![]() |
Od pucybuta do milionera - Kryminalista - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Od pucybuta do milionera - Kryminalista (/Temat-Od-pucybuta-do-milionera-Kryminalista-118140) |
RE: Od pucybuta do milionera - Kryminalista - Bidbar96 - 25-08-2015 13:36 bez obrazy ale jak czytam -"wrzuciłem posty na fanpage" -"zrobiłem konto fb" ...To nie wróze Ci swietalnej przyszlosci w zarabianiu w internecie. Pewnie poswiecasz 1-2h dziennie na "prace". Wez się porządnie za rozbudowe zaplecza to moze cos z tego bedzie. Skup się na max 2 rzeczach, po co się grzebiesz w shorte? Tez od tego zaczynałem ale to strata czasu. RE: Od pucybuta do milionera - Kryminalista - Kryminalista - 26-08-2015 00:17 (25-08-2015 13:36)Bidbar96 napisał(a): bez obrazy ale jak czytamShorte póki co to mój głowny zarobek , miesiąc temu zarabiałem po 0,3$ a od sierpnia dnióweczki 2$. Więc 220zł miesięcznie za około 5 minut dziennie miesięcznie to dużo ? Jeśli będe tak robił do 2k17 spokojnie dojde do mojego celu.Zaplecze rozbodowywuje,poświecam nawet mniej na prace czasami 5minut a pieniązki będą rosły powoli.Sport będzie moim głównym celem,a zarobek wyznaczyłem jasno tak ? Wszystko jest wyliczone.Mam zamiar osiągnąc coś w sporcie a zarobek to tylko dodatek do moich zachcianek. Masz odpowiedź po co grzebie w shorte.Strona jest pingowana,dodawane są posty. Pozdrawiam i dzięki za rady RE: Od pucybuta do milionera - Kryminalista - Kryminalista - 01-09-2015 11:45 Witam wszystkim,rok szkolny rozpoczęty ![]() Treningi boksu również rozpoczęte.Mam nadzieje że ten rok będzie udany,myśle czy nie dołożyć sobie w ciągu weekendu(sobota,niedziela) jakąś prace.Skracam cały czas posiadam już 12 Fanpagów.Codziennie generuje zysk dzięki temu.Blog jest zrobiony, myśle nad niszami póki co zyski sa malutkie ale spokojnie trzeba dać czas żeby strona zaczęła na siebie zarabiać.Hosting mam opłacony jeszcze na pare miesięcy. Ile zarobiłem za pare dni napisze ![]() Mało czasu tera będe poświecał na zarobek internetowy.Ale ustalam sobie cel miesięczny 150zł miesięcznie to conajmniej.I tak mało robie ![]() 150zł na $ = ~ 41$ CEL NA WRZESIEŃ = 0,6$/41$ RE: Od pucybuta do milionera - Kryminalista - Kryminalista - 06-09-2015 10:14 Dziś straciłem wszystko fanpage,źle sie zabezpieczyłem.Wszystko od nowa,zamierzam szybko to odrobić.Na bloga wrzuciłem pare postów,podsumowanie zarobków będzie 12 września,ale zarobki spadną przez strate fp ![]() RE: Od pucybuta do milionera - Kryminalista - Kryminalista - 10-09-2015 21:29 Poleciałem w lekki melanż Ogółem zarobiłem 170zł ![]() ![]() CEL NA WRZESIEŃ 11$/41$ 12 Wrzesień - Zarobiłem 270zł/6000zł Myslalem zeby wejsc w jakas strone inwestycyjna lecz najpierw musialbym dorobic kolo 600zl ![]() RE: Od pucybuta do milionera - Kryminalista - MACOS - 11-09-2015 10:47 Nie rób tatuaży na całych rękach i nogach, 1 reka spoko RE: Od pucybuta do milionera - Kryminalista - konek3 - 22-09-2015 13:02 Utrata zaplecza zawsze boli, ale nie poddawaj się! ![]() RE: Od pucybuta do milionera - Kryminalista - Kryminalista - 06-10-2015 16:06 Na blogu posiadam parenaście wpisów,pora czekać aż sie wypozycjonują. Na shorte zarobki spadły z powodu straty wszystkich FB, musialem odrabiać. 12 Października podsumuje zarobek.Czytam sobie tera róźne książki które mam nadzieje przydadzą sie w przyszłości do zarabiania $. RE: Od pucybuta do milionera - Kryminalista - Kryminalista - 12-10-2015 22:35 Hello my friend ! ![]() Humorek dopisuje,powiem tak na skracaniu w poprzednim miesiącu sie opierdalałem i to sporo..ze względu że mi 12 fp przepadło musiałem wszystko od nowa robić,rok szkolny mniej osób do s4s.Ale zarobiłem coś ![]() 12 Październik - 388zł/6000zł Myśle też o jakieś pracy w wakacje,tylko nie wiem czy za granicą,czy w pl bo na 1 miesiąc tylko.Miał ktoś styczność w pracowaniu za granicą na 1miesiąc,z góry dzięki za odpowiedź pozdro wariaty RE: Od pucybuta do milionera - Kryminalista - Kryminalista - 11-11-2015 13:28 Ten miesiąc był cały pasywny,chorowałem cały czas,nie miałem ochoty nawet na komputer wchodzić.Zamówiłem troche chinśkich gadżetów więc 388-20=366zł 12 Listopad - 474zł Aż jestem troche zdziwiony że przez cały miesiąc NIC NIE ROBIŁEM a zarobiłem prawie 100zł, tera statystyki gorzej wchodzą nie wiem czemu , raz mam pare leadów z 8 wyświetlen,a raz przez pare dni nic, czysta loteria,musze podbić ilość postów i zaraz zaczynam nad tym pracy.Pozdrawiam serdecznie |