryfikacji, binary . com , option trade i marketsworld mają chyba taką opcję. Zaznajomisz sie z opcjami i poznasz platformy. Z tego co widzę po postach jeszcze nie pakowales żadnej kasy w rynki czy instrumenty finansowe. Ale co Ci mogę poradzic - poznaj najpierw ich mechanikę, inwestuj czas na analizy i naukę. Omijaj szerokim łukiem magiczne wskaźniki i platne szkolenia, nie sluchaj brokerów bo nigdy nie będą Ci pomagać. Patrz przez pryzmat zwrotów miesięcznych, a nie 'dziennej wypłaty tradera' , jak to ująłeś. Nie ma czegoś takiego, to nie jest na tyle pewna czynność jak roznoszenie ulotek gdzie masz z góry ustaloną kwotę, niezależnie od wszystkiego. Włącz platforme, poobserwuj, pospekuluj, potraduj na kartce papieru. Nie musisz teraz zakładać na szybko konta, opcje nigdzie nie uciekną ![]() RE: Opcje Binarne - niepełnoletność i konto na rodzica? - Haxite - 23-07-2015 21:06 (23-07-2015 20:30)Resick napisał(a): Jeżeli zarobisz kilka/kilkadziesiąt $ w rok to myślę,że nic strasznego się nie stanie jak nie odprowadzisz podatku.Przy takich kwotach szkoda na to czasu,mimo to i tak sam o tym zdecydujesz.Chłopie weź się puknij w czerep i nie siej farmazonów. Kolejny twój post w tym temacie i znowu nie masz racji. Po jaką cholerę zabierasz głos nie mając pojęcia. Chcesz jego rodzica do więzienia wpakować? Wyloguj się. RE: Opcje Binarne - niepełnoletność i konto na rodzica? - MoneyMachine - 23-07-2015 21:23 Co do podatku - rozliczać trzeba się z każdej zarobionej złotówki. Bywały przypadki, że urząd skarbowy wychwycił kilka lat później, że ktoś się nie rozliczył, a wtedy czekają opłaty odsetek za zwłokę. Krótko pisząc warto się rozliczać, aby nie mieć problemów ![]() RE: Opcje Binarne - niepełnoletność i konto na rodzica? - LordBeaK - 23-07-2015 21:35 Mozesz wyplacac przez skrill a potem wyprac te pieniadze. Robilem tak kiedys. RE: Opcje Binarne - niepełnoletność i konto na rodzica? - MaLiN - 23-07-2015 22:16 Zasada jest taka - powinno się rozliczać z każdej zarobionej złotówki, ale wiadomo jak to w praktyce wygląda (Skrill i inne procesory płatności) RE: Opcje Binarne - niepełnoletność i konto na rodzica? - Comparic - 28-07-2015 06:54 Konto na osobę pełnoletnią (brat, mama, siostra kuzynka), pod ich rozliczenie podatkowe idzie wtedy też rozliczenie ew. wygranych z OB. RE: Opcje Binarne - niepełnoletność i konto na rodzica? - Resick - 28-07-2015 10:34 (23-07-2015 21:06)Haxite napisał(a):(23-07-2015 20:30)Resick napisał(a): Jeżeli zarobisz kilka/kilkadziesiąt $ w rok to myślę,że nic strasznego się nie stanie jak nie odprowadzisz podatku.Przy takich kwotach szkoda na to czasu,mimo to i tak sam o tym zdecydujesz.Chłopie weź się puknij w czerep i nie siej farmazonów. Kolejny twój post w tym temacie i znowu nie masz racji. Po jaką cholerę zabierasz głos nie mając pojęcia. Do jakiego więzienia?Poważny jesteś?To nie jest Korea Północna kolego. RE: Opcje Binarne - niepełnoletność i konto na rodzica? - Haxite - 28-07-2015 10:49 Racja! Trochę mnie poniosło z tym więzieniem, tj. miałem w głowie co innego, a napisałem co innego. Nie zmienia to faktu, że zaliczyłeś fail za failem tymi swoimi "radami". Już prostuje mój fail: http://www.pit.pl/nieplacenie-podatkow--co-ci-grozi-jesli-nie-zaplacisz-podatku--odsetki-i-platnosci--proste-podatki-11558/ Cytat:Art. 30 ust. 1 pkt 7 ustawy o PITCzyli będzie musiał zapłacić zaległy podatek w wysokości 75% ukrytych dochodów. Dodatkowo fiskus nakłada grzywnę, której wysokość jest uzależniona od tego czy było to wykroczenie, czy przestępstwo podatkowe. RE: Opcje Binarne - niepełnoletność i konto na rodzica? - Mroczek - 28-07-2015 15:48 To podziekuje z binarnymi... RE: Opcje Binarne - niepełnoletność i konto na rodzica? - Comparic - 29-07-2015 07:11 (28-07-2015 10:49)Haxite napisał(a): Racja! Trochę mnie poniosło z tym więzieniem, tj. miałem w głowie co innego, a napisałem co innego. Nie zmienia to faktu, że zaliczyłeś fail za failem tymi swoimi "radami". Trochę przesadzasz ![]() ![]() |